- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Akkor informálódj kicsit. Sose árt.
Azt rád bízom hogy kikeresd mikor vette meg MS-tõl a többi néhai Nokia gyárat. -
-
Szerintem az, hogy a Nokia és a HMD egy külön cég, attól még simán lehet, hogy a Nokia tényleg csak akkor adja a nevét egy készülékhez, ha azt méltónak találja a Nokia logóhoz.
Tegyük fel, hogy ez így van, ez esetben valószínűleg a HMD sem fog igent mondani egy Foxconn-féle ürülék termékre.
Nem csak a tervezés-fejlesztés jelenti a beleszólást. -
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #22 üzenetére
Nem tudom, hogy mit szeretne a link igazolni, de ettől még nem fog a HMD vezetősége telefont tervezni vagy gyártani. A marketingben kimerül, a szerepük. Mivel a Foxconn felvásárolta a MS maradék molbil gyártását, így leírt hogy elég evidens hogy kerülnek át emberek, akik megjárták a Nokiát, MS-t, és most a HDM-et. Nem értem miért nagy szám egy random manager, legjelentéktelenebb elemei egy cégnek, főleg egy báb cégnél. Amúgy Bogank pedig nincs igaza, mivel minden Nokia és HMD sajtóközleményben hangsúlyosan külön cégként van kezelve, illetve HMD mint a Nokia telefonokat gyártó van említve, sosincs a Nokia, ahogy a MA előszeretettel használja, isten tudja miért.
-
-
Quqesz
nagyúr
Nekem ez inkább ilyen bebaszta az ajtót filinges.....ilyenkor jön a tipikus duma "új kihívásokat keres"....vagy kína ugatott sokat a munkájába v teljesen más irányba mennek a dolgok, mint aminek ő hozzákezdet....esetleg egy dupla fizus meló, de az ilyen egyik napról a másikra felállás gyanus.....
-
vicze
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
Tök mindegy ki van a HMD élén vagy akárhol, annyi beleszólásuk van a Nokia telefonokba, mint egy meleg fingnek a nyári hőséghez.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #16 üzenetére
Miket mondasz.. -
-
Fancy-boy
addikt
Megy itt a kavarodás.
Florian Seiche már eddig is a HDM Globalnál dolgozott, de gondolom most előléptették."HMD Global
December 2016 – Present (8 months)""Microsoft Mobile
May 2014 – November 2016"Egyébként meg teljesen mindegy, mert előtte dolgozott a Nokiánál, HTC-nél, Siemensnél is.
-
Matada2.3
veterán
válasz
Dr. 444Hertz #6 üzenetére
Azért bőven nem mindegy a vezető, lásd az első hozzászólást. Egy ember simán el tudja fuserálni, ezt a "remek" újrakezdést. Persze, ez a Arto Nummela lehet csak az átmenetet koordinálta, és most adta át a stafétát az igazi vezetőnek.
-
Nem vagyok tévedhetetlen, de Elop egy céllal jött, ezt tudjuk jól
Tök mindegy ki jött volna, ha Elop, ha más, a terv ez volt.
Az MS-től jött valaki, de mi értelme volna a HMD-t bevinni WP irányba... Semmi, a HMD csak egy cég, a gyártást, és a szoftvert a Foxconn intézi.
Ennyi erővel odamegy az MS a Foxconnhoz / ahogy teszi is / és gyártatnak amit akarnak.
-
Bossyy
tag
Szerintem rosszul tudod. Elop 2010 - ben lett a Nokia vezetője, amikor még színtiszta Symbian portfólió volt az okostelefonoknál, egyetlen WP-s készülékük sem volt még akkor. Az első windowsos Nokia csak egy évvel később, 2011-ben jelent meg (sőt igazából csak 2012-től indult be a globális terjesztés), tehát Elop vitte be a Windows zsákutcába és így a csődbe is a Nokiát. Ha nem az a trójai faló Elop van a cég élén, akkor simán átállhattak volna még 2010-ben is Androidra, vagy vihették volna a Maemo, Meego vonalat és szerintem a Symbian sem volt rossz, sőt! Mindenesetre én a HMD helyében a cég irodáiba sem engednék belépni senkit akinek valaha is köze volt MS -hoz, nehogy még egyszer valakit onnan vezetővé tegyek. Ha már mindenáron külsős ember kell a posztra, akkor miért nem igazolnak az Apple-től, Google-től, Huawei-től, OnePlus-tól, akik tudják, hogy lehet sikerre vinni egy nevet, de pont az MS-től....
-
-
válasz
Dr. 444Hertz #8 üzenetére
3 ott van két szolgáltatónál is, az 5 is elérhető azt hiszem már a Vodanál.
6-ost pedig szintén lehet kapni pár Webshopban.
-
-
válasz
vodrosjozsi #5 üzenetére
Foxconn inkább.
@Dr. 444Hertz: Ott vannak.
-
Nekem mindegy, hogy ki a vezető, de már jó lenne a februárban bemutatott készülékeket itthon is látni a polcokon.
-
vodrosjozsi
addikt
Amikor azt mondják itt a fórumon sokan, hogy ez a Nokia már nem az a Nokia.. pedig de. Itt is egyértelműen le van írva, hogy a microsoft uralma előtt kilépett nokiánál dolgozók alapították a HMD-t. Szóval régi nokiás dolgozók fejlesztik az új nokia telefonokat. Jól csinálják.
-
Sebhelyes
senior tag
"Nokia"
-
moleculez
veterán
Na, várjuk meg a Fura Sátánt, aztán majd utána lehet okoskodni. 🤣
-
-
Bossyy
tag
Az új vezető: Florian Seiche
És vajon honnan érkezik: Microsoft Mobile....
Volt már egyszer egy ilyen csúcsvezető ott, úgy hívták, hogy Stephen Elop. Szintén a Microsofttól jött és be is vezette a Nokiát a mocsárba, majd a csődbe.
Hülyék ezek a finnek, kétszer belelépni ugyanabba a sz...ba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Váratlan csere a Nokia névhasználati jogot birtokoló finn vállalat élén: Arto Nummela feláll a vezérigazgatói székből.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest