- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Geri Bátyó #17 üzenetére
Szerintem teljesen egyértelmű így is...
A Type-C-nél mindig kiírom a gent, hogy egyértelmű legyen, de ha a Type-A Gen1, akkor az egyszerűsítés miatt simán 3.0-t szoktam használni, ha nincs Gen2-es Type-A is a képletben.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Geri Bátyó #15 üzenetére
"egy mondaton belül a két megnevezés zavaró (kapu, illetve port)"
Írhattam volna USB Type-C csatlakozót és USB 3.0 konnektort is vagy bármi mást. Nem tudom, hogy ezen mi a "zavaró".
"az USB 3.2 gen1 és az USB 3.0, ami valójában ugyan az."
Sebességre igen (5 Gbps), de jelen esetben a két csatlakozó formája nem azonos. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Geri Bátyó #11 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
FreddyFlex #6 üzenetére
Úgy, hogy max. microATX-es lap megy bele.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Steve_Brown #2 üzenetére
Ha a földön van, ez a legkisebb gond (bár ezeket nem oda tervezik). A nagyobb, hogy alulról beszív minden port, meg szöszmöszt a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest