- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából kell mennie sima reboot-al is, de így a biztos (és így a helyes), ha megadod a teljes elérési utat. Itt nincs fontos szerepe, de ha egy olyan helyről hívsz meg egy parancsot aminek az elérési útja nincs megadva a PATH-ben, akkor azt nem fogja megtalálni abszolút elérési út nélkül.
-
-
Valahol biztosan van erről egy komplett leírás, de én nem tudok ilyet, szóval keresni kell. Amit fentebb említettem példát, hogy 5 percenként futtatok feladatot, az nálam így néz ki:
*/5 * * * * /command
De megadható így is:
0,5,10,15,20,25,30,35,40,45,50,55 * * * * /command -
Üdv!
A linkelt képhez képest még számtalan variáció van a beállításra, ami ezen van, az csak az alap. De látom közben a teszt is sikerült...
Én pl. ezzel ellenőrzöm 5 percenként egy scriptet indítva, hogy fut-e a routeren a torrent kliens, és ha nem fut, akkor ugyanaz újra is indítja.
-
jan herz
tag
Pl. itt olvahatsz erről és pl ezzel az eszközzel könnyen generálhatsz magadnak is megfelelő formátumban időt a crontab-hoz.
-
-
Hogy van-e ilyen elméleti határ a Padavan firmware-ben, azt nem tudom. De ha van is, az gondolom legalább 64, vagy 128 biztosan van, ugyanakkor ha ezek a kliensek mind egyszerre forgalmazni is akarnak, az szerintem nem ennek a routernek való, arra valami profi AP kell, akár több darab is. De ezért is írtam fentebb, nem mindegy milyen kliensekről van szó, azok mennyit forgalmaznak, stb... Nyilván az általános 1-2 laptop és néhány mobil mellett 10-20 okosizzó meg 4-5 klíma nem fog gondot okozni, amik óránként küldenek és fogadnak 200kB-ot, de 5-10 torrentező Pistike nem WiFi-re való.
-
Üdv!
Fejlesztás van, de hát a hardver erőforrásai adottak, szóval egy-két verzióval újabb torrent klienstől azért csodát ne várj!
Ez függ attól is, hogy mennyi forgalmat bonyolítanak azok a kliensek, hány kapcsolati szálat használnak, stb... Nem mindegy, hogy többen is torrenteznek WiFi-n, vagy csak a PH fórumot olvassák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mazda topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest