Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Crystalheart #7 üzenetére
Éjszakára hagytam benne a 'bikarbónát, reggel jól kiráztam a bakeszból. Na, adok még egy esélyt neki :-)
-
Crystalheart
őstag
válasz
T. Almeida #6 üzenetére
Érdekes.... Úgy értettem, hogy beleszórsz egy adagot, belerázod, és ott hagyod pár napot. (Ideális esetben még mielőtt egyszer is fölvennéd.) Elvileg elvesz minden szagot. Ha rögtön belebújsz, akkor persze, hogy bukta.
Én nyáron a 40 fokban is szórok a gumicsizmába, mert ha nem, akkor fusson, akinek kedves az orra.
Egyébként nem izzad tőle jobban az ember lába, hanem a szagmegkötés mellett nedvszívó is. Úgyhogy ha nagyon beszódabikarbónáztad, és úgy vetted föl, akkor csak simán nem szívta el a bőrcipő minden izzadságodat, hanem megmaradt a szódabikarbónában.
-
T. Almeida
senior tag
válasz
Crystalheart #4 üzenetére
Köszi a tippet!
persze, próbáltam, még büdösebb lett tőle, plusz a lábam is úgy izzadt, hogy teljesen átázott a zokni, pedig nem vagyok izzadós lábilagAz általam csodaszernek tartott Mycosid hintőpor sem használt.
Majd megpróbálom ecetes vízzel alaposan átmosni, ha nem jön be, akkor a formalinos módszer maradt. -
fesii
aktív tag
Lehet baromi jó dolgokat találni,de nekem a problémám, hogy keresgélni kell tudom a legtöbben szeretnek soppingolni, de én nem az a fajta vagyok.
A másik dolog nem tudom felétek hogy van de egy két helyen pl pénteken érkezik az árú így pénteken 7órakor már sor áll a bolt előtt na ez az amitől aztán végleg elmegy a kedvem az egésztől...
Általába mutter megy el délutánokra majd hazajön két zacskó ruhával -
Crystalheart
őstag
Szagra a szódabikarbónát próbáltad?
-
beefjeez
senior tag
Haverommal ilyen hasított bőr adio deszkást találtunk, 3k-ban volt, címke még rajta lógott.
-
Grat a cipoidhez!
Amugy en sosem veszek cipot turiban. Mondjuk mast se nagyon, egyik rokonomtol kapok kozben ezt-azt ilyen helyekrol es amugy jok is, nincs veluk semmi gond, de a cipot tuti nem vennem fel.
-
veector
senior tag
Ha csak az első bekezdést olvasom, akkor akár én is lehettem volna a szerzője
. De aztán nekem mégse sikerült jó cipőt találnom
leginkább női cipők voltak.
Am tényleg jók ezek a turik, én is nemrég estem át az első vásárlásomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest