- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
hát pont nem, a Microsoft Office teljesen illeszkedik az OS X felületébe, a Safari viszont Windows-on meglehetősen bután néz ki a Mac-es szürke skinnel.
mindent sokféleképpen meg lehet oldani, de a klasszikus WM alkalmazások illeszkednek a felületbe. csak ma már divat lett, hogy mindenki saját kinézetet akar a programjának, így néha nagyon inkonzisztens lesz az egész. desktopon is utálom a saját skinnel rendelkező programokat, szerintem semmi szükség rá.
-
moonman
titán
válasz
Dare2Live #48 üzenetére
"már a szifonnak is nagyobb részesedése van a piacon mint WMnek."
amerikában. ázsiában meg kb. a WM az egyeduralkodó."Majd WM7el MS belehúz, kérdés, hogy az addigra kifort Androide rendszerrel szemben van e előnye és mennyi és ez kinek ér meg 5$árt."
mivel a WM már 10 éve kiforrt, nyilván fenn fogják tartani a kompatibilitást - MS ebben nagyon jó (meghát muszáj is neki) - tehát az Android fél év múlva sem lesz jobban kiforrt, mint a WM. eleinte biztos lesz pár gond a WM7-tel is, de én bízom benne, hogy nagyot fog szólni. $5-t meg a hüjének is megér. -
moonman
titán
válasz
Dare2Live #47 üzenetére
Motorola most fog csődbe menni, nem nagyon számít, mit csinálnak.
"WMért fizetni kell"
épp most beszéltük meg, hogy ennek ellenére az Androidokat (is) csillagászati áron adják."Androidos készülékek még vhogy elmennek kökori qualcommal...."
szaggat, belassul, akadozik... végülis "valahogy" elmennek."Androidos darabokért többet adnak"
pedig a WM-ért kell fizetni. -
moonman
titán
válasz
Dare2Live #36 üzenetére
amikor kiderült, hogy HTC-nél kettővel több Androidos készülék lesz, minden nyomorék blogger elkezdett arról harsogni, hogy lám, HTC kihátrál a WM mögül. azt tessék, itt a legújabb eresztés és valahogy WM lett rajta + 30 másik jön még karácsonyig.
egyszerűen az van, amit erdoke is írt, a HTC terjeszkedni akar, ezt pedig úgy tudja a legjobban elérni, ha minden irányba nyit, tehát új platformokat is bevezet és a legolcsóbb tucatphone-tól kezdve az extraluxus kategóriáig mindent gyárt. ennyi.
-
moonman
titán
válasz
Depression #30 üzenetére
böngészőt? én konkrétan PC-re gondoltam, de ha jól látom opera:config-bann is meg lehet adni egyéni színbeállításokat és saját css.t.
-
moonman
titán
-
moonman
titán
naja, csak ez pont ellentmond annak az elméletnek, hogy a Androiddal szerelve bármi is olcsóbb lenne. a gyártó talán jobban jár, de ha a WM-est olcsóbban adja, abból több fog fogyni, így haszna is több lesz rajta. ha el akarja adni Androiddal is, akkor lejjebb kell vinnie az árat, így viszont kevesebbet is kaszál. szerintem itt a WM licencköltsége a legkisebb tényező a képletben, a HTC is piaci elemzés alapján igazítja a termékpalettát.
-
moonman
titán
válasz
Depression #21 üzenetére
ha normális böngészőt használsz, beállíthatsz egyéni css-t is, így sehol nem kell fehér hátteret nézned.
a fehér háttér szerintem azért alap dolog mindenhol, mert a papírra vetett szöveget imitálja, vagy legalábbis az emberek többsége azt szokta meg. engem kifejezetten zavarnak a színes háttéren lévő betűk, az inverz meg egyenesen bántó.
-
moonman
titán
válasz
Dare2Live #13 üzenetére
egyelőre ott tartunk, hogy az ingyenes Androiddal főzött gépek drágábbak az azonos kategóriájú WM-eseknél. (amúgy Android, e nincs a végén.)
a WM7-ről egyelőre annyit tudni, hogy lesz, tehát szerintem fölösleges itt spekulációkba bocsájtkozni. lehet, hogy nagyon szar lesz, és akkor tényleg gondba kerül a cég mobilos jövője, de ahogy MS-t ismerem - és figyelembe véve, kik dolgoznak a projekten (úgy tudom bevonták az Xbox-osokat és a Zune team-et is) - simán el tudok képzelni egy nagy sikert. (lásd Xbox 360)
azzal sem értek egyet, hogy ha nem lesz jobb, mint az Android, akkor feltétlenül kuka.
-
moonman
titán
a képeket szerintem csak a sharepoint támogatás miatt dobták most ki. a GUI 100%, hogy nem ilyen lesz. (ráadásul ezek Standard (nem érintőképernyős telefon) screenshotok.)
"A Windows Mobile 6.5 néven piacra dobott, kissé feltupírozott 6.1-es verzió nem igazán tudja felvenni a versenyt az Apple iPhone és az Android modellek kezelőfelületével és szolgáltatásaival"
ezt azért így nem írnám le, a szolgáltatásokkal pont fordítva állunk, eddig mindenki a WM után ment. a kezelőfelületben egyetértünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest