Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Éjszakára hagytam benne a 'bikarbónát, reggel jól kiráztam a bakeszból. Na, adok még egy esélyt neki :-)
-
Crystalheart
őstag
válasz
T. Almeida #6 üzenetére
Érdekes.... Úgy értettem, hogy beleszórsz egy adagot, belerázod, és ott hagyod pár napot. (Ideális esetben még mielőtt egyszer is fölvennéd.) Elvileg elvesz minden szagot. Ha rögtön belebújsz, akkor persze, hogy bukta.
Én nyáron a 40 fokban is szórok a gumicsizmába, mert ha nem, akkor fusson, akinek kedves az orra.
Egyébként nem izzad tőle jobban az ember lába, hanem a szagmegkötés mellett nedvszívó is. Úgyhogy ha nagyon beszódabikarbónáztad, és úgy vetted föl, akkor csak simán nem szívta el a bőrcipő minden izzadságodat, hanem megmaradt a szódabikarbónában.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Köszi a tippet!
persze, próbáltam, még büdösebb lett tőle, plusz a lábam is úgy izzadt, hogy teljesen átázott a zokni, pedig nem vagyok izzadós lábilagAz általam csodaszernek tartott Mycosid hintőpor sem használt.
Majd megpróbálom ecetes vízzel alaposan átmosni, ha nem jön be, akkor a formalinos módszer maradt. -
fesii
aktív tag
Lehet baromi jó dolgokat találni,de nekem a problémám, hogy keresgélni kell tudom a legtöbben szeretnek soppingolni, de én nem az a fajta vagyok.
A másik dolog nem tudom felétek hogy van de egy két helyen pl pénteken érkezik az árú így pénteken 7órakor már sor áll a bolt előtt na ez az amitől aztán végleg elmegy a kedvem az egésztől...
Általába mutter megy el délutánokra majd hazajön két zacskó ruhával -
Crystalheart
őstag
Szagra a szódabikarbónát próbáltad?
-
beefjeez
senior tag
Haverommal ilyen hasított bőr adio deszkást találtunk, 3k-ban volt, címke még rajta lógott.
-
Grat a cipoidhez!
Amugy en sosem veszek cipot turiban. Mondjuk mast se nagyon, egyik rokonomtol kapok kozben ezt-azt ilyen helyekrol es amugy jok is, nincs veluk semmi gond, de a cipot tuti nem vennem fel.
-
veector
senior tag
Ha csak az első bekezdést olvasom, akkor akár én is lehettem volna a szerzője
. De aztán nekem mégse sikerült jó cipőt találnom
leginkább női cipők voltak.
Am tényleg jók ezek a turik, én is nemrég estem át az első vásárlásomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest