- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
xpowerdesign #85 üzenetére
Az Alcatel Idol X tud magyarul, legalábbis a Nyugat-Európába szánt verzió. Így az enyém is. A TCL Idol X viszont, noha a hardver ugyanaz, alapból nem tartalmazza a magyar nyelvet, de némelyik webáruház beleteszi - ezek szerint a geekbuying is.
(Gondolom, az Alcatel multilanguage ROM-ot töltik rá. )
-
ctibor
senior tag
válasz
xpowerdesign #83 üzenetére
Igen van.
Fehér színű (a felső hangnyílástól balra, de csak akkor látod, ha működésben van) és megbízhatóan villog elmulasztott hívás, illetve érkezett SMS és e-mail esetén. Töltéskor folyamatosan ég, teljes töltöttség elérésekor kialszik.
-
ctibor
senior tag
Hát, sajnálom, hogy ennyire behalt ez a topic. Tényleg azért lehet, mert ezzel a telefonnal nemigen vannak gondok. Állítom: ez az egyik legjobban sikerült és egyben legszebb négy magos kínai dual-sim készülék.
De azért lenne miről eszmét cserélni. Például: nekem még mindig a 01001 ROM verzió van a gépen, és nincs is vele baj, de olvastam külföldi fórumon, hogy már van ...02-es is. Érdekelne, van-e ilyen fenn valamelyik Idol X tulajnak, mi a tapasztalat vele, stb. Megpróbálkoznék egy PC-s frissítéssel, az Alcatel frissítő programjával, de ahhoz nincs kedvem, hogy esetleg visszakapjam ugyanazt a verziót, miközben elvesztem a telefon tartalmát...
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, pár napja van meg az Alcatel Idol X-em, nagyon jó, szeretem! De:
már gyakorló TCL / Alcatel Idol X tulajokat kérdeznék: nektek is bekapcsol a telefon a felső Power gombon kívül az oldalsó hangerő gomb(ok) megnyomására is? Nekem igen, és nem találtam olyan lehetőséget, hogy ezt a fícsört valahol kikapcsoljam. A zsebemben ugyanis könnyen benyomódik az oldalsó gomb és néha valahogy a képernyőzár is kioldódik, ezért szeretném, ha csak felül lehetne bekapcsolni a képernyőt,
Valami ötlet esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest