- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colomb
tag
válasz
#90088192 #36 üzenetére
+1 szerintem Agyturbina tök jól összefoglalta.
Nem senki nem Náci, és senki nem akarja a másik halálát, ebben biztos vagyok!
És ahogy leírtad #arnoldito te sem vagy elégedett azzal ami Magyarországon most zajlik!
Én csak erőt és kitartást kívánok neked, légy bátor tanúlj nyelveket, igen menj, legyen bátorságod és ismerd meg a világot kultúrákat és embereket. Legyen bátorságod kilépni a konfortzónádból, és nyitni Én egy nap letettem a "kalapácsot" feláltam és eljöttem... Ezzel én nem leszek kevésbé magyar! Dolgoztam olyan helyen ahol még nem is láttak Magyart! (nem nem az USA) Európaiként a világ legtöbb táján tárt karokkal várnak. Megbecsülnek, megfizetik, és megköszönik azt amit csinálsz... Ezt kívánom neked, hogy ne csak a szebb jövőbe bízhas mint szalmaláng hanem a jelen életed is szebb lehessen. -
Colomb
tag
Igen technológiailag abszolút megvalósulhat, ha viszont nem diktatúrában fogunk élni (remélhetőleg) vagy/és nem mossák át mindenki agyát jófajta propagandával, minden szinten (mint ami most is megy) akkor jogilag, elég nehezen tudom elképzelni, hogy az emberek lenyelnék, vagy szavaznának rá...
-
Colomb
tag
Szép új világ? Hurrá Kina?
Ajánlom figyelmedbe...https://www.youtube.com/watch?v=NXyzpMDtpSE
A Huawei és az egész Kinai rezsim kéz a kézben fog a nyakadba folyni szépen lassan, lehet tapsolni... Meg az önjelölt Királynak aki megment minket a hanyatló nyugattól.
És megágyaz ennek ! had jöjjön >> csak neked Szittya Magyar ;D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Teslákba költözik a Grok AI
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gumi és felni topik
- Sorozatok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mobil flották
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest