Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • llaszlo

    veterán

    válasz petertel #12022 üzenetére

    Szerinted más országban nincs olyan, hogy nem fizetnek ki valakit? Mi magyarok élen járunk minden olyanban ami rossz. És ez független attól, hogy mulkáltatóról vagy munkavállalóról van szó. És pont azért nem változik semmi, met a legtöbb ember úgy gondolkodik, hogy ha más bunkó és lop akkor én is azt csinálom.
    A legtöbb embert nem tesz félre pénzt és túlköltekezik. Én is éltem kevesebb, mint 50e Ft-ból havonta és akkor is félre raktam egy részét igaz az elég nehéz időszak volt. A jövedelem 10%-át úgy kellene tekinteni, mintha azt meg sem kaptuk volna és félre tenni egy számlára vagy akárhová. Ezt az emberek nagyon kis része teszi csak meg. A háztartások a kiadásaik 10%-át nem tudják, hogy mire költötték el és általában teljesen fölösleges dolgokra költik ezt a pénzt.
    Ha nincs jövedelme valakinek akkor elég nagy butaság egy ilyen drága telefont megvenni. Még akkor is ha van félre tett pénze és abból él. Az más kérdés, hogy én már rég kerestem volna más lehetőséget a pénz keresésre ha már pár hónapja nem kaptam volna fizetést.
    Minden ember a saját döntései és cseleketei miatt tart ott ahol tart. Függetlenül attól, hogy milliomos vagy csak az átlag alatt él, függetlenül attól, hogy hol született, milyen a bőrszíne, gazdagok vagy szegények a szülei stb.
    Egy elgondolkodtató kérdés amire nem várok választ:
    Miért van az, hogy a világon az emberek 3%-a birtokol annyi pénzt, mint a többi 97%?
    Ha minden embert megfosztanánk a vagyonától és egységesen felosztanánk mindenki között és mondjuk lenne mindenkinek 1millió Ft-ja akkor pár óra múlva lenne akinek 300e-rel kevesebb lenne és lenne olyan akinek 300e-el több. És kb egy év elteltével ugyanaz lenne a pénz eloszlása, mint most. Pedig mindenki ugyanonnan indulna.
    Pont azt nem tanítják az iskolában, hogy hogyan kell pénzt keresni azzal bánni és egy családot összetartani. Ha ezt megtanítanák senkit sem érdekelne, hogy mikor született Mikszáth Kálmán.
    Hivatalosan nincs iGo csak Droidra és Spica-ra a többi az warez. Az, hogy az NDrive min működik azt meg az NDrive-nál kell reklamálni.
    Egy átlag navi program napi 25Ft-ba kerül. Az havi 750 Ft, Ez sok??? 2 éves használat mellett.

Új hozzászólás Aktív témák