Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Exian

addikt

válasz T. I. #56 üzenetére

Most vettem egy ilyen órát. Az elődjét, az Alcatel Go Watch-t váltottam le. Néhány dologban visszalépést tapasztaltam az előddel szemben. Ilyen pl., hogy egyszerűen nem találok digitális számlapban olyat, ami a hónap-napot is kiírja. Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs hozzá olyan digi számlap, amin van dátumkijelzés?! Nagyon gáz, általában digi számlapot használok és nagyon fontos lenne, hogy legyen dátumkijelzés.

A másik, ami nem tetszik a Go Watch-hoz képest, hogy az értesítések csak a megtekintésig maradnak meg, utána nem lehet visszanézni az órán. Pedig sokszor jó volt, hogy többször vissza tudtam nézni az összes korábbi értesítést is (Pl. SMS-eknél volt jó főleg), egészen addig, amíg a telefonon nem töröltem az értesítési sávból az adott értesítést, vagy amíg nem nyitottam meg a hozzá tartozó alkalmazást.

Ez esetleg állítható valahol?

A többi dolog tetszik, arról pl. nem is tudtam, amíg be nem üzemeltem, hogy lehet vele telefonálni is. Ez a funkció nem érdekelt, nem is néztem utána, hogy ilyet is tud, de bizonyos esetekben hasznos lesz. Pl. sokszor olyan a munkám, hogy foglalt minden kezem és nem tudok telefont tartani kézben, meg nincs arra lehetőségem, hogy a telefont nyomkodva kihangosítsam, na ilyenkor biztos hasznos lesz ez a funkció.

A kijelző annyira nagyon nem tetszik, de szokható. Hiába nagyobb a kijelző felbontásban is és fizikai méretben is, mint a Go Watch-é volt, szerintem annak szebbek voltak a színei és a fekete sokkal szebb (sötétebb-feketébb) volt azon. Pedig azt hittem, hogy az AMOLED sokkal jobb lesz az IPS-sel szemben.

Új hozzászólás Aktív témák