- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Biztos hogy bele akarsz kezdeni egy minden szempontból hátrányból induló, és vesztésre ítélt hadjáratba, idegenben..?
Csak mert Hito-nak a 4.hsz-ben tök igaza van. Ezt nehéz lesz úgy kommunikálni hogy ők találták ki. Még ha a szunnita adzánt játszanak a sajtótájékoztató alatt, akkor is. -
hito
nagyúr
válasz
weberzolee #16 üzenetére
De nagyon kis csacsi vagy! Feltettem egy tök egyszerű kérdést...nevezetesen, hogy erre vajon mi lesz erre az Apple lépése => lesz-e origami Apple termék. Milyen trollkodásról beszélsz áruld már el!!!??? Nemrég adtam el az iPhone 8 Plus-omat és imádtam! Na, most erre akkor mit húzol elő a tarsolyodból?
-
Stabi83
senior tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Ha olvastad volna a híreket akkor tudnád hogy polimer védőréteg került a kijelzőre.
Ami hajlik az nem nagyon törik hanem inkább karcolódik, arra meg már évekkel ezelőtt még az LG fejlesztett ki "öngyógyító nanoPolimert" (LG GFlex hátlapján alkalmazták is ).
De már megint témánál vagyunk és bejött amiről beszéltünk itt. Jönnek az almafanok és ami nem Apple az már szar...
-
Stabi83
senior tag
válasz
weberzolee #16 üzenetére
Más az hogy itt egymás között poénkodunk és más amikor egy Almafan a spanyol inkvizíciót megszégyenítve hirdeti az igaz hitet. Amúgy meg hidd el használtam és használok épp elég Apple terméket hogy megalapozott legyen a véleményem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest