- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watercolour
aktív tag
"az, hogy kábelen is csak 500 körüli érték van most tegyük zárójelbe"
Ne tegyük zárójelbe, mert ez a legfontosabb tényező, ami segít eldönteni, hogy az internet kapcsolatoddal, vagy a wifivel van probléma.
Gyanítom, gigabites Digid van, ahol a garantált sávszélesség 300/50 mbps. Ha legalább ez megvan (KÁBELEN!), akkor az internet szolgáltatásod papíron teljesíti a garantált paramétereket, tehát a szolgáltató szempontjából nincsen hiba."mert ha ennek a felét tudja hozni wifin, akkor arra azt mondom, hogy legyen"
Az, hogy mennyit hoz wifin, teljesen mindegy. A wifire a szolgáltató még akkor sem vállal sem sávszélesség, sem stabilitás garanciát, ha a saját eszközét használod. Ennek oka az, hogy elképesztően sok környezeti tényező (interferencia, falak, kliens típusa, stb.) befolyásolják a wifi működését, lehetetlen és értelmetlen lenne erre bármi garanciát vállalni.Teszteld kábelen, hogy kiderüljön, hol a hiba. Erős a gyanúm, hogy kábelen tökéletesen fog menni, a probléma a laptopod és a router közötti wifi kapcsolatban lesz. Ennek a problémának tengernyi oka lehet, amit valószínűleg senki nem fog tudni neked távgyógyítani.
(#4189) divan
Jogos, nem is vettem észre.
A Diginél ez szokás, a többi szolgáltatóról nincs információm. -
nggabi
félisten
Mivel csak neked és nekem van ez a problémánk, így ez nem is létezik. Minden szép, minden jó.
A többiek vagy azért nem válaszoknak soha, mert direkt nem veszik észre a fagyást, és túl büszkék bevallani h egy rakás szar a router, vagy mert tényleg csak nekünk sikerült selejtet kifogni. Szerintem az első...
-
-
D@niel
addikt
digi gigabit
qualcomm atheros qca9377 hálókártya, i5 6.gen cpu
bandswitch: 80
wan port rate: 1000m
signal strenght: through the wall
energiagazdálkodás - vezeték nélküli adapter - mindkettő: legnagyobb teljesítményegyenlőre ez a plafon, mindezt routertől 1 méterre
két falon keresztül, ahol a legtöbbet fog menni a gép pedig így néz ki: -
divan
őstag
Emlékeim szerint a router a gyári szoftverrel úgy működik, hogy ugyanaz az SSID-ja mindkét frekvenciának, és az eszközök döntik el, hogy melyikre csatlakoznak. Ellentétben a padavannal, ahol ez a két frekvencia külön kezelhető, két különböző SSID-vel. Itt viszont az összevont megoldás nem működik.
-
D@niel
addikt
reggel meg is érkezett a masina, első pozitívum volt, hogy egyből jelezte, hogy pppoe kapcsolatom van
az előző hozzászólásomban lehet látni, hogy milyen körülményekbe érkezett meg a gép
azt látom, hogy 5g-n a mért helyen speedtest 7-9-12 pinget, durván 100-as letöltést mutat, de tényleges letöltésnél felment egy kis időre 15 megára is, gondolom ilyenkor már a feltöltőnek is tudnia kell valamitegyenlőre szkippelem a kábelezést, mert a pinggel érezhetően gyorsabb a net, és a letöltés is rendben van
ami kérdésem lenne, hogy miért nem látom telefonnal az 5ghz-es hálózatot? mert az ac-s laptop egy idő után mutatja, és át is csatlakozik 5g-re, de a tablet, ami hivatalosan nem támogatja az 5g-t, nos, wifi keresésnél egyből jelzi az 5g hálózatot, és a 2,4-et is, külön
tehát én választhatok, hogy melyikre megyek, míg laptopon automatikusan kapcsolódik áta telefonnal állítottam be a gépet, honor 8x, támogatja az 5ghz-es netet, és wifin bárhogy keresem, nem találja, értelemszerűen így nem is vált át magától
2,4-en 30-35 ping, 25-35 körül van a speedtest, tehát inkább az 5g kellene
ennek mi lehet az oka?padavan-nak még nem kezdtem neki, egyenlőre nem tudom, hogy fog-e kelleni nekem
amit szeretnék megcsinálni, hogy bármelyik eszközről keresve ott legyen az 5ghz a találati listában, illetve ha már itt tartunk, lehet ki is kapcsolnám a 2,4-eset, hátha ezzel az 5-ösnek még jobb lesz a lefedettsége?
jelenleg 5/4-es jelerőséget mutat laptopon, de a régi tablet is speedtesten az r3g mellett fél méterrel speedtestben 200-as eredményt hozottbekapcsoltam ezt a falon átmenő módot, nem tudom, hogy ez mennyire számít
szóval, padavan nélkül megoldható, hogy csak 5g legyen, és miért nem látja a telefon az 5g-t, amikor minden más eszköz igen?
még egy kérdés, laptopon ugye kb. 1 perccel később jelzi az 5g-t, szépen át is áll, ezt nem lehetne úgy beállítani, hogy automatikusan erre csatlakozzon?nagyon pozitív a benyomásom a gépről, otthon cisco c892fsp k9 van, a szoba felett, és bár útba esik neki egy fal, de igencsak megfogja az érzékenységet, bár ezen felül a sebességre nincs kihatással
ez a xiaomi 30 dollárért meg szépen tele szór 60nm2-t, 5g-n, ez így elég pozitív, első xiaomi termékem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest