Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Khan13

senior tag

válasz floatr #25 üzenetére

Ezerszer lerágott csont, de mi abban a törvénysértő, hogy MS a saját oprendszerébe bepakol valamit? (Mindenki fejleszthet oprendszert is, amiben alapértelmezetté teheti magát; Google me is lépi/te.) Már nem azért, de ugyebár használhatsz mást is, alapértelmezetté tehetsz mást is, ha nem tetszik az ikonja, ki is törölheted (Win7 minden verziójából már ki lehet törölni teljesen), az OEM-ek árulhatják a gépeket bármilyen más böngészővel előtelepítve az összes win verziót, szóval az EU csak ne ugráljon, ne erőtfitogtasson, hanem foglalkozzon értelmesebb dolgokkal. Szerintem lenne mivel bőven. Amúgy meg olyan felhasználónak, aki nem ért az informatikához, annak IE7+ Vistával és majd 7tel védett módban bőven jó és biztonságos. Amúgy meg épp elég reklámot láthatsz a neten böngészőkről, laikus is utána olvashat mindennek, szövegértés általános iskola alsóban kerül megtanulásra elvileg, aztán lehet kérdezni. Szóval EU miatt ne szívjak már, hogy alapból nincs böngésző a gépemen; és nem, nem akarok választani telepítés végével egy ablakból. (Ott is menne a harc a sorrendért amúgy is - lehetne random)
    Mondom ezeket úgy, hogy Chromiumot használok 98%-ban, mellette IE8 mind Vistán, mind 7en.
    Meg ugye akkor linuxokból kiszedni a FF-ot és OSXből a Safarit. A válasz pedig ne az legyen, hogy ők nem akkora részesedésűek, hiszen a törvények mindenkire vonatkoznak, vagy nem? (Tudom, linuxból minden eltávolítható, kivéve ami nem - vagy csak nekem volt Ubi túl makacs; OSXről nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben)
    Elnézést a félig off kirohanásért. Nem vitaindítónak, flamekeltőnek, x vs y vs z csatározás kezdetének szántam.

Új hozzászólás Aktív témák