- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #12018 üzenetére
Az pont azt jelenti, hogy rakhatod újra a rendszert. Vagy próbálkozhatsz a dd-vel.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #12028 üzenetére
Az ilyen hozzászólásokkal amiket te is írsz nem emeled a színvonalat, sőt. És ez csakis téged minősít.
-
llaszlo
veterán
válasz
petertel #12022 üzenetére
Szerinted más országban nincs olyan, hogy nem fizetnek ki valakit? Mi magyarok élen járunk minden olyanban ami rossz. És ez független attól, hogy mulkáltatóról vagy munkavállalóról van szó. És pont azért nem változik semmi, met a legtöbb ember úgy gondolkodik, hogy ha más bunkó és lop akkor én is azt csinálom.
A legtöbb embert nem tesz félre pénzt és túlköltekezik. Én is éltem kevesebb, mint 50e Ft-ból havonta és akkor is félre raktam egy részét igaz az elég nehéz időszak volt. A jövedelem 10%-át úgy kellene tekinteni, mintha azt meg sem kaptuk volna és félre tenni egy számlára vagy akárhová. Ezt az emberek nagyon kis része teszi csak meg. A háztartások a kiadásaik 10%-át nem tudják, hogy mire költötték el és általában teljesen fölösleges dolgokra költik ezt a pénzt.
Ha nincs jövedelme valakinek akkor elég nagy butaság egy ilyen drága telefont megvenni. Még akkor is ha van félre tett pénze és abból él. Az más kérdés, hogy én már rég kerestem volna más lehetőséget a pénz keresésre ha már pár hónapja nem kaptam volna fizetést.
Minden ember a saját döntései és cseleketei miatt tart ott ahol tart. Függetlenül attól, hogy milliomos vagy csak az átlag alatt él, függetlenül attól, hogy hol született, milyen a bőrszíne, gazdagok vagy szegények a szülei stb.
Egy elgondolkodtató kérdés amire nem várok választ:
Miért van az, hogy a világon az emberek 3%-a birtokol annyi pénzt, mint a többi 97%?
Ha minden embert megfosztanánk a vagyonától és egységesen felosztanánk mindenki között és mondjuk lenne mindenkinek 1millió Ft-ja akkor pár óra múlva lenne akinek 300e-rel kevesebb lenne és lenne olyan akinek 300e-el több. És kb egy év elteltével ugyanaz lenne a pénz eloszlása, mint most. Pedig mindenki ugyanonnan indulna.
Pont azt nem tanítják az iskolában, hogy hogyan kell pénzt keresni azzal bánni és egy családot összetartani. Ha ezt megtanítanák senkit sem érdekelne, hogy mikor született Mikszáth Kálmán.
Hivatalosan nincs iGo csak Droidra és Spica-ra a többi az warez. Az, hogy az NDrive min működik azt meg az NDrive-nál kell reklamálni.
Egy átlag navi program napi 25Ft-ba kerül. Az havi 750 Ft, Ez sok??? 2 éves használat mellett. -
llaszlo
veterán
válasz
matelijah #12014 üzenetére
És akkor fehér lesz az óra? Mert én állítgattam és volt vele gondom. Ha meg tudom csinálni akkor majd összedobok egy másik framework-ös verziót is. De nálam vagy az volt a gond, hogy fekete volt az óra vagy elcsúsztak a gombok.
n00n: Csinálsz egy tesztet? Mert akkor csinálok egy olyan ROM-ot amiben eleve az a Framework van. De az enyémet nem akarom lecserélni egyelőre, mert nagyon jól működik.
-
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #12012 üzenetére
Akkor rakhatod újra a rendszert. Hacsak nem értesz a linux rejtelmeihez.
Lásd dd használata. Valahol már leírtam itt a topicban.
-
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #12010 üzenetére
Bár érteném, hogy mit is akartál írni.
-
llaszlo
veterán
Nem csúsznak el a gombok a felugró ablakok alján? Mert a build.prop változtatásnál ez szokott előjönni, hogy a Framework keretje és a gyári keret nem passzol egymáshoz.
Vagy amikor hosszan nyomod a Powert akkor a felugró ablak felső fekete széle szélesebb, mint az alatta lévő menü keretje. És hasonló hibák. -
llaszlo
veterán
válasz
Gergő_ #11979 üzenetére
khmmm. A warezolás az lopás és aki warezol az lop. Ergó törvénybe ütköző cselekedet. És csak akkor rágalmazás, hogy ha nem bizonyítható, hogy warezolt. De ezt a szolgáltatón keresztül könnyen tudja bizonyítani a rendőrség. Aki legálisan akar hozzájutni egy szoftverhez az nyilván nem egy fórumon érdeklődik (még ha privátban is) letöltő link után. Az meg már csak a saját bénasága, hogy ha valaki nem keres és talál linket a google-n.
-
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11974 üzenetére
Neki biztos warez ROM-ja van.
Ahogy Sygic-et is warezol (lop). Jut eszembe a frissített 10-es verzió nagyon jó lett.
-
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
Nagyon jók ezek a videók. Köszi.
De amennyi parancsot fölöslegesen beír a csávó. Azzal rengeteg idő elmegy.Na meg sokkal egyszerűbb megoldások is vannak, mint amit ez a csávó csinál. Nem tudom, hogy minek kell ennyire túlbonyolítani. Ha az lenne a cél. hogy megértse más is, hogy mi történik és neki is egyszerű legyen akkor nem így kellene csinálni a dolgokat.
Most értem a végére az első videónak. Én nem vagyok benne biztos, hogy ez működni is fog. Szerintem bootloop lesz a vége Pulse-on. Hasonlóval próbálkoztam és az lett az eredmény. Ezek HTC-re vannak. De alapnak jók.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
impalaman #11953 üzenetére
Utólag nem lehet feltenni a gyári appokat. Sokszor bootloop a vége. Erre még nem jöttem rá, hogy miért. De van olyan is, hogy ha a ROM-ban van akkor is bootloop az eredmény. Valami függőségi dolog lehet ez az appoknál.
Nekem az olyan cuccokra nincs szükségem, hogy mobilTV meg ilyenek. Az enyémben azért nincsenek benne ezek. Aki fullos vanilla ROM-ot akar az töltse le az FLB r5.1-et. Igaz abban van sok fölös app is. Amiktől én hülyét kapnék, mert ott futnak a memóriában fölöslegesen.
A TouchPal-os ROM-ra még senki sem panaszkodott, hogy nem működne. Csak annyit csináltam, hogy bele raktam a TouchPal-t. Igaz ezt én nem használtam. De lehet, hogy a fenti okok miatt nem megy. -
llaszlo
veterán
Nekem nem volt még elveszett SMS-em. Késés meg már a régi telóimon is volt. Szóval ez lehet a szolgáltatók sara is.
ÉS MÉG MINDIG NEM HASZNÁLOK TASK KILLERT!Nem is kell pedig elég sok app van fent. De a teló kilövi ami neki nem kell és nincs lassulás. Szóval még mindig nem értem, hogy mire ez a nagy task killer mánia 2.1 alatt.
-
llaszlo
veterán
Ja. Paul féle ROM-ot nagyon rövid ideig használtam csak. De vanillán mindegyiken ment. Az enyémen tökéletesen megy.
Sygic 10 Pulse-on
Viszont a reinstall nem hülyeség. -
llaszlo
veterán
Task killer nélkül vidáman használom. 2.1 alatt nekem már egyáltalán nincs szükségem task killerre, pedig elég sok appot és widgetet használok. Átlag 20- 25 mega szabad ram van.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
szente #11896 üzenetére
Sok értelmét nem látom, hogy utólag flasheljek a system/app-ba mert többször lett bootloop a vége. Más appokat meg ugyanúgy lehet telepíteni mint a többit.
Amúgy ugyanaz az eljárás, mint a ROM szignózás, de van, hogy még módosítani kell az update-scriptet is. Az én update-em is ezért lett rossz először aztán javítanom kellett és, hogy mi volt a hiba csak véletlenül jöttem rá. A script az attól függően, hogy mit akarsz csinálni változik és elég sokféle lehet, ha nem jól csinálod akkor vagy bootloop vagy install fail lesz a vége.Amúgy meg tölts le ilyen flash zipeket csomagold ki és tanulmányozd a tartalmukat. Én is így jöttem rá dolgokra
Olyan leírást tuti nem teszek ki az oldalamra ami nem működik tutira.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11873 üzenetére
Le vannak maradva?? Ezt szerintem gondold át újra! Lehet, hogy a HTC nem egy fos, mint a Pulse és nincs szükség szaros gányolt ROMokokra?!!
-
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #11855 üzenetére
Már bocs, de akkor miért használsz UNIX rendszert a telefonhoz? Igaz OSX (ami szintén UNIX rendszer) alatt nem kell semmit sem írni a terminalba, hogy működjön a kapcsolat a telefonnal. Máshoz igen.
Bár tudtommal winen sem sima ügy minden ott sem megy terminal nélkül.
Ha mókolni akarsz a telefonnal akkor meg kell tanulni használni a terminált. Vagy használhatod az alap T-s ROM-ot.
Valamit valamiért.
Vagy esetleg lehet venni HTC-t, iPhone-t (nem kizárt, hogy az lesz a következő telóm) vagy valami mást.
Ez ennyit tud ennyiért. -
llaszlo
veterán
válasz
Klemens #11843 üzenetére
Nem vagyok ilaszlo vagy NAGY I Ilaszlo hanem llaszlo és ezt már többször leírtam. Szerintem jól látható, hogy nem i betű van előtte. Akkor inkább laszlo vagy László simán. Kösz
Aki rákeres a "fontos infó"-ra az talál okosságokat. Én mindig kiemelem. Azokat össze lehet gyűjteni + blog.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11830 üzenetére
Én már régen nem használtam az LProt most is csak feltettem kipróbálni. Szóval fogalmam sincs, hogy mióta van benne ez a kijelzés.
-
llaszlo
veterán
Tudom. Az előbb rosszat töltöttem fel. Sorry
Nézegettem az új LPro-t. Jó dolog lehet ez az SMS és missed call vissza jelzés és vannak benne dolgok amik jobban tetszenek, mint az ADW-ben, de még mindig nem éri el azt a szintet, hogy inkább azt használjam. Az ADW meg az LPro inkább össze dolgozhatnának és létre hozhatnának valami ütősebbet.
Vagy legalább átvehetnék a másik funkcióit.
-
llaszlo
veterán
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11794 üzenetére
Ilyet én is tapasztaltam (1x) csak már nem tudom, hogy melyik ROM-mal. De ettől te nem fizetsz, csak a számláló megy főleg, hogy ha téged hívnak.
-
llaszlo
veterán
dd-vel le lehet menteni és vissza is lehet állítani mindent az SD-n. Erről már írtam.
Simán másolással nem fog minden app elindulni. Legutóbb nem mentettem dd-vel és véletlenül formáztam az egész kártyát. Igaz vissza másoltam az appokat, de nem indult el mind.
Nekem a Tithanium backup vissza teszi ami kell. De az appokat eleve nem szoktam törölni kivéve a fenti esetet. Amúgy nincs olyan backup progi ami tökéletes lenne, mivel ha cseréled a ROM-ot és nagyon más, mint az előző akkor nyilván nem megy. De van még egy rakás backup cucc csak rá kell keresni a marketen. -
llaszlo
veterán
válasz
CoolBoy323 #11784 üzenetére
Ugye milyen idegesítő tud lenni?
-
llaszlo
veterán
Ez már egy jóval bonyolultabb dolog, mint amikkel eddig találkoztam. Néztem már leírásokat, de sajnos még nem jöttem rá, hogy hogyan kell. Azzal már próbálkoztam, hogy az órát alapból átállítsam fehérre, de annak bootloop lett a vége. Nekem is jobban tetszik a fehér háttér. Szóval erre még várni kell.
-
llaszlo
veterán
Valamikor még a topic elején linkeltem ezt a telót. És sajnáltam, hogy nem ezt hozta be a T, mert szerinem jobban néz ki. De most már mindegy.
-
llaszlo
veterán
Feltöltöttem az LCR v1.8 update1-et
-
llaszlo
veterán
Erről beszéltem, de persze én vagyok a bunkó, meg a kocsog, mert olyat írok, hogy "hülye üfisek".
Fel kell jelenteni őket. Komolyan. Más szolgáltató is csinál ilyet, azt is megfingatták már. Amit nem kérsz azt ők nem aktiválhatják saját kényük kedvük szerint. Először vásárlók könyve vagy írásos panasz a T-nek címezve tértivevényes levélben, két példányban két tanúval.Más: Közben elkészült az LCR v1.8 update1. Jelenleg feltöltés alatt.
-
llaszlo
veterán
Ez változó. Én egy nagyobb T-Pontba vittem be anyum telefonját és ott mindent megcsináltak helyben. Korábban ő bevitte 4-5x valami szutyokba és mindig csak SW-t frissítettek rajta 2 hét alatt (aksi és SMS hibánál). Aztán amikor én vittem be kiderült, hogy az aksi tropa, mert ott bemérték, az SW-t akárhányszor frissítették mindig rossz maradt az SMS és végül 2-3 nap múlva amikor vissza mentem kicserélték egy másik telóra amit én válaszottam abban az árkategóriában.
-
llaszlo
veterán
válasz
resch13 #11732 üzenetére
Az ro.HOME_APP_ADJ sor szabályozza, hogy a HOME milyen gyakran záródjon be, hogy ha elindítasz egy alkalmazást. Minél magasabb érték van hozzárendelve annál többször záródik be. Ez nyilván függ a memória használattól. Az LPro sajnos vagy nem sajnos ritkán záródik be. Ez okozhat több appnál lassulást. Pl a Sygic 10 is ezért olyan lassú.
Ez a dolog megoldódik, hogyha ADW-t használ az ember, mert azzal gyors. Viszont ha LProt akar valaki mindenáron akkor azzal a módosítással amit az update-ben csináltam bezáródik az LPro ha elindít valaki egy több memóriát használó appot.
A módosítottban ez az érték 3-ra van állítva. Az FLB update-ben 1. és alapból 4 egyébként. Legalábbis az 1.5-nél 4 volt. Ha ADW-t használsz akkor szerintem a rendes Update is jó. Én mindenhol átállítottam 2-esre, de akkor még LPro-t használtam. Azóta nem változtattam, csak váltottam ADW-re.
Ezt bounty fedezte fel még anno. Szerintem erről ő tud részletesebb infót adni.
Most készül a v1.8 update változat. Abban még nem tudom, hogy hogyan változtatom meg ezt az értéket. Előbb még tesztelem. Lehet benne lesz mindkét HOME Launcher app és a gyári is. Így mindkettőt lehet rendesen frissíteni, mert feljebb volt gond az ADW frissítéssel. -
llaszlo
veterán
válasz
bounty123 #11730 üzenetére
Persze úgy lehet mint az LPronál de ez a képeken is látszik. Meg van a dashboard vagy mi. Az meg kb úgy működik, mint az LPronál az dock jobbra -balra, csak ez felnyílik. Szerintem erre gondoltál.
Aztán érzékeli, hogy elhúzod az ujjad le vagy fel a kijelzőn és ahhoz is lehet funkciót rendelni.Én hozzárendeltem az asztalok megjelenítését a felfeléhez. Sokkal jobb, mint a HOME-ot nyomni sokáig.
Lefele meg a Dashboardot nyitja meg és zárja be. -
llaszlo
veterán
válasz
Reignman #11720 üzenetére
Én ezt előre láttam (új verzió új hibák). De mindenki csak szapulta a T-t, hogy miért nem adják már ki, mert milyen jó lesz az. Közben a HERO-ra is csak nemrég adták ki.
Én tudtam, hogy jönnek az új hibák. Szerintem ez azért van, mert kevés a hely, nekem akkor csinált ilyet. Ki is írta, hogy az üzenet memória megtelt.
MEGOLDÁSOK: Custom ROM, törölsz olyan appokat amiket egyébként nem használsz csak feltetted, mert tetszett (nekem elég sok ilyen volt), és még a kettő egyszerre. -
llaszlo
veterán
válasz
szaboknak #11660 üzenetére
Feltettem az ADW-t és fél nap után azt mondom, hogy Launcher Pro-nak az alap kinézete jobban tetszik, de az ADW sokkal, de sokkal jobb.
Sokkal több funkció van benne, jobban konfigolható stb. Én mindenkinek azt javaslom, hogy próbálja ki. Egy gondom volt csak, hogy állandóan kilépett és újra betöltötte magát. De amióta újraindítottam a telót azóta normálisan működik.Egyébként nehéz egy rendes linket berakni? Aki telefonon nézi az oldalt annak igencsak nehéz, ha nem lehetetlen megnyitnia egy szövegbe ágyazott linket. Jó lenne ha mindenki normálisan linkelne. Köszi.
-
llaszlo
veterán
Akik vanilla ROM-ot (FLB, RMB, DMC, LCR) használnak azoknak most itt van egy módosított Vanilla Espresso Framework. Annyi a változtatás ahhoz képest ami az én ROM-omban van, hogy zöld lett az aksi kijelző, egy villám jel jelzi a töltést és sötét lett a lehúzott notibar alsó része.
-
llaszlo
veterán
válasz
kukacka11 #11713 üzenetére
Megcsináltam ezt minden sor végét átírtam 3-asra. Én most 2-essel tesztelem, de még így is lassú a Sygic, csak akkor megy ha az ADW alól indítom.
[link] Innen letölthető a módosított r5.1 update.A memóriát elnéztem nem 80 hanem 100 mega az össz. De valahonnan nekem is van valami 80-as emlékem.
De tény, hogy a free parancs 100 megát ír ki. És megnéztem a SystemPanel-lel (kukacka erre gondoltál?) és ott is 100 megát ír amiből úgy hogy fut több app 21% a szabad. Ha mindent kilőttem akkor 36 mega lett szabad. Szóval az a 40 mega egyáltalán nem lehetetlen. -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11700 üzenetére
Pont, hogy te tévedsz. Az összes RAM az a 80 mega és abból marad ami az appok futtatásához kell. Nálam is szokott 35 mega felett lenni.
ATM: Honnét a tökömből kéne tudnom, hogy mi az a PSK vagy mi a szar? Soha nem is érdekelt és nem is foglalkoztam ezzel. Azért kell a dd-wrt mert jobban konfigolható és stabilabb, mint az alap. De ma már ezekre sincs szükségem. Szóval inkább maradtál volna kussban.
Nem sértésnek szántam.
-
llaszlo
veterán
válasz
resch13 #11698 üzenetére
Tedd fel az ADW-t és onnan indítsd el. Akkor gyors. Vagy állítsd be a LPro-t hogy ne zabáljon annyi memóriát, vagy lépjen ki. Bár ez utóbbi pont az r5.1 update-nek köszönhetően nehezebb. Át kell írni az összes ro.HOME_APP_AJD=1 sort ro.HOME_APP_AJD=2 vagy 3 ra. Akkor többször kilép, de úgyis gyorsan betöltődik. Meg jobb lesz a Sygic is.
-
llaszlo
veterán
válasz
resch13 #11696 üzenetére
A Sygic nálad, hogy megy? ADW-vel gyorsabb az tuti, viszont én is tapasztaltam a 20 méteres eltérést és LauncherProval valami siralmasan futott, mert a LPro nem lépett ki amikor elindult a Sygic és dög lassú volt.
kukacka is írta, hogy nem megy nála a térkép betöltés egy külföldi fórumon is írtak ilyet. Én meg akarom venni, de ha nem jó akkor nem fogom. Nálam is volt olyan, hogy nem ment, de volt egy full backupom az SD-ről azt vissza raktam és most megint megy, csak lassabb 20 méterrel. A 9-es verziónál nem volt ilyen eltérés. -
-
llaszlo
veterán
válasz
szaboknak #11677 üzenetére
Minek kellene kiszedni? Semmi értelme az úgy működik rendesen. Kiválasztod az egyiket és nem kérdezi meg többet. Én Lpronál nem tapasztaltam ilyet. De igazából még más appnál sem.
Én nem törölgetnék semmit a system-ből. Főleg úgy nem, hogy a launcherdb-nek semmi köze az ADW-hez. Mert az alapból benne van minden ROM-ban. -
llaszlo
veterán
válasz
bucsupeti #11672 üzenetére
Van több app is amivel meg lehet nézni, hogy milyen appok futnak. Ezt a task killerek tudják, legalábbis a legtöbb. Ott meg lehet nézni, hogy mi fut.
Meg vannak még egyéb appok. Pl az Astroba is van egy ilyen funkció. Ott látni lehet mindent, hogy mennyi memót eszik meg ilyenek. Vagy a top parancs a terminalban. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11668 üzenetére
Én már egy ideje nem nézegetem a memóriát és mégis csak minimális lassulások vannak. Van 8 widget a HOME-on. Csak nagyok vannak pl időjárás/óra 4x1-es naptár 4x4-es meg még 2x2-esek. És mégsem használom a task killert. Viszont ami fölös app és látom, hogy elindul, azt törlöm. Most direkt így tesztelem a telót. A memória az kb 20-25 között mozog, de mégsem lassú. Szóval nem a memória számít. Sőt szerintem pont az miatt lassulhat be, hogy amit gyakran használna a telefon azt kilövi a TK és így mindig újra és újra be kell tölteni a telónak.
resch13: Max 4 napja használhatod az 1.8-at mert délután fél 4 körül töltöttem fel.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11642 üzenetére
Hát, egyszer amikor nagyon b@zeráltam akkor sikerült újraindítást produkálnom. De ez csak egyszer volt és akkor tényleg sokat nyomkodtam össze-vissza.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11640 üzenetére
Szerintem a legjobb ROM eddig az r5.1 és az r3 (az r5.1-ben több app van). Már jópár napja használom és semmi különösebb gond nincs vele. Gyors, stabil. Mi kell még?
Amiket én módosítottam azok pont, hogy a stabilitást csökkentenék, de mégis stabil.
-
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11614 üzenetére
Feltettem, de mintha megszaporodtak volna az FC-k
-
llaszlo
veterán
Ha valaki akarja tesztelni a működő Modolt MCR ROMom, akkor szóljon és feltöltöm valahová. Aztán szóljon, hogy mit szeretne változtatni.
-
llaszlo
veterán
Ha valami jól megy akkor hagyd fent azt.
Ha nincs a2sd+ és sok az app akkor kevés lesz a hely. Én semmi sebességcsökkenést nem tapasztaltam ez miatt.
Egyelőre félbe hagytam azt a ROM-ot, mert az első amit csináltam az még jól ment. Abból töröltem pár cuccot, de aztán amikor tovább modoltam bootloop lett a vége és ezt 3-4x eljátszotta, de még nem tudom, hogy miért. Szóval most így áll ez a dolog. Tehát van egy modolt működő MCR ROM-om, de még sok változtatást nem csináltam rajta, csak töröltem dolgokat meg LauncherPro van rajta és Espresso green framework. -
llaszlo
veterán
válasz
ATM_automata #11614 üzenetére
Ezt kell átírni és akkor többször kilép.
ro.HOME_APP_ADJ=1 // 2-4-ig// -
llaszlo
veterán
válasz
kukacka11 #11611 üzenetére
Köszi
Navigáció:
Panaszkodtak többen, hogy gond van a navigációval. Arra jutottam, hogy a LauncherPro az egyik oka ennek. Ugyanis extrém alacsony memóriánál sem lép ki és így a navi belassul de nagyon. ADW-vel állítólag jól működik. Én még nem tudtam letesztelni ADWvel. Csak annyit, hogy elindítottam a navit, de nem lépett ki az ADW sem. -
llaszlo
veterán
Pulse okosságok: [link]
-
llaszlo
veterán
Nézegettem ebay-en az aksik árát. És elég nagy különbségek vannak.
Van aksi £6.99-ért de van £11.50-ért is. Más meg töltővel együtt adja ennyiért. -
llaszlo
veterán
válasz
lkristobal #11607 üzenetére
Ezt már kitárgyalták ezer helyen. keress: aksi merül akku merül merülés.
Válogathatsz. -
llaszlo
veterán
válasz
zarandok33 #11601 üzenetére
Akkor elmondanám, hogy MacBook Proknál volt egy alaplap hiba) letört a videókártya egyik csatija, nem volt kép) amit 150e+ javktg-ért akartak javítani alaplap cserével. Egy privát szervíz meg megforrasztotta pár ezerért.
-
llaszlo
veterán
válasz
zarandok33 #11597 üzenetére
Szerintem olcsóbb megjavíttatni. De már nem szólok, mert megint bunkó leszek, hogy keress a "lavór"-ra vagy "lavor-"ra valamelyik jó szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest