Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Egy kör alakú/alapú eszköz bonyolultabb, mint egy ellipszis alakú, mindenhol lekerekített, 2.5D-sített? Most komolyan ollie?
Pont hogy ezt lehetne/lehetett volna pofon egyszerűen vízállóvá tenni. Továbbra sem látom létjogosultságát ezen eszközöknek. Én egy pár hónapja kíváncsiságból lecseréltem az Mi Band 2-met (25USD körüli ára van), egy a Gearbesten 13USD áron kínált Y2 Plus fitness karperecre. Ami konkrétan egy Mi Band 2 koppintás csak többet tud (elvileg és mint kiderült gyakorlatban is). Természetesen a több funkció ára a kevésbé kiforrott apk és a kisebb üzemidő. Ez utóbbi még így is 15-20 nap körül van, míg az Mi Band 2-vel azonos felhasználással 20-25 nap volt ez az adat. Amíg ezek a kerek kialakítású okosórák zabáló IPS vagy fos TN panellel operálgatnak... kösz, de kösz nem kategória. Nem beszélve a szégyen üzemidőről. Talán Oled vagy e-ink kijelzővel kéne felszerelni őket. Akkor az üzemidő is kellemes lenne. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SERIES 10 46mm GPS fekete gyönyörű, 100% akkumlátor! December 18-ig Apple garancia!
- Apple watch Ultra 3 hibátlan 2028.10.11. Jótállás
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Hibátlan 2Hónapos HUAWEI Watch GT 5 46mm 1OO% ! 22 Hó Media Markt Jótállás
- Új Amazfit Active 2 NFC premium verzió okosóra
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pont hogy ezt lehetne/lehetett volna pofon egyszerűen vízállóvá tenni. Továbbra sem látom létjogosultságát ezen eszközöknek. Én egy pár hónapja kíváncsiságból lecseréltem az Mi Band 2-met (25USD körüli ára van), egy a Gearbesten 13USD áron kínált Y2 Plus fitness karperecre. Ami konkrétan egy Mi Band 2 koppintás csak többet tud (elvileg és mint kiderült gyakorlatban is). Természetesen a több funkció ára a kevésbé kiforrott apk és a kisebb üzemidő. Ez utóbbi még így is 15-20 nap körül van, míg az Mi Band 2-vel azonos felhasználással 20-25 nap volt ez az adat. Amíg ezek a kerek kialakítású okosórák zabáló IPS vagy fos TN panellel operálgatnak... kösz, de kösz nem kategória. Nem beszélve a szégyen üzemidőről. Talán Oled vagy e-ink kijelzővel kéne felszerelni őket. Akkor az üzemidő is kellemes lenne.