Telenor Smart Touch Mini - esélylatolgatás

Bevezető, tartozékok

Lassan véglegesen kiszorulnak a klasszikus kialakítású telefonok a piacról. Annak ellenére is így van ez, hogy sokan keresik még az efféle modelleket, hiszen fizikai visszajelzést kapnak arról, ha például megnyomnak egy gombot, de a könnyed kezelhetőség is lényeges pont maradt. Az okostelefonok kiterjesztették a mobilkészülék fogalmát, lényegében minden olyan szolgáltatással felvértezték ezeket az eszközöket, melyek pár évvel ezelőtt még nagyon távolinak tűntek. Egy telefon sikerének viszont több alapeleme is van, az egyik ilyen, hogy valamelyik szolgáltató felveszi-e a kínálatába, vagy ellentmond a forgalmazásnak. Igenlő válasz esetén több konstrukciós vásárlási lehetőség is adódik, majd a vásárló a számára legkedvezőbbek közül választ, amivel nem kell azonnal kifizetni a teljes, olykor igencsak busás összeget.

Telenor Smart Touch Mini
[+]

Az operátorok persze más módszerhez is folyamodhatnak, a Vodafone Smart Mini például Alcatel gyártmány, mégis a piros szolgáltató neve alatt került forgalomba. Mai tesztalanyunknál ugyanez a helyzet, a Telenor Smart Touch Mini ugyanúgy a francia-kínai vállalat gyártósoráról érkezik, ám a Telenor saját márkanévvel ellátva kínálja. A Mini és nagytestvére, a Pro (ami igazából egy ZTE Blade G), együtt mutatkoztak be, viszont amíg a Pro a közép-, addig a Mini az alsókategóriát célozza meg. Ott viszont vagy az olcsó ár, vagy pedig a jó ár / érték arány lenne a megfelelő, ehhez képest sajnos a Smart Touch Mini egyikben sem jeleskedik. A kékek táborába tartozó előfizetőknél viszont még mindig lehet sikere, kérdés, hogy ez nevéhez mérten miniesély lesz-e vagy sem.

Telenor Smart Touch Mini
[+]

A csomagolás kék festést kapott, rajta a Telenor logóval, az eszközmegnevezéssel és a telefonról készült sajtófotóval. A doboz oldalról kell felnyitni, ekkor a megvásárolt produktumot pillanthatja meg az újdonsült tulajdonos. Ezalatt hever a microUSB kábel, a töltőfej, valamint a normál kialakítású, műanyag fülhallgató. Színárnyalatokat tekintve egyelőre csak fekete variánst választhatunk, és minden bizonnyal ez nem is fog változni egyhamar.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés