- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
[DE2JAY]
senior tag
ÉN azon csodálkozom hogy AMD van benne ... bár örülök is
-
h-yle
addikt
tx1000 1g rammal 1,8 (vagy 1,9 nemtom pontosan)GHz procival és érintőképernyő nélkül valamivel 1000$ fölött volt fél éve, szóval u.e. lehet kb. 1300$ tapiképpel tx2000nél.
Miben különbözik ez a tx1000től? Itt már széria a tapiscreen ott meg csak opció, meg wacom jegyzetelés? Mert mást nem igazán látok amit az előző modell ne tudna.
Altec Lansing hangszóró meg teljesen átlagos hangot ad szóval nem egy nagy +, csak a név hangzik jól.
-
paix
tag
nekem tetszik.. most már csak az a kérdés, hogy ebben az árban mi van benne..
-
ndavid
tag
Eddig a TC1100-asra fájt a fogam. Egészen eddig...
-
Niquis
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #9 üzenetére
Köszi. Erre emlékeztem halványan, de az új lenne a legjobb.
Renew-tól mennyire kell félni?
-
Alvin_ti4200
félisten
-
Niquis
aktív tag
Az ilyeneket nem forgalmazzák itthon, igaz?
Mármint a pavilon sorozatra gondolok. -
Foxi
senior tag
válasz
venember83 #4 üzenetére
Olyan sokkal nem lehet könyebb, a kijelző ugyanúgy forgatható csak nem érintésérzékeny. Legalábbis a Tx1000-nél így volt.
-
válasz
venember83 #4 üzenetére
ha subnoti lenne, de ez nem az, szal sztem nem sok.
-
venember83
nagyúr
2kg... sok. De az Altec Lansing hangkutyu dicsernivalo, ha megkapnam 1300 dolcsiert, akkor meggondolando lenne.
A non-tablet valtozatra viszont meg kivancsibb lennek, gondolom konnyebb lenne joval, plusz nem artana valami energiatakarekosabb VGA sem.
-
Nantucket
tag
Nekem is vmi hasonló lesz a következő notim az tuti, nekem bejön a tablet pc koncepció. Csak azt nem értem hogy a hangkari ki/bevezetéseit miért úgy kell elhelyezni, hogy szegény usert hasbaszúrják a jack dugók...
-
törölt tag
válasz
VaniliásRönk #1 üzenetére
nem rossz az a felbontás, én használtam olyat egy ideig, és semmi baj nincs vele.
viszont ez a gép szerintem ritka jól sikerült! van benne minden, ami kellhet (nekem): dvi, dsub, svideo, expresscard, kártyaolvasó, webcam, az optikai meghajtót sem spórolták ki, és a teljesítménybeli paraméterei is elég jók. az már csak hab a tortán, hoyg szép is
mondjuk nem tudom ez a tablet dolog mennyire hasznos, de mondjuk szívesen kipróbálnám, az biztos.mondjuk ezért az árért ilyen tudással gondolom nem megerősített házban van (meg a Pavilion eleve nem az a kategória), de ha egyszer oda is eljutunk, akkor megvan a következő gépem asszem
-
VaniliásRönk
nagyúr
12,1"-on 1280x800... kifolyna a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Revolut
- Formula-1
- Friss videón a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Futás, futópályák
- Milyen program, ami...?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest