Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
robagrev
csendes tag
Hello!
Valaki tudna eredeti ROM-ról egy sp flash tool-os mentést csinálni? Téglásítottam és szükségem lenne rá.
Köszi! -
papg79
tag
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy milyen cwm recovery-t érdemes feltelepíteni a telefonra? Letöltöttem egyet, de nem tudom, hogy jó lehet-e? Úgy tudom, hogy csak akkor lehet custom romot telepíteni, ha ez fenn van. A másik kérdésem az lenne, hogy mik azok a programok, amik biztonságosan törölhetők a telefonról, mert nagyon kevés memória maradt. Köszönöm előre is a segítséget!
-
sanci777
tag
Van szerencsém egy hasonlóhoz, a másik szolgáltatótól. 24 rugót biztos nem adtam volna érte, mert itt hardveraprón is max. a feléért megvehetem, de azt a pár ezrest megérte, többet nem.
-
papg79
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy lehet .apk file-t felmásolni a telefonra, hogy onnan tudjam telepíteni? Mert most mindig azt az üzenetet írja a számítógép, hogy nem lehet másolni. Bekapcsoltam az usb hibaelhárítást, és az ismeretlen helyről telepítést is.
-
papg79
tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy lehet a gyári appokat letörölni? Már rootoltam a telefont, és amit tudtam, azt leszedtem a Titanium backup programmal, de a többit nem engedi törölni, azt az üzenetet írja, hogy "nincs .apk fájl.". Köszönöm a segítséget!
-
gtasystem
őstag
ezt találtam a 4030D ugyanaz csak a kétkártyás..
-
papg79
tag
Sziasztok! Tud valaki segiteni,hogy lehet rootolni a telefont?
-
gtasystem
őstag
nem kellene egy külön topik ennek a telónak?
már a bluemobile is árulja ugyanezt jóárasítva.. -
ghiottone
nagyúr
Az üvegben nem vagyok biztos + a termékoldalon se írják, hogy dragon trail üveg lenne, mint az Xpop.
Múlt héten telenortól elhoztam egy Xperia SP-t (80e), Galaxy Trend-et (23e) és egy Smart Touch Mini-t(3e). Meglepő módon tapasztaltam, hogy a Mini 2000 ponttal többet ért el (6800) az Antutuban, mint a Trend(4900) - az Sp - 21000, de az más kategória. Jó persze, csak 3,5 col a kijelző, + nincs háttérvilágítása a gomboknak és led sincs az autófókusz nélküli kamerán, de céges telónak, csak telefonálásra kiváló. Nagyon jól van optimalizálva, persze nem lehet 1 lapon említeni a "polgári" telóként használt Atrix 2-vel, de mivel az első androidos telefonom is egy Alcatel volt (OT990) úgy tűnt nem lesz gond ezzel sem - és nem is rossz választás.
-
juhasz22
aktív tag
Hello mindenki!
Egy kérdésem lenne akinek ilyen telefonja van megtudná mondani hogy milyen borítást kapott a előlap mármint üveg vagy csak plexi. -
rex1872
csendes tag
Na, kezzemben van pár napja a készülék, hát annyit ér, amennyit fizettem érte: 0 Ft-ot.
Ami a legzavaróbb, az az, hogy nem lehet csengőhangként saját fájlt hozzárendelni, csak a gyári csengőhangokat, ugyanez igaz a többi típusú hangra is. Tudtok ebben segíteni? -
kcsa
veterán
Ahogy nézem nem sok különbség van az alsókategóriás ajánlatok között, szerintem döntsetek egyéni preferencia alapján. De pl. Android 2.3-as telefonokat nem ajánlanék nyugodt szívvel 2014 küszöbén... Legyen sok ram (jellemzően 512mb ebben a kategóriában), nem túl apró vagy borzalmas kijelző (mobilaréna tesztekből kimazsolázhatjátok).
A többi meg ár és dizájn és/vagy márkaszimpátia kérdése
-
rex1872
csendes tag
Üdv!
Nézegetek itt több készüléket, de számomra teljesen érdektelen infó az, hogy itt sokan az ár alapján döntenek. Ugyanis egy rokonomnak keresek belépő szintű Androidos telefont, és mivel a vállalati árak vonatkoznak rá, valamint kemény 0 Ft-ot akar költeni (a Telenornál) új mobilra, ezért olvastam utána a Smart Touch mini-nek.
Szóval ha valóban eltekintünk az ártól (mert esetemben ilyen tényező kiiktatva), melyik a jobb, mint belépő szintű okosteló egy kezdő számára? Ez, vagy a Galaxy mini 2? Lényeg, hogy pár applikáció fusson rajta, és nagy kijelző a jól olvashatóságért.
Ami még felmerült bennem opcióként:
Huawei Ascend Y210
LG L3
Galaxy mini 2
Galaxy Y
Telenor One Touch C
ZTE Atlas 3,5W
illetve ő.Melyik a legjobb? Az ár nem számít, ofkorsz.
-
vanye
senior tag
OK, a rezgőmotort benéztem.
Nem gondoltam volna, hogy így '13-ban egy ilyen suttyó megoldást, mint a motor kihagyása, egy Alcatel képes meglépni. Azt azonban tartom, hogy ez a telefon kvázi ugyanaz a telefon, mint amit a Vodafone a saját neve alatt futtat. Hogy ebben leheletnyivel jobb a kamera?! Meg máshol van a töltőcsatlakozó?! Who cares?! Attól még ezeket (no meg a rezgőmotort) leszámítva belül tök ugyanaz a kettő. A szintetikus tesztek eredményei gyönyörűen alátámasztják mindezt. És erről még mindig sehol semmi infó...
Még csak annyi sem, hogy "hasonlóak" lennének... Lásd: "Az operátorok persze más módszerhez is folyamodhatnak, a Vodafone Smart Mini például Alcatel gyártmány, mégis a piros szolgáltató neve alatt került forgalomba. Mai tesztalanyunknál ugyanez a helyzet, a Telenor Smart Touch Mini ugyanúgy a francia-kínai vállalat gyártósoráról érkezik, ám a Telenor saját márkanévvel ellátva kínálja."
Ha neked a két telefon összevetéséből csak az jön le, hogy mind a kettőt ugyanaz a cég gyártotta, szerintem tedd le a klaviatúrát... -
Napfénysüti
nagyúr
Egy csöppet elszabták az árát.
-
Danken999
újonc
Nézd meg telenorrál mennyibe kerül az y 300...45e körül van,ez meg 25e,persze hogy kenterbe veri és sokkal jobb,de dupla árban mérik! T-mobilnál 29900 az y 300,ha valakinek meg telenoros telefon kell,kifüggetleníteni +pár ezer,garancia meg nuku....Lehet gondolkozni megéri-e...zte is plusz 5e,ezért kap az ember 4collos kijelzőt,meg 5mpx es kamerát,de az andero 200 3d gyorsító semmire sem elég, a smart mini a játékokkal is jobban megbírkózik!
-
Ádám16
addikt
Nem rossz ez, de az Y300 odacsapja ebben a szegmensben, az tuti.
-
Danken999
újonc
A ZTE Blade III azonkívül,hogy jobb a kijelzője miben jobb??? Szerintem semmi másban,legfeljebb a szintén af nélküli 5mpx kamerájával,ami szintén nem valami csúcs képeket készít! Ráadásul kevesebb a táhelye,gyengébb 3d gyorsító...Nem rosz telefon ez ennyiért,jobb mint a galaxy mini,mini II,y, huawei y200/210amik ennyiért vannak(25k)! Nem kellene annyira fikázni, bőven megfelelő a tudása,persze tudom sokan high tech technikára vágynak,legyen 5collos kijelző,20megapixeles kamera, 16magos processzor 100giga ram..akinek telefonálni kell,zenét hallgatni,néha fellépni netre annak bőven megfelelő ez is...
-
Lomha 8V
addikt
Tényleg húzós kicsit. Nem baj, majd eladják hozzá nem értőbbeknek, gondolom.
-
afterburner_
őstag
ez most smart tocuh pro ?! mert arra kattintva csodálkozok hogy a mini tesztje jön be
-
mark77
tag
Az érdekes inkább az, hogy nem ritkán egy telefon függetlenül olcsóbb pl a Medimarktban, mint a szolgáltatónál hűséggel.
Ilyet meg nem szabad megvenni. Arra való a ez az oldal, hogy az ember tájékozódjon. -
Csapoati
nagyúr
Hát pedig elég nagy előrelépés, egy szar Broadcom ARMv6-os proci és 290MB RAM van az Y-ban. Ahhoz képest ez felüdülés (a kijelző is). Ráadásul ragaszkodik az Androidhoz. Hidd el, én is tudom, hogy jobb telefon a Lumia 520, de a WP miatt nem alternatíva. Amúgy asszonynak az Y is elég volt, csak már kezd szarakodni az újabb appokkal, meg azért jó lesz már 4.1-re váltani.
-
kcsa
veterán
-
mark77
tag
Olcsó előfizetésekhez karácsonyi akcióban adják majd jóval olcsóbban is. 512 ram soványka ma már.
Nem kell 10 körömmel ragaszkodni az okos telefonokhoz, azért mert ez dől a reklámokból nem mindenkinek van rá szüksége. -
Csapoati
nagyúr
-
razorka777
veterán
Kezdő androidos telónak megteszi, többre nem hivatott szerintem.
-
Thaaleum
aktív tag
Lumia 520 sokkal jobban megéri
-
btchr
csendes tag
-
misx
senior tag
Eléggé olcsójános telefon ez.
-
Silentfrog
veterán
válasz
alfaromeo33 #49 üzenetére
Lehet,hogy 3 napon belül vitte vissza. Bár normális esetben a voda nem adja vissza a pénzt,de lehet, hogy ez miatt visszakapta,mert meg tudta indokolni, a "hibát"
Nem tudom,meglehet,hogy ebben a topokban írta valaki ezt pár hete. -
atosan
veterán
Valószinűsítem 4.1.1-es android van benne, mert a tesztben az szerepel, viszont a technikai adatoknál 4.2.2 van, ami szerintem elírás.
-
margithid
veterán
válasz
alfaromeo33 #49 üzenetére
Ha 3 napon belül visszaviszi köteles visszavenni.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
Silentfrog #47 üzenetére
Ezért vissza adták a pénzt? Ez kicsit hihetetlen, mivel sokszor valós hiba esetén sem csinálnak semmit, ez pedig nem hiba, csak egy másik technologia (xarabb), de a funkció benne van! A voda a Blade 1 tipikus RAM hibájánál nem akarta a készüléket cserélni, pedig a gyártó is belátta, hogy gyári hibásak a Blade-ek! A Pannon szervizeit meg végkép nem is említem!
Tényleg nem vágom, hogy egy készüléknek ami nem hibás, miért is adták vissza az árát!
(Szerintem az az eladó másnap már nem dolgozott ott) -
Qwery
tag
Egy ideje követtem a telefonos történéseket, de az, hogy egy akármilyen kategóriás telefonnál nincs rezgőmotor, vagy mint a cikkben olvastam, érzékelők, így gondolom közelségérzékelő a kijelzőhöz, az már kicsit kiveri a biztosítékot. 20 filléres alkatrészeken faragnak, így olcsónak állítják be a telefont... bicskanyitogató.
-
vakeszqe
csendes tag
Csatlakoznek az elottem szolokhoz abban hogy ez a keszulek ilyen aron elkepesztoen nagy lehuzas.. na nem mintha rossz telefon lenne .. (y200asomnal azert sokkal jobb )
-
lazsi
tag
Most akciósan amúgy elég olcsón meglehet venni előfizuval. Édesanyám 50 perces havi kb 2000ftos tarifájával elhoztunk egy ilyet kevesebb mint 3k-ért további 2 év hűségért cserébe.
A 3 droidos érintőgomb világításhiánya rohadtul idegesítő, ráadásul a feliratuk sem fehér, így még világosban is nehezen láthatóak. A érintőpanel elég gagyi, sokszor rosszul érzékel, a kijelző pedig tényleg hamar invertálódik ha nem szemből nézzük. A kamera semmire se való. A rendszer sebessége viszont szerintem teljesen rendben van. Összességében szerintem 3k-t megér, de 15-nél többet semmiképpen se. -
Fryskitt
addikt
Egészen biztos, hogy a Google helyében megadnék valamilyen minimum hardvert, aminél rosszabbat nem lehet beépíteni. Volt egy darabig egy L3-asom, hát senkinek nem kívánom azt a szenvedést.
Ez a bárki, bármilyen szarra építhet telefont koncepció csak arra jó, hogy pár kínai dzsunkaműhely elektronikai szeméttel árassza el a világot. Sajnálom.... -
vimes
senior tag
Nem rossz ez, a sebességgel az ég világon semmi nincs.
30k alatt van az y300 kártyás csomagban?? Ezt meg kell néznem... -
Coq
aktív tag
Nem olcsó, az biztos...
-
leslie_smith
aktív tag
Olyan "nézzétek érintős telóm van fb-re" telefonnak jó lesz
De nekem nem kéne -
halkow
őstag
Ez a mostani belépő szintü okosok egy vicc én anno 2éve vettem egy telenor ot-990 et 24K-ért és abba 5mp kamera ledel és auto fokuszal wvga video felvétellel ,igaz a proci 600mhz 512ram al ,mért nem lehet ezt folytatni 1ghz procival nem értem az a +400mhz 30ra emelné pl:sony xperia e 3,2mp kamera nuku af,led ez vicc én szégyenembe se attam volna ilyet ki 30nem tom k-ért pedig nagyon zsír tello lenne,vodafone smart mininél még jólvan elfogadom ezeket 15+3kért, de ezért ez egy trehányság förtelem...wtf
-
Legendd
senior tag
Gondolkozz már kérlek...a Smart Mini a hangszóró bizonyos frekvencián való megszólalása miatt tud a telefon kvázi rezegni, CSAK tudjuk, hiszen teszteltük...jéé, hogy erre nem gondoltál?
Plusz ott a kamera 2MP, itt 3,1MP, a tömeg is más, a töltőcsatlakozó is máshol van...
Maximum hasonló, de nem ugyanaz...
Mindegy, máskor úgy gondosabban nézd át a kedves szavaidat...thx... -
Mr.Silkó
veterán
Bár ez a telefon belépő szintű, és azoknak készült akik ismerkednek az androiddal, mégis tuti, hogy pont ezeknek az embereknek fog egy életre elmenni a kedvük az androidtól, ilyen gyatra teljesítmény láttán..
-
kcsa
veterán
Egy javaslat: próbáld már ki, hogy tud-e egyszerre csörögni meg rezegni. Amikor rájössz hogy nem, már kezdeni fogod elhinni amit mondok.
Második lépésként vedd észre majd, hogy milyen "hangos" a rezgés. Na ez is azért van mert egy bizonyos frekvencián berezonál a ház (ez a cél), így ez a rezgőmotor kiváltására van kitalálva.
Ha még így sem hiszed el, vegyél a kezedbe egy kicsi csavarhúzót, kb. hat csavar és te magad is látni fogod. Ahelyett, hogy NEKEM magyarázod - ahogy már jeleztem, hogy én már szétszedtem.szerk,: ez szól vanye fórumtársnak is.
szerk2.: a rezgőmotor hiánya nem zárja ki a rezgő funkció meglétét (lásd egykori Sony J5-6-7 sorozat), ellenben gyakorlatban megérezhetetlen a rezgése zsebben, utcán.
Igen... a lelki üdvöm kedvéért
-
vanye
senior tag
Barátnőm telefonja az, mely több alkalommal is megfordult már a kezeim között. Gondoltam, eléggé irreleváns infóról van szó ahhoz, hogy kihagyhassam a történetből. Miattad azonban most pótoltam eme hiányosságom, hisz a lelki üdvöd számomra mindennél előbbre való. A telefonba amúgy én rajtam bele a SIM- és SD-kártyát, állítottam be neki a mail-klienst usw. No meg a csengőhangot is, ha már. De mivel egy tündérbogár vagyok, azt is megmutattam neki, hogy kell a mobilt rezgőre állítani. REZGŐRE. Bezony. Hazudhatnék, hogy nem rezgett a cucc, de mit tegyek, ha egyszer tudja azt a fícsört, amit 11 évvel ezelőtt már megboldogult Siemens C35-ösöm is tudott?!
-
Smithy1986
tag
Karácsonyra leviszik 20 alá, és majd mondhatják, hogy Ők mennyit engedtek.
Amúgy az már jó hír, hogy ezek az alsó kategóriás telefonok is elég használhatók.
-
vanye
senior tag
Ez az egyik leggyengébb cikk, amit itt valaha is olvastam. Az, hogy a cikkírónak még csak fel sem tűnik, hogy ez az Alcatel ugyanaz az Alcatel, mint ami a Vodafone-nál Smart Mini név alatt fut, az vérciki... Ezt alátámasztandó még a két telefon szintetikus tesztek során elért eredményei is hibahatáron belül vannak (amiről egy félmondat, annyi nem olvasható a cikkben), ill. a két telefon specifikációk tekintetében is megegyezik, ami csak a cikkírónak nem tűnik fel. A Smart Miniben pedig VAN rezgőmotor; tudom, mert többször is megfordult már egy a kezeim között. -
cefre00
tag
Már a sokadik cikkben olvasom, hogy a 2 GB háttér nem elég, vagy kevés, vagy nem tudom. A Telenor One Touch-omban (ami leánykori nevén, apróbb eltérésekkel egy Alcatel OT-990) összesen (!) 150 MB szabad hely volt alkalmazásoknak, mégis kettő évig szolgált nálam a masina gond nélkül.
Szerintem túlságosan el vagyunk kényeztetve... -
nash2
tag
Hihetetlen, hogy a magyar szolgáltatók még mindíg csak a régi lehúzós üzleti modellben tudnak gondolkozni. A külföldi szolgáltatók még a prémium telefonokat is jelképes pénzekért adják az előfizetés mellé, nálunk meg még a prepaides ipari hulladékért is a valós értékéhez képest komoly pénzeket kell kifizetni. Elképesztő.
A díjcsomagokról, percdíjakról, mobilnetről nem is beszélve.... -
Azie
őstag
Azok a képek nagyon metálok. Van aki EZÉRT pénzt ad? o.O Komolytalannak tartom 2013 őszén.
-
törölt tag
25k mondjuk azért annyira nem durva. Nyilván kis 8,9 éveseknek nem lehet annyira rossz.
-
Lambach
tag
Sokba van ez uraim, ahhoz képest hogy egy nulla....
-
Retekegér
MODERÁTOR
Az árnak sokkal alacsonyabbnak kell lennie, ha el is akarják adni. A Voda 15 k prepaid ajánlata jóval vonzóbb.
-
devast
addikt
Ez az a telefon, amit kb ingyen kellene az emberek után szórni, vagy 5-10k kártyás csomagban. Egyszerűen ennyi az értéke, $50 vagy alatta...
-
margithid
veterán
Ilyen árkategóriában inkább t a nyerő, lumia 520 28k, y300 meg 24, de voda is jobb a smart minivel kb fele ennyiért.
-
Nigér
őstag
Kártyásan nem 28ezer hanem "csak" 25, webboltból meg 24.
[link] -
Castell
aktív tag
pl: 28 000 / 3190 forint ezért a hulladékért? Ráadásul Telenor függőséggel... Ha így folytatják a szolgáltatók, elfelejthetik a telefon értékesítést és az ebből következő 2 éves röghöz kötést.
-
satz18
őstag
Jó kis időutazósdi a teló.
-
kcsa
veterán
Rezgőmotor ebben sincs?
-
HawerKing
őstag
Hat kb 20ezret meger de tobbet nem , azt is a gari miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kék szolgáltató neve alatt futó, de az Alcatel gyártósoráról érkező készülék az alsókategóriában még talán keresett is lenne, ha feleennyibe kerülne.
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest