Hirdetés
- [Re:] Skoda Citigo e-iV menetpróba
- [Re:] Apple iPhone 11 - népalma
- Telenor topik
- [Re:] Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- [Re:] Minimális kávával és zéró Androiddal érkezik a Huawei P50?
- [Re:] Hivatalos: Hasselblad kollaborációval érkezik a OnePlus 9
- [Re:] Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- [Re:] Poco M3 - felújított állomás
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- [Re:] Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
Hozzászólok Aktív témák
-
Ezt elsőre nem értettem, hogy a külső kijelző élőképet ad a főkamerának. Aztán az eredetit elolvasva rájöttem mire gondolt a költő. A főkamera élőképe jelenik meg a külső kíjelzőn, így nyitott állapotban a telefon "hátulját" lehet szelfizesre használni. De lehet csak én nem tudtam elsőre értelmezni.
Várom a készüléket. -
-
-
törölt tag
pont a képarányon fog elbukni ez is,hiába nagy kijelző ha nézheted a sötét sávot milyen szép és amit meg látsz kép nem nagyobb mint egy 2019 galaxy note kijelző,de árban legalább kétszer annyi.
-
alakul ez. pár év és elgondolkodtató lesz a vétel.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Ha minden telefon 16/9 meg 18/9 képarányú, akkor a fejlesztők sosem fognak olyan appokat gyártani, amik dinamikusan tudnak igazodni különböző képarányokhoz. Nem a gyártó hibája, hogy az appok le vannak maradva. Mert ők vannak lemaradva, nem a fold.
Ettől függetlenül a fold felhasználót ez persze nem vigasztalja, a végeredmény ígyis úgyis az, hogy fekete sávok vannak. De ha csak emiatt nem veszünk ilyen készülékeket, akkor soha nem fognak normális appokat fejleszteni.
Személy szerint nekem pedig még mindig nagy előny lenne, hogy egy 6.4 colos telefont összehajtva egykezesként tudjak használni, ha éppen úgy tartja kedvem. Már csak emiatt sem lehet az note-tal összehasonlítani.[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung első hajlítható modelljében még bőven lenne potenciál és van is ötlete a gyártónak. Meg nekünk is.
- Macbook Air 13” 2020 Silver 256GB 2021. 08.01. Apple gar.
- Új, bontatlan RTX 3070 - Aorus Master / 4 év garanciával /
- Asus ROG Strix 17 Laptop Rtx2070Super 115w 10750H 16GB RAM 1+1TB SSD Szállítás 2.5év Garancia
- MacBook Pro Retina 2015 megkímélt
- Zalman H1 | Chieftec Scorpion Plexi | Edzettüveg Számítógépházak.
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Core Systems Informatikai Kft.
Város: Budapest