- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
ÉN azon csodálkozom hogy AMD van benne ... bár örülök is
-
h-yle
addikt
tx1000 1g rammal 1,8 (vagy 1,9 nemtom pontosan)GHz procival és érintőképernyő nélkül valamivel 1000$ fölött volt fél éve, szóval u.e. lehet kb. 1300$ tapiképpel tx2000nél.
Miben különbözik ez a tx1000től? Itt már széria a tapiscreen ott meg csak opció, meg wacom jegyzetelés? Mert mást nem igazán látok amit az előző modell ne tudna.
Altec Lansing hangszóró meg teljesen átlagos hangot ad szóval nem egy nagy +, csak a név hangzik jól.
-
paix
tag
nekem tetszik.. most már csak az a kérdés, hogy ebben az árban mi van benne..
-
ndavid
tag
Eddig a TC1100-asra fájt a fogam. Egészen eddig...
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Köszi. Erre emlékeztem halványan, de az új lenne a legjobb.
Renew-tól mennyire kell félni?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Niquis
aktív tag
Az ilyeneket nem forgalmazzák itthon, igaz?
Mármint a pavilon sorozatra gondolok. -
Foxi
senior tag
válasz
venember83 #4 üzenetére
Olyan sokkal nem lehet könyebb, a kijelző ugyanúgy forgatható csak nem érintésérzékeny. Legalábbis a Tx1000-nél így volt.
-
válasz
venember83 #4 üzenetére
ha subnoti lenne, de ez nem az, szal sztem nem sok.
-
venember83
nagyúr
2kg... sok. De az Altec Lansing hangkutyu dicsernivalo, ha megkapnam 1300 dolcsiert, akkor meggondolando lenne.
A non-tablet valtozatra viszont meg kivancsibb lennek, gondolom konnyebb lenne joval, plusz nem artana valami energiatakarekosabb VGA sem.
-
Nantucket
tag
Nekem is vmi hasonló lesz a következő notim az tuti, nekem bejön a tablet pc koncepció. Csak azt nem értem hogy a hangkari ki/bevezetéseit miért úgy kell elhelyezni, hogy szegény usert hasbaszúrják a jack dugók...
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #1 üzenetére
nem rossz az a felbontás, én használtam olyat egy ideig, és semmi baj nincs vele.
viszont ez a gép szerintem ritka jól sikerült! van benne minden, ami kellhet (nekem): dvi, dsub, svideo, expresscard, kártyaolvasó, webcam, az optikai meghajtót sem spórolták ki, és a teljesítménybeli paraméterei is elég jók. az már csak hab a tortán, hoyg szép is
mondjuk nem tudom ez a tablet dolog mennyire hasznos, de mondjuk szívesen kipróbálnám, az biztos.mondjuk ezért az árért ilyen tudással gondolom nem megerősített házban van (meg a Pavilion eleve nem az a kategória), de ha egyszer oda is eljutunk, akkor megvan a következő gépem asszem
-
VaniliásRönk
nagyúr
12,1"-on 1280x800... kifolyna a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest