Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Most vettem egy ilyen órát. Az elődjét, az Alcatel Go Watch-t váltottam le. Néhány dologban visszalépést tapasztaltam az előddel szemben. Ilyen pl., hogy egyszerűen nem találok digitális számlapban olyat, ami a hónap-napot is kiírja. Én vagyok a béna, vagy tényleg nincs hozzá olyan digi számlap, amin van dátumkijelzés?! Nagyon gáz, általában digi számlapot használok és nagyon fontos lenne, hogy legyen dátumkijelzés.
A másik, ami nem tetszik a Go Watch-hoz képest, hogy az értesítések csak a megtekintésig maradnak meg, utána nem lehet visszanézni az órán. Pedig sokszor jó volt, hogy többször vissza tudtam nézni az összes korábbi értesítést is (Pl. SMS-eknél volt jó főleg), egészen addig, amíg a telefonon nem töröltem az értesítési sávból az adott értesítést, vagy amíg nem nyitottam meg a hozzá tartozó alkalmazást.
Ez esetleg állítható valahol?
A többi dolog tetszik, arról pl. nem is tudtam, amíg be nem üzemeltem, hogy lehet vele telefonálni is. Ez a funkció nem érdekelt, nem is néztem utána, hogy ilyet is tud, de bizonyos esetekben hasznos lesz. Pl. sokszor olyan a munkám, hogy foglalt minden kezem és nem tudok telefont tartani kézben, meg nincs arra lehetőségem, hogy a telefont nyomkodva kihangosítsam, na ilyenkor biztos hasznos lesz ez a funkció.
A kijelző annyira nagyon nem tetszik, de szokható. Hiába nagyobb a kijelző felbontásban is és fizikai méretben is, mint a Go Watch-é volt, szerintem annak szebbek voltak a színei és a fekete sokkal szebb (sötétebb-feketébb) volt azon. Pedig azt hittem, hogy az AMOLED sokkal jobb lesz az IPS-sel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch SE 2 44mm cellular ezüst /fekete megkímélt akku 100%
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47 mm Bluetooth, Ezüst
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple Watch Series 6 44mm Cellular Space Gray színben, szép állapotban, sok szíjjal, kiegészítővel.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest