- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
#16820480 #43 üzenetére
nyilván...de nekem az kicsit erős, hogy IE alól be sem tudsz lépni (vagyis de, csak hibaüzenettel visszadob
), Firefox alatt fájlcsatolás drag-and-drop módszere meg nem működik pl.
Csevegésnél nem látod a contactjaid állapotát, csevegést mindenképpen ment (nincs külön csevegés rész mint gmailben), mivel real time emailezésnek hat a dolog számomra(vagyis látod ahogy partner épp pötyög)
40üzenetes wave-nél eléggé belassul a dolog, esténként laggol ha real time-ban irkáltok egymásnak, és ha sokat vagy wave-en, chrome alatt pl. akkor igen csak megeszi a memóriát...amit én ugyan nem vetem észre, csak akkor pillantottam meg Task Managert, mikor olvastam a hibáról, és hát bizony Chrome-ban ez az egy fül volt megnyitva, így lightos 600megát megevett 10-15perc Wave-ezés utánmost így nagy hirtelen ennyi jut eszembe....
meg googlewave-es címről csak googlewave-es címre tudok küldeni emailt....khm...akarom mondani wave-et...szóval nem értem hogy lesz így az email kiváltva....azt remélik, hogy mindenkinek csak és kizárólag googlewave-e lesz? és majd írnak is rá valamilyen wave-es klienst, ha én POP3/iMAP4-el akarom leszedni a dolgokat, de ugyanakkor élvezni esetleg belőle 1-2 funkciót?
Szóval kicsit még messze van ennek a vége, hogy mi lesz belőle.... -
pzstm
titán
válasz
#16820480 #41 üzenetére
igen...nézegetem..próbálgatom/próbálgatjuk....hát vannak még jócskán hiányosságok, meg javítani való dolgok.... Decemberben megnyitják újabb nagy adag felhasználó előtt tán(legalábbis ilyesmit olvastam
)
Szóval maradjunk annyiban, hogy még nagyon Preview véleményem szerint....
Meg nyilván közel sem feature-complete még a dolog.
azt meg csak halkan jegyzem meg, hogy próbál Google Chrome-ra rákényszeríteni -
Dare2Live
félisten
válasz
#16820480 #14 üzenetére
hát kb összefoglaltad. Agusztusig azaz az elmúlt jó 1.5évben mondjuk csinálták 50-100an, mostmeg tavasz/nyárig 1000en amit Meizunál 2évig "maroknyian"(10-20?).
ehez túl sok ember dolgozik rajta, vagy nagyon bfek MSnél (ami nem valószínű....)
meglátjuk... remélem ütős cucc lesz és nem jövő télen jönnek valóságban az elő WM7es készülékek.
-
erdoke
titán
Állítólag már több, mint 1000 fejlesztő dolgozik a Windows Phone vonalon, és ahogy elnézem, a WM6.5-ön nem a nagyobbik rész ügyködhetett... Azt se szabad elfelejteni, hogy közben volt egy Zune HD, aminek szintén fejlesztettek egy OS-t. Nagyon valószínű, hogy a kernel azonos lesz, és más részeket is át tudnak emelni kisebb változtatásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Windows 11
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest