Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android 16-ra nyitott az egyik legmenőbb csukható
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Egy kör alakú/alapú eszköz bonyolultabb, mint egy ellipszis alakú, mindenhol lekerekített, 2.5D-sített? Most komolyan ollie?
Pont hogy ezt lehetne/lehetett volna pofon egyszerűen vízállóvá tenni. Továbbra sem látom létjogosultságát ezen eszközöknek. Én egy pár hónapja kíváncsiságból lecseréltem az Mi Band 2-met (25USD körüli ára van), egy a Gearbesten 13USD áron kínált Y2 Plus fitness karperecre. Ami konkrétan egy Mi Band 2 koppintás csak többet tud (elvileg és mint kiderült gyakorlatban is). Természetesen a több funkció ára a kevésbé kiforrott apk és a kisebb üzemidő. Ez utóbbi még így is 15-20 nap körül van, míg az Mi Band 2-vel azonos felhasználással 20-25 nap volt ez az adat. Amíg ezek a kerek kialakítású okosórák zabáló IPS vagy fos TN panellel operálgatnak... kösz, de kösz nem kategória. Nem beszélve a szégyen üzemidőről. Talán Oled vagy e-ink kijelzővel kéne felszerelni őket. Akkor az üzemidő is kellemes lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49 mm-es titántok ajándék extra szíj
- Apple Watch Series 6 stainless steel GPS + cellular LTE 44mm éjfekete sportszíjjal rozsdamentes
- Apple Watch SE 2022 2Gen. Cellular/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4600/
- Eladó TAG Heuer Connected Calibre E3 prémium okosóra
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pont hogy ezt lehetne/lehetett volna pofon egyszerűen vízállóvá tenni. Továbbra sem látom létjogosultságát ezen eszközöknek. Én egy pár hónapja kíváncsiságból lecseréltem az Mi Band 2-met (25USD körüli ára van), egy a Gearbesten 13USD áron kínált Y2 Plus fitness karperecre. Ami konkrétan egy Mi Band 2 koppintás csak többet tud (elvileg és mint kiderült gyakorlatban is). Természetesen a több funkció ára a kevésbé kiforrott apk és a kisebb üzemidő. Ez utóbbi még így is 15-20 nap körül van, míg az Mi Band 2-vel azonos felhasználással 20-25 nap volt ez az adat. Amíg ezek a kerek kialakítású okosórák zabáló IPS vagy fos TN panellel operálgatnak... kösz, de kösz nem kategória. Nem beszélve a szégyen üzemidőről. Talán Oled vagy e-ink kijelzővel kéne felszerelni őket. Akkor az üzemidő is kellemes lenne.