- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Vettem egy ilyet Amazonon, de alapban amerikai csatlakozoja van a tapegysegenek. Viszont a tapegyseg modularis, latszik, hogy ez a csatlakozo resz cserelheto. Hol lehet venni hozza olyan EU-s feltetet ami Mo.-n is jo? Addig marad az extra konverter csati.
TDK oldalan hiret hamvat se latom semmilyen hangszoronak. Probaltam kerseni adapter model number alapjan is, sikertelenul. -
kovee01
tag
Komolyan nem tudtam hogy a TDK gyártó még "él"...
-
-
G.Peter
aktív tag
Úgy látom nem csak Legendd áll hadilábon a mértékegységekkel. Az az 1 Amper feszültség nekem nagyon szúrja a szememet...
A hangszóró meg ennyi pénzért nem túl jó vétel. De legalább jól néz ki.
-
Pete55555
addikt
Én még mindig nem értem az ilyen kis hordozható hangcuccokat (pláne ennyiért), valaki magyarázza már el, mire jók ezek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A TDK LoR nem szeret félreérthető neveket adni termékeinek, mostani bemutatónk tárgya is az, aminek hívja magát.
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest