- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magyarországra is megérkezett a Honor X9c
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Mi is ahhoz kaptuk 2 éve, feleségem, majd az egyik gyerekem használta. Először a kábele szakadt el, javítottam. Utána a JACK dugó tört bele (!!) a telefon fejhallgató bemenetébe. Úgyhogy most ledobtam róla a kábelt és zsír új kábelt + csatlakozót forrasztottam rá, és így mindig tökéletes szól! Már amennyire tökéletesnek lehet nevezni a hangját... (semennyire, de azért ezt-azt hallgatózni lehet vele).
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Sógornőm kapott egy ilyet a Nokia Lumia 635-os telefon mellé. A cikk valamiért nagyon kedvesen fogalmaz. A való igazság ennél sokkal rosszabb. Teljesen használhatatlan a fejes. Vagy az általam próbált, épp akkor kicsomagolt darab volt hibás vagy egyszerűen ennyire szar.
Magas még csak csak, közép akad, a mély az mint olyan nem létezik. Semmi dinamika, olyan mintha egy 32kbit-es mp3-at hallgatnál ami valami kőkori encoderrel készült.
Senkinek nem ajnálom.https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
szentkuti11
addikt
válasz djculture #20 üzenetére
A Retro DJ valóban egy jó hangú fejhallgató, de a nagyobb fülkagylóval rendelkező emberek számára hosszútávon kényelmetlen lehet, és a műbőr is hamar kopni kezd rajta. Az általad linkelt szlovák webshopnál olcsóbban magyar boltokban is beszerezhető, sok helyen kiárulják a készletet a második generáció megérkezése miatt. 5000 forint körül ajánlott, de érdemes felpróbálni vásárlás előtt.
-
rvbobbi0
csendes tag
TDK, Maxell és más olcsó hangkeltők nagyon pocsék hangot tudnak kiadni. Van egy Sennheiser fülhallgatóm, hótt egyszerű, 2000 ft körüli ára volt anno, na az még legalább hallgatható. Nem jó de, árához képest használható. Volt egy hasonló, régi Sonym is, na az megint elfogadhatót nyújtott az árához képest. Itthon egy sony mdr v150 fejhallgatót használok. 3400FT volt az Euronics áruházban. Ez sem jó, de filmhez, vagy egy kis egyszerűbb zenehallgatáshoz elmegy. Olcsó. Ez a TDK 5000-ért viszont rablás.
-
Flind
senior tag
Rosszul szól, de legalább szép rikító műanyag.
-
Kex613826
tag
Maxell superstyle szerintem jobb vétel ilyen téren. Összecsukható, masszívabb ház, vmilyen átalakító(nem tudom mihez jó ugyan úgy 3.5mm mint a sima, törésálló vezeték, beépített mikrofon, valamint a fülem is belefér, aranyozott csati, a súlya utcàn való zenehalgatósjoz ideális. 6000Ft volt az MM-ben.
Be positive, nothing is perfect!
-
Dava
tag
Mondjatok pls. hasonló fülest, olyat ami nem sz*r.
Tömegközlekedésre kéne egy jó fejhallgató a mostani in-ear helyett. Ha nem zárja ki a zajokat 100%-osan, az külön jó, mert nem szeretnék süketen járkálni (az AKG-mmal majdnem kisétáltam az autók elé).
Elsőre örültem ennek a tesztnek, mondom pont ilyen kéne: olcsó és könnyű. De úgy látom a kommentekből, hogy nem egy jó vétel. Tudna valaki ajánlani hasonlóan könnyű kialakítású fülest? Nem zene által keltett orgazmust keresek buszozáshoz, csak szóljon normálisan és ne húzza le a fejem. Külföldről rendelés is játszik.
Edit: Ja, és ezzel lehet hogy sokat kérek, de ha tudsz olyat, amin ezeken felül még a kábel is cserélhető, meghívlak egy virtuális sörre.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #10 üzenetére
Köszi!
-
-
törölt tag
válasz szentkuti11 #8 üzenetére
Fátyolosak (ködösek...) inkább azok szoktak lenni - vagy azokat szoktuk ilyennek mondani -, amelyek viszonylag ellentétes tónusúak az általad itt írotthoz képest. Tehát inkább a mély- és/vagy középsávhangsúlyos, kissé magashiányos, tompább karakterűek. Persze ez se kivétel nélküli szabály, de mindenképpen ritka, hogy a magashangsúlyos, szikár középsávú, mélyerőtlenebb tónus egyúttal fátyolos érzetet ad. Nyilván itt (is) a fátyolosság részlethiányra, kis elmosódottságra, függönyön keresztüli hangzásra utal, és ez ritkán a magashangsúlyos tónusúak sajátja - de azt én se gondolom, hogy lehetetlen. Na majd megpróbálom meghallgatni, kíváncsi vagyok.
Jól értjük egymást?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi a beszámolót, szerintem érződik rajta egy kis óvatos fogalmazás - mármint kritikailag óvatos, hehe. A leíró részek dehonesztálóbb hangvételéhez képest talán kicsit ellentmondásosnak érezhető az "ahhoz képest" pozitív beharangozás és végkicsengés.
Nyilván ilyenkor megjegyzi az ember, hogy lehetett volna bővebben írni a hangjáról, persze te ennyit gondoltál érdemesnek ezen a szinten. Az azonban tényleg ellentmondásnak tűnik, hogy a legfőbb tulajdonsága egy adag fátyolosság, ezzel szemben éppen a magasai a legmarkánsabbak a visszahúzódóbb közép- és mélysávval szemben. Összefér ez így? -
h-yle
addikt
Tökéletesen leírtad ez melyik kategória.
"Jajj istenkém, de jó, hogy találtam ilyet. Tibikének kell egy fejhallgató, veszek is neki szülinapjára - Mondta Gizinagyi majd betette kosarába a pénztár melletti akciós fejhallgatót."
Nem azért van, hogy jó legyen, hanem azért, hogy legyen. Szól? Ja. Pipa.
@noxwill: Ezzel nem nagyon lehet vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
Talent is over rated, get back to practice. - Jeremy Piven
-
callmeakos
veterán
Mondjuk ki: ez egy szar
All→M8
-
Fryskitt
addikt
-
Fryskitt
addikt
"szomorú igazság az, hogy nem egy kimondottan jó hanggal megáldott fejhallgatóról beszélünk" - és ezzel el is mondtunk mindent. Betesszük a 200 Ft-os virsli mellé.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
djculture
félisten
Ehhez képest veszek egy Soyle 7231-es-t 3000-ért a környező országokból rendelve és ezerszer jobban szól ennél mert van normális mélye is.. Tdk mostanában csak az árairól híres, pedig régen tényleg egy megfizethető márka volt amihez társult minőség is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest