- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pratchett
csendes tag
Sikerült!!!
Régi volt a SetCPU-m! Köszönöm Watt25, így újra ketyeg 691MHzen!
YIPPPPPPPIIIII!!!!!!!!! -
pratchett
csendes tag
-
pratchett
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy felraktam az FLB mod 1.7 OC verziót! Ment is egy darabig minden rendben, nem volt semmi gond, pörgött 691MHzen! Viszont ma újraindítottam a telt, és azóta a SetCPU-ban a max freki amit enged az 528MHz (azaz gyári)!
Visszalehet állítani 691MHzre rom újratelepítés nélkül?
Várom az ötleteket, meg a segítséget!Üdv
-
pratchett
csendes tag
Sziasztok!
Én szeretnék olyat kérdezni, hogy miért van az h feltettem impalaman romját a legutolsót, és 2 bugot talâltam ami számomra nagyon zavaró:
1: ha kontakthoz akarok meglévő képet berakni hívóképnek, akkor az alábbi hibaüzenetet kapom: process.acore.com nem válaszol. Nincs Várjon, csak befejez! Ez mitől van?
2: kontaktnál beállítok csengőhangot, mégis a gyári hangon csörög, és nem amit beállítottam? -
pratchett
csendes tag
válasz
Reignman #11717 üzenetére
Sziasztok!
Nos kicsit újonc vagyok az Android témában, de a Market vs. nem tölt le problémára a megoldás: amikor nem sikerül vmit letölteni a Marketről, akkor egész egyszerűen szakítsd meg a Net kapcsolatot legyen az WI-FI, 3G, HSDPA, stb..., és csatlakozz újra!
Újracsatlakozás után csodák csodája, magától beindul az előzőleg elindított letöltés!
Ez sajnos már az 1.7 MCR Vanilla Romban is benne volt/van!Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest