Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz t72killer #17 üzenetére

Erre tudod mit mondok, a törvény azt írja nem szabad embert ölni mégis megteszik tudván mivel járhat, ugyan ez Te felhívod a figyelmet arra mivel járhat a tettük, aztán majd Ok eldöntik vállalják-e vagy sem. Éppen hogy Poll korrekt vagyok és liberális :D

törölt tag

En ismét a "kutya tanítás elvével" jönnék, bar nem latom, hogy mi ebben a rossz, ha egy nálunk kevésbé intelligens fajjal működik akkor a humánon is kellene :DD

Jol irányzott cél programmal leszabályozni a srácokat, arcukba nyíló Takat légzsákkal, szerintem hamar tanulnának a vitézek. Minél drágább egy autó annál érzékenyebbre állítanám a progit, pl oldalerők tekinteteben, vagy gyorsulás lassulás szempontjából.
    Kíváncsi lennek hány autós próbálkozna ezek után, a kutya is gyorsan megtanulja, hogyan is kell csinálni. De gondolom egyesek attól félnek, hogy a kutya intelligensebb, és lebőgnének egy ilyen rendszerben :DDD

A dohányzással kapcsolatban hasonló ötletem volt, és lehurrogtak mennyire nem humánus, persze az humánus, hogy tudja az egyen hogy senkinek nem jó de csinálja :U hat akkor inkább leszek kutya csak a titulusban ne kelljen osztozkodnom az ilyen humán egyénnel :R

Új hozzászólás Aktív témák