- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bounty123
őstag
Mintha valaki kereste volna a HTC billentyűzetet 2.1-hez, itt van: [link]
A kalibrálója is működik, iszonyú jó bill. Állat, hogy pl. felfelé ujjhúzásra shift, lefelé húzásra bill eltűntetés beállítható.
-
bounty123
őstag
Amúgy ezzel a rom-mal (bár nem akarok elhamarkodottan ítélkezni) kb. felnőtt a béta státuszból a Pulse, így már bátran merném ajánlani bárkinek, az alap állapotában is.
-
bounty123
őstag
"Amennyiben 3-as pontban írtak után a készülék nem indul újra, vegye ki, majd helyezze vissza az akkumulátort"
Létezik olyan valaki, akinél újraindult magától? Kétlem
a teljesen 0-ra bombázott decemberi update-re (+factory reset, sd format) szépen felment a 2.1-es frissítés, most bootol.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #8867 üzenetére
Hát csak hogy az all contacts-ban van kb. végtelen számú elem és azt mind felnyomná a telóra a T-s contacts. A csv-vel asszem a képek nem mennek át. Mybackupot kipróbálom. Lementem a teljes sd-t, leszedem róla az ext partit, felteszem a decemberi updatet aztán adok egy esélyt a 2.1-nek
-
bounty123
őstag
Mindjárt kész Paul rootolt romja, ahhoz is előbb fel kell tenni a hivatalos updatet, majd az amon ra recoveryt, aztán onnan flashelni az update.zip-et, amit majd mindjárt kitesz
-
bounty123
őstag
Paul épp beírt:
"MCR version coming up just as soon as I have time! smile.gif"Ezt már kivárom
-
bounty123
őstag
Legfeljebb felhúzod újra a frissítést és ezúttal kihagyod, nem? Én fel nem tenném az tuti.
Modaco-n kipróbálták feltenni a superbootot (=rootolni a telót), de elcsesződött. utána a frissítést újra feltéve helyrejött a teló. Szóval a régi rootoló kit nem müxik ezen, ne próbáljátok ki.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #8569 üzenetére
Na öregem ez ráteszi a koronát a napra.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #8549 üzenetére
Pedig a 2.1 adna még egy lendületet az eladásoknak talán.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
Valószínű csak hibázott valaki és rosszat töltött fel (reménykedjünk.) Őt kirúgják, jót felteszik és örülünk Vincent.
-
bounty123
őstag
válasz
llaszlo #8357 üzenetére
Nem hinném, hogy telefon beállítás kérdése. A PC rálát a teljes lemezre ilyenkor, akár újra is particionálhatod, próbáld ki - pl. cfdisk /dev/sdb vagy sd[akármi]. Hogy melyiket mountolja magától vagy sehogyan se, az már rendszer/beállításfüggő, az én debianom magától pl. semelyiket, de kézzel bármelyiket.
-
bounty123
őstag
válasz
Pocok256 #8302 üzenetére
Oké most már csakazértis kipróbáltam, és ahogy a logika is diktálná, attól, hogy a vfat partit bemountolod, az ext-el semmi nem történik, továbbra is működik az a2sd, a vfat bemountolása közben és utána is.
Ha egy oprendszer az ext-et is bemountolja automatikusan, akkor az viszont okozhat problémát, gondolom. Nálam a debian csak a lehetőségét ajánlja fel az ext bemountolásának - ha nem bántom nincs gond.
-
bounty123
őstag
Na várj az a fekete képernyő éppenséggel jót is jelenthet
Ha ezt elindítod, csak a root joggal általad felruházott progikat listázza ki. Szóval alapból tényleg fekete, ezt nem is kell neked kézzel indítgatni. A better terminalt amúgy a marketről tudod leszedni, de a root explorernek is mennie kéne, mert a jelek szerint rootolt a romod. Ír valami hibaüzenetet?
-
bounty123
őstag
Pedig jól gondoltad, a modaco rom-ok eleve rootoltak, nem kell utólag semmi más beavatkozás. Nézd meg, a programok között ott a superuser permissions? Ha pl. better terminalban kiadod a su parancsot, megkapod a root promptot? (#) Rá kell kérdeznie, hogy engeded-e a root jog megadását, ahol célszerű always allow-t (vagy mit) választani. Ugyanígy minden root jogot igénylő programnál először rá fog kérdezni, hogy engeded/tiltod/mindig engeded.
-
bounty123
őstag
válasz
Pocok256 #8226 üzenetére
Nem csak kinézet, néhány alapvető programba is belepiszkált a T. Kapásból az egyik amivel leggyakrabban találkozol, a home app. Ez tulajdonképp okosabb lett, többet tud, de cserébe viszonylag lassú is, több erőforrást zabál - és ha a home app betöltésére várni kell, annál idegesítőbb nincs. De a körbe forgó kontakt listáról nem hiszem el, hogy bárki is használná
Ezt le tudod cserélni egyébként más home helyettesítőkkel, de az alap androidosnál gyorsabbat nem nagyon találni. A kontakt appot viszont elrontották, csak a teljes gmail contact listet hajlandó áttenni - ezért ott trükköznöd kell szinkron előtt, hogy csak a tényleges kontaktok maradjanak a gmailben. Más a zenelejátszó, ez szubjektív.
-
bounty123
őstag
válasz
pitterr #8209 üzenetére
Class4-gyel használom, tökéletesen megy az a2sd (1.7 vanilla mcr). Igaz az SD tesztelő app amit a modaco-n mutattak, class6-osnak értékeli
sagesz93: Grat a telóhoz! Na annak a sebességnek kb. a duplája lesz a vanilla rom-é. Egy kollégám a 2.1-es spicájával irigykedett az enyémre, hogy milyen gyors.
-
bounty123
őstag
Aki esetleg dropbox-ot használ, van már kliens androidra is és elég jól használható. Pl. keepass jelszóadatbázis szinkronjára kényelmes megoldás.
-
bounty123
őstag
na itt egy érdekes kezdeményezés a modaco-n, még a végén felszállok én is a 2.1 vonatra
"2.1 Vanilla based on r6
Features:
- A2SD+ included and working without having to pull the sd card out on boot.
- Dropbear SSH removed
- Roadsync removed
- Most Languagepacks removed
- Replaced some apps with the stock versions
- ro.product.device changed to U8220" -
bounty123
őstag
válasz
kepler8 #7603 üzenetére
Javaslom a beépített sms program helyett használd a Handcent SMS-t, fényévekkel jobb, a karaktereket is számolja pl. és a beérkező sms-ekhez a popup funkciója igen jó.
Egy kollégám most mutatta a Spicáján a Wings of Steel repülős játék demóját, leesett az állam. A Pulse-on is teljesen jól fut, nem semmi cucc. A marketen ingyenes a demo.
-
bounty123
őstag
Ehhez csak annyit, hogy én fél éve használom fólia nélkül, és karcmentes. Annyi, hogy a táskába/zsebbe egy bőrtokban rakom be. Szerintem teljesen fölösleges a kijelzőre fólia, el lehet felejteni a régi, rezisztív cerkázás miatti beidegződést, a kezeddel nem fogod megkarcolni.
-
bounty123
őstag
Próbáljátok ki, nagyon állat. A PC böngészőjéből irányítható a Pulse, készíthető screenshot, böngészhető az SD tartalma stb. Ráadásul ingyenes és magyar. Rootolt teló kell hozzá.
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #7462 üzenetére
Szerintem félrement, nekem aztán tökmindegy, van-e egyáltalán kamera elöl. A videotelefonálást a legfölöslegesebb dolognak tartom
-
bounty123
őstag
válasz
ricsipontaz #7436 üzenetére
Engem főleg az idegesít benne, hogy tök fölöslegesen zabálja a memóriát, sokkal nagyobb és lassabb a t-mobilos home, de legalább szarabb is mint a vanilla androidos. A Pulse erőforrásaihoz az alap sokkal jobban passzol.
-
bounty123
őstag
Nyugtass meg, hogy nem jól látom és nem egy t-mobile által módosított home app fut rajta. A bal alsó ikon remélem nem azt a förmedvényes contact-körhintát indítja el.
Áááá "Custom Contacts application (without ability to choose Google contact sync groups)"
Szóval újra kísért az elcseszett contacts is, úgy néz ki ebből is meg kell várni egy vanilla változatot. -
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
Ha nincs előfizetve _semmilyen_ netes szolgáltatásra, akkor sehogy se számlázhatnak neki adatforgalomért. Én pl. online kikapcsoltam mindent, a net startot is, amibe asszem alapból betesznek, ez a 13Ft/10KB. De ez deaktiválható, és akkor próbáljanak meg számlázni érte...
Ja igen ez T, Pannonnál nem tudom hogy működik, milyen csomagok vannak. -
bounty123
őstag
válasz
illesmate94 #7140 üzenetére
Én is eco-ban vagyok. A T weboldalán, a My T-mobile-ba belépés után:
Telefonálás szolgáltatások, beállítások /
Hívószámkijelzés: Beérkező hívás esetén látja a hívó számát.
AktiválvaEzt keresd. 200ft havonta, ami vicc kategória szerintem, hogy ezért számláznak.
-
bounty123
őstag
válasz
KonzolKartel #7109 üzenetére
Ahogy én nézem nem. Feltöltötte és próbálkozgat vele, de ez nem egy működő cucc - de ne legyen igazam. Amúgy erről a Bigbear-ról az a kép alakult ki bennem az idők folyamán, hogy nagyon lelkes de szakmailag nincs a topon, aztán biztos fejlődik is időközben.
-
bounty123
őstag
-
bounty123
őstag
Hello. Ha kiszeded, hogy a rákba másolná vissza? A kiszedett kártyáról?
Ha kiszeded a kártyát, akkor a kártyára telepített programok nem fognak tudni elindulni. Maga a rendszer attól még működőképes marad, hisz az a rom-ban van nem az sd-n.Ext foglaltság: talán van rá kényelmesebb megoldás, én a terminálba írt df parancsot ismerem, ez az összes mountolt partíciót kilistázza (sok más linux, unix rendszeren is működik).
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #7048 üzenetére
"Automatikus frissítés az alkalmazásoknál"
Ez az egyik legjobb feature. Komolyan annyira idegesít a mostani módszer a kismillió okézgatással, hogy már emiatt nem is frissítem szinte az appokat.
-
bounty123
őstag
Hello
Fura, leginkább kábel vagy kártya hibára gyanakodnék. Esetleg próbáld ki egy kártyaolvasóban, hogy azzal mennyire stabil a kártyára másolás.
Ext partíció foglaltsága: azt a 'favágó' linuxos módszert tudom rá, hogy egy terminál app-ban (pl. better terminal emulator) kiadod a df parancsot, ez kiírja az összes partíció adatait, ezek között ott lesz az ext is.
Igen, minden kikapcsolás után javítás nélkül csak olvashatóként csatolódik be az ext2 partíció, ezért nem megy az install. Ha neked sose romlik el, akkor lehet nem megy az apps2sd, ha csak néha nem romlik el, akkor passz
-
bounty123
őstag
Nekem nem ez a tapasztalatom. Ha elfelejtek recovery-t nyomni rebootnál és emiatt az ext2 read onlyként mountolódik be, ergo apps2sd nem fog jól működni, akkor "install failed" üzenet jön installnál. Amúgy az apps2sd "csak úgy" sose romlik el, azaz nálam nem, hónapok alatt se. Kizárólag ha rebootkor elfelejtem helyreállítani az ext partíciót. Viszont rebootolni meg gyakorlatilag nem kell, 2-3 hetente szoktam talán egyszer.
Ha a starting download-nál áll az install, akkor nekem eddig minden esetben a google talk elindítása oldotta meg a problémát.
-
bounty123
őstag
Ha a régi ext partíció fájljait cp -a -val átmásolod (linux alatt) a régi kártyáról az újra, akkor nem látom okát, hogy miért ne menne. Előbb átmásolhatod a gépedre, majd onnan az új kártyára. Én a teljes linux rendszeremet is számtalanszor költöztettem már vinyóról vinyóra másolással, egy adat partíciónál ez nem okozhat gondot.
Lényeg, hogy az új kártyán az ext partíció sorrendben ugyanaz legyen mint a régin.
-
bounty123
őstag
válasz
#11527168 #5399 üzenetére
Nem teljesen értem a problémát. Ott a billentyű képe a kijelzőn, de ha megnyomod nem ír ki semmit? Esetleg a fólia levételét tudom javasolni, bár fóliával is mennie kéne, legfeljebb kicsit nehezebben. Ha nem megy akkor lehet, hogy rossz a kijelződ, nem érzékeli a szélen lévő érintéseket. Próbáld ki egy rajzolóprogrammal.
-
bounty123
őstag
Hello, a legújabb elérhető, ha jól tudom az 1.7-es. Az 1.8 béta állapotú és egyelőre csak a támogatók számára elérhető.
A vanillának nevezett modaco rom típus egy huawei U8320-as rom átalakítása, ami nagyon közel áll egy tiszta android rendszerhez, nem sok módosítást tartalmaz szerencsére. A másik az eredeti T-mobiloson alapszik (+rootolás, spéci kernel, compcache, apps2sd stb. ahogy a vanillánál is). Egy ideje azonos a verziószámuk, korábban külön mentek, ami elég sok félreértést okozott. Ahogy az is, amikor 1.6 volt a verziója és mindenki rákérdezett, hogy az akkor újabb android?
-
bounty123
őstag
válasz
CoolBoy323 #5173 üzenetére
Darkbyte jól mondja, nem kell rootolni a custom rom-hoz - csak a recovery image-t kell feltolni, aztán a custom romot, ami már rootolt (akár lehetne nem rootolt is, de minek?
. Direktben rootolás csak akkor kell, ha az eredeti T-s szofton vagy bármilyen más nem rootolt rendszeren akarsz root jogokat.
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #5114 üzenetére
Az biztos, hogy nekem fenn volt a régi amon-ra recovery, majd miután feltettem a decemberi frissítést, eltűnt. Az eredeti huawei recovery indult el, újra fel kellett tennem az amon-ra-t.
Legtöbb helyen azt írják, hogy az akksi kivételével indítsd újra a telefont, ahelyett fastboot reboot-al is újraindul.
-
bounty123
őstag
válasz
DeadMeat #4569 üzenetére
Pedig pont a kinézete az a Pulse-nál, amibe egyáltalán nem tudnék beleköni, kifejezetten jól néz ki szerintem, kicsit kibélelt akksifedéllel nem is nyikorog, komoly készülék benyomását kelti tapintásra is
Dehát ízlések és pofonok, ugye. A Spica is jól néz ki, csak a gombokat túlzásba vitték kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest