- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Akkor alsó kategória. De semmiképpen nem középkategória. Igaz ma az SoC már másodlagos vagy harmadlagos. Egy telefonban a kijelző (oled vagy nem, 60Hz vagy több), a kamera (hány darab, fő, zoom, széles), az akkumulátor (5000 mAh alatt vagy felett) számít az átlagembernek. Nekünk nem, de mi nem az átlaghoz tartozunk.
És már-már felüti a fejét a support is, aminek én kimondottan örülök. (Végre pénzt ér a szoftver az átlagnak is.)
-
doooo
veterán
válasz elfelejtette #3 üzenetére
A Snapi 695 nyilvánvalóan nem belépőkategóriás. Vagy szerinted igen (attól még mindig nem az, de kíváncsi vagyok)?
A tavalyi A22 5G is ugyanebben a kategóriában volt (a 4G-s már valóban inkább belépő teteje volt).[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
A Samsung A2x széria mitől középkategóriás? Inkább max. a belépőszint teteje...
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Márton
nagyúr
Kb. ár? Tömeg? GPS duál frekis? (L5)
Ezek a legfontosabb kérdések számomraEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
ledgeri
nagyúr
Ohh ilyen antenna elrendezéses képeket telókról hol lehet találni az FCC oldalán?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- World of Tanks - MMO
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- Külpolitika
- Autós topik
- Orvosi kérdések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest