- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khan13
senior tag
Ezerszer lerágott csont, de mi abban a törvénysértő, hogy MS a saját oprendszerébe bepakol valamit? (Mindenki fejleszthet oprendszert is, amiben alapértelmezetté teheti magát; Google me is lépi/te.) Már nem azért, de ugyebár használhatsz mást is, alapértelmezetté tehetsz mást is, ha nem tetszik az ikonja, ki is törölheted (Win7 minden verziójából már ki lehet törölni teljesen), az OEM-ek árulhatják a gépeket bármilyen más böngészővel előtelepítve az összes win verziót, szóval az EU csak ne ugráljon, ne erőtfitogtasson, hanem foglalkozzon értelmesebb dolgokkal. Szerintem lenne mivel bőven. Amúgy meg olyan felhasználónak, aki nem ért az informatikához, annak IE7+ Vistával és majd 7tel védett módban bőven jó és biztonságos. Amúgy meg épp elég reklámot láthatsz a neten böngészőkről, laikus is utána olvashat mindennek, szövegértés általános iskola alsóban kerül megtanulásra elvileg, aztán lehet kérdezni. Szóval EU miatt ne szívjak már, hogy alapból nincs böngésző a gépemen; és nem, nem akarok választani telepítés végével egy ablakból. (Ott is menne a harc a sorrendért amúgy is - lehetne random)
Mondom ezeket úgy, hogy Chromiumot használok 98%-ban, mellette IE8 mind Vistán, mind 7en.
Meg ugye akkor linuxokból kiszedni a FF-ot és OSXből a Safarit. A válasz pedig ne az legyen, hogy ők nem akkora részesedésűek, hiszen a törvények mindenkire vonatkoznak, vagy nem? (Tudom, linuxból minden eltávolítható, kivéve ami nem - vagy csak nekem volt Ubi túl makacs; OSXről nem tudok nyilatkozni ebben az ügyben)
Elnézést a félig off kirohanásért. Nem vitaindítónak, flamekeltőnek, x vs y vs z csatározás kezdetének szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest