Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ujsany
csendes tag
Nekem hibátlanul működik az óra, a csat soha nem lazult ki, az óralapok választéka megfelelő.
Az eredeti leírásban sehol sem szerepel, hogy nem vízálló hanem: ("...nem minden körülmények között", csak 1m mélységig, 30percig-tehát IP67 szerint...), továbbá a figyelmeztetés sem "a hátlapi töltőcsatlakozóra" vonatkozik, hanem az USB csatlakozóra. Szerintem egy ilyen teszt megírása ennél több jártasságot kíván.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- Apple Watch Series 10 46MM Natúr Titán,Zafír Üveg,2026.09.21-ig Apple Garanciával,100% Akku
- Apple watch Ultra 2 2026.09.22 Apple jótállás
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- MacSzerez.com - Apple Watch Ultra 2 / Titán szín / 49mm / GPS + Cellular / Apple Garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az eredeti leírásban sehol sem szerepel, hogy nem vízálló hanem: ("...nem minden körülmények között", csak 1m mélységig, 30percig-tehát IP67 szerint...), továbbá a figyelmeztetés sem "a hátlapi töltőcsatlakozóra" vonatkozik, hanem az USB csatlakozóra. Szerintem egy ilyen teszt megírása ennél több jártasságot kíván.