- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maga a cikk jó lett, részletes, képek is jók viszont a program szvsz eléggé rossz irányba tart. Én nem ajánlom senkinek se, hogy ezért pénzt adjon. Csapjon le egy promócióra ha nagyon kell maximum. Több kisebb idegesítő dolog van de kettőt emelnék ki. Én a 2-es verzió óta használom de képtelenek voltak a beépített programfrissítést megcsinálni. Valamelyiknél úgy emlékszem volt, de az is annyit jelentett, hogy letöltötte a telepítőt és elindította. Itt 6-os verziónál meg vadászni kell rá mert most legutóbb is 5 frissítés volt aminél csak a build szám változott, valami apró változtatások lehettek. A másik pedig, hogy az internet booster eléggé humbug. A chrome-ot inkább instabillá tette, nem pedig gyorsabbá. Az már csak az én véleményem, hogy a turbó gyorsítás felesleges mert a Game Booster jobban tudja ugyanezt persze ebből is terveznek egy fizetős verziót, szóval lehet jól jön majd annak aki nem akar kétszer fizetni.
Személyes kedvencem jelenleg inkább az Auslogics hasonszőrű terméke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest