- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
válasz
CptAdamica #75 üzenetére
Feketében valóban nem rossz. Sőt kezd tetszeni...
-
Obyboy
addikt
válasz
CptAdamica #75 üzenetére
Pofás.
-
Ricardo
titán
válasz
CptAdamica #75 üzenetére
Ezen a képen jobban néz ki. Talán mert a hátlap felső fele nem olyan zongoralakk hatású mint az eddigi fotókon.
-
CptAdamica
veterán
Szerintem nem lesz csúnya, csak az ikonokkal kezdjenek valamit.
-
pikszel
addikt
Amit én látok az egy iphone-ra emlékeztető arányú maszk/előlap egy valamilyen kamerával. Ami a kijelzőn van, az nem néz ki rosszul, csak kevés. Van valami valós kép a telefonról?
-
Potrien
senior tag
Sajnos ez nekem nem jött be külsőleg.
-
Alvin_ti4200
félisten
Samsung Galaxy Alpha (ezüst), nagy szerelem volt anno, mikor megjelent (egyszerre kb az iPhone 6-tal), de annyi pénzt nem voltam hajlandó kifizetni érte, így pár hónapja lecsaptam egy gyönyörű példányra harmad áron). Előtte volt egy majdnem felesleges köröm egy új Xiaomi Redmi 3 Pro-val is, legalább most már tudom, hogy bizonyos kínai gyártók ilyen-olyan telefonjai egyelőre nem nekem valók
-
Obyboy
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #68 üzenetére
Nem te vagy az első akitől ilyesmit hallok/olvasok: "iPhone 6 miatt, de az már egy másik sztori, nem volt feltétlenül életem legjobb döntése."
-
Draken
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #68 üzenetére
Mily meglepő
most mit használsz?
-
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
3 éve.
-
Obyboy
addikt
OPO = OnePlus One
COS = Cyanogen OS -
Draken
őstag
Sokáig vártam valami hírmorzsára az új (csakazértis) nexusokkal kapcsolatban. Ahogy többen is írták nem kapott el a birtoklási vágy az n5 után - pláne nem ennyiért -, így maradok a 6P-re váltásnál!
-
Csarli85
aktív tag
A launcher ikonjai szörnyűek. Annyira erőltetik ezt a hátteret mostanság. Apple is Samsung is most ők is. Jó persze le lehet cserélni a felületet, de akkor az egesz pixel launcher is cserélődik.
-
helltp
aktív tag
Nekem nem tetszik, az a káva már-már htcisztikus
A viccet félretéve, egyre kevésbé váltanak ki birtoklási vágyat belőlem a google referenciakészülékei, persze ez szubjektív...
-
atiska007
senior tag
Az ugye megvan, hogy maga a telefon képe az egy nexus 6p?
-
mjani1172
addikt
Ha nem enged a google az árból akkor ez bukta is lehet.Gyenge külső,drága ár,ezzel nem tudnak labdába rúgni.Én nem bánom hogyha házhoz jönnek egy pofonért.Manapság már a kínai telók között is van olyan ami erős, gyors és jól is néz ki korrekt árért. Ez csak egy vicc valószínűleg.
-
Matada2.3
veterán
Nem valami rendhagyó az eleje, de a hátlap az eddigiek alapján érdekes lesz
A launcher pedig kifejezetten tetszik!
-
shiftac
aktív tag
-
tom_87
tag
Így renderkép alapján úgy néz ki, mint egy "home" gomb nélküli iPhone 5/5s. Szerintem élőben jobban fog ez kinézni (ahogy az iPhonok is).
-
daniel909
addikt
Látom nem csak nekem jutott eszebe h jellegtelen.
Mint egy régi kínai készülék tényleg.
Szerintem a kutyának nem fog kelleni.
Csak azt ne értem egy ekkora pénzeszsák cég mert nem tud valami menőt alkotni amiben van valami egyéniség.
-
2o1i
senior tag
Én nem látom rondának, inkább jellegtelen.
Az biztos, hogy ilyenem se lesz. Nekem túl puritán a vegytiszta Android.(Viszont a Nexus sokkal hangzatosabb mint ez a Pixel. Esetleg azt jelzi előre, hogy rengeteg lesz rajta a pixel hiba?
)
-
Sonex79
aktív tag
Pont ugyanolyan minimál design jellemzi, ha tényleg ilyen lesz, mint a tavalyi modelleket. Ha hirtelen ránéz valaki, akár összekeverheti az 5X-szel is.
-
kengyel
nagyúr
Így elsőre nem akarok semmit mondani, megvárom a megjelenéseket, teszteket.
-
törölt tag
-
nkmedve
őstag
A Nexusok nem voltak divatcikkek, a Pixel termékek viszont nagyon afele mennek (vagy nevezzük ezt inkább prémium konzumer vonalnak). Ha a Google megtartotta volna a Nexus nevet, annak alacsonyabb árazását, anyaghasználatát akkor kb mindenki egy újabb fejlesztői eszközként tekintett volna az új modellekre. A változásokkal viszont azt sugalják hogy ez egy új kategória, és emiatt a megitélése is más.
-
etohun
aktív tag
Senkit nem szeretnék megsérteni, mert tudom, hogy mindenkinek más a fontos, de szerintem elég groteszk dolog látni, ahogy egy fris androidos referenciakészülékről szóló cikkben/hírmorzsában arról megy a diskurzus, hogy milyen jellegtelen a dizájn, és hogy milyenek az -amúgy lecserélhető - ikonok.. Ez a készülék egyszerűen nem erről szól, ez még mindig nem egy divatcikk, bármennyire is effelé tendál a google.
-
arn
félisten
nexus 6 mar sose kapja meg az andorid 7et? meg nincs ket eves...
-
movax
őstag
1. Virtuális gombok, bazz!!! Miközben alul ott az a kontinensnyi hely!
2. Rég nem láttam ennyire jellegtelen, semmilyen formát.
-
lezuvius
őstag
Ezeket mar biztos, hogy a Htc gyartja?
Desire 10 formavilaga utan ez olyan semmilyen
-
jacis
nagyúr
Furcsa lesz de ezt is megszokjuk. Nekem tetszett az hogy eddig a stock felületben nem volt az ikonoknak háttere.
-
törölt tag
válasz
Integrale #35 üzenetére
Bárcsak mások is csak 2-3 évente böffentenének...12 év után tudott a hp egy envy-t lerakni az asztalra ami nem hányásként néz ki szerintem, mini kategóriában meg sehol senki 11 éve. Az a komoly szint azért...A telefonjaik nekem nem tetszenek, de ízléssel ugye nem igazán illik vitatkozni...
-
Quqesz
nagyúr
Jé egy nexus s...v galaxy nexus.....ja látom a bekapcsolt kijelzőt...pixel
-
xmaas
őstag
Jelegtelen tucat akarmi ami ugyan annyi lesz mint a menobb felsokategorias gyartok keszuleke amik egy kicsit jobban neznek ki (samu,sanyi stb.,) akkor meg mirol beszelnuk?
-
nkmedve
őstag
Most jól megmondtad, dögöljön meg a szomszéd tehene is
Egy telefonnál számit a dizájn, mivel hardveresen és OS-ben elég hasonlóak a különböző gyártók modelljei (és igen, Android vonalon is szokás a telefonnal villogni, nem csak a manapság oly divat-utált iPhone-nal).
Én azt nem értem, ha már átnevezik ezt a sorozatot Pixelnek ami az eddigiek alapján prémium konzumer vonalat jelent (a Nexus ugye inkább a fejlesztőket célozta) és valószinűleg emelnek az áron is, akkor miért nem vettek fel 1-2 dizájnert is? Jó ez a jellegtelen kinézet amig fejlesztőknek szánják az eszközt (ilyen minőségben én is szemeztem a Nexus 4-5-tel régebben) de a konzumer piacon nem sok fog igy elkelni.
-
törölt tag
Azért remélem nem baj, hogy van pár ember, aki szereti ha nem egy tucatkínai fröccsöntött izét használ telefonnak... Én is szeretem ha nekem tetsző eszközök vesznek körbe, amire jó ránézni, megérinteni, használni. Erre nekem nem jó ránézni...
Egyébként pont nem kéne az almát felhozni mint példa, mert elég komoly szintre fejlesztették a formatervezést, és jól láthatóan van rá igény nem is kicsi. Hogy mást ne mondjak ha valami pici vas kéne desktop gépnek vagy aio akkor szinte kizárt hogy egy intel nuc vagy egy dell-hp aio egyáltalán szóba jöhetne, olyat mint a mac mini vagy az imac a mai napig alig tudnak magukból kisajtolni a többiek...
-
Ádám16
addikt
Reg lattam ennyire elképzelés nélküli , gagyi kinezetu felsokategoriaba szant okostelefont.
Ezt is max a szűz droid miatt fogják megvenni, bar en mar akkor maradnek a 6P-nel. -
Fitzgerald
veterán
Hát izé...ö....nem tetszik. Se a design, se a név.
-
A guru
addikt
Képek alapján nem szép sajnos, de élőben szinte biztos vagyok benne hogy sokkal jobb lesz.
-
hallerlaller
addikt
Mik ezek a kör alakú ikonok?
-
törölt tag
Szerintem nem rossz. Az egészet amúgy majd az anyagminőség és az apró designelemek határozzák meg, attól lehet ez prémium, és az átlag Coolpad meg egy kalap kaki. A Nexus 4 is kb semmilyen, ha így elölről csinálnak róla renderképet, de az egyik legszebb megoldás szerintem, ahogy a kijelzője ívelt a széleknél, meg ahogy az oldala kicsit szögben áll az elő-/hátlaphoz képest.
Inkább az ára lesz probléma.
-
ghiottone
nagyúr
Rick Osterloh keze vajon benne van?
-
Scholes9
nagyúr
Ez olyan semmilyen lett, huh látom nem vagyok egyedül a véleményemmel
-
no1r
őstag
hát ez teljesen semmilyen lett.
és természetesen otromba nagy lesz és már drága is
minden előnyét elveszti lassan a gugli referencia telefon(frissítéseket legalább még rendesen megkapják?)
-
nexus6
aktív tag
hát kövezzenek meg, de engem semennyire sem hoznak lázba ezek a számomra látens ikon változtatás. aki akar az majd úgyis olyanra cseréli amilyenre akarja. számomra fontosabb lenne, pl. az aksi idő javulás. inkább ilyenekre fordítanának időt és fejlesztést.
-
aha.e
tag
válasz
Alvin_ti4200 #19 üzenetére
Én is így voltam a Nexus 5-el. Meg is vettem. Ezt nem fogom!
-
Alvin_ti4200
félisten
-
aha.e
tag
Olyan átlagos, huawei alsó kategória.
-
Balzak83
senior tag
3-4 évvel ezelőtti alsó/középkategóriás motorolák jutnak róla az eszembe. Semmi karakteresség.
-
Obyboy
addikt
válasz
bolondember #7 üzenetére
Ezzel tisztában vagyok, csak megemlítettem, hogy elég nagy a hely a megoldáshoz. A soft és a kapacitív közti választást pedig nyugodtan a felhasználóra bízhatnák mint pl a OnePlus.
-
CptAdamica
veterán
Azok az ikonok, jaj, plíz ne tegyünk hátteret mögéjük.
-
westlake
félisten
Még szerencse, hogy az iPhone jól néz ki. Más kérdés, hogy a 7-es is egy hulladék. Nem baj, manapság amúgy is az a fontos, hogy néz ki valami kívülről.
-
Fejvadi
nagyúr
Elég jellegtelen fotó alapján.
-
janes1976
őstag
Hát ez elég semmilyen, sőt abszolút nem tetszik.
-
Tibi86
aktív tag
Szoftveres háttere tetszik, viszont ezzel a tucat kinézettel sajnos nem tudnék együtt élni... talán élőben jobban fest majd.
-
mjani1172
addikt
Látszik ,hogy beleadtak apait anyait.Nekem volt ilyen pár éve (akkor ezt a külsőt alap chinafonnak hívták)
-
Ricardo
titán
A kinézet átlagosnak tűnik, igaz ez csak egy kép, és csak az elejéről. A kamerára leszek kíváncsi. Az elődök (5x, 6p) jól teljesítettek ezen a téren. Remélem folytatják ezt az irányt.
-
tothmaxy182
őstag
Maga a telefon tök jellegtelen, gondolom kb hozza majd a mai csúcskategória szokásos hardverét. Semmi extra...
Az Android már érdekesebb lesz, bár az a része szintén hidegen hagy, hogy most a "tálcát" kell felefele pöcögtetni az appokhoz, vagy egy ikont kell megnyomni. Engem igazából a lebegő ablakokban futó appok érdekeltek leginkább a 7.0-bán, de azok is elsősorban tableten lesznek nagyon hasznosak. -
Zolom89
senior tag
Lázba valahogy nem hozott..
Új hozzászólás Aktív témák
ma Immáron tok nélkül, Android 7.1-gyel, Pixel indítóval és az új kezelőgombokkal tekinthető meg az állítólagos új referenciamobil.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest