- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovbandi82
őstag
válasz
7Heads Drago #101 üzenetére
Értem tehát az gond ha valaki érdemben hozzászól a témához, ha Alma telefonja van, de az nem gond, ha egy magadfajta Xiaomis fikázódik az Alma topicban. Érdekes mércéd van. Mondjuk az aláírásod emberileg mindent elmond rólad, mennyi a rálátásod a dolgokra.
Nekem is lehetne aláírásomban okosság, akár az imádott márkád iránt is mert veled ellentétben akkor azt használtam, amikor kis hazánkban azt se tudták mi az! Gondolom időt energiát nem sajnálva kivetted a részed a tesztekben, bétáztál, fordítottál hogy rendes magyar romod legyen. Folytassam? A MIUI nem erről szólt régen, egy közösségi fejlesztésű rendszer volt, ahol a alpha/beta teszterek a lelkes userek voltak. Erről lemaradtál gondolom!
Te csak levettél a polcról valamit, és onnantól az a brand az istenfasza. -
kovbandi82
őstag
válasz
7Heads Drago #96 üzenetére
Azt amit Te az Almásban csak én értelmesen akarok csevegni és nem más gyártókat szidni járok az MA-ra
-
kovbandi82
őstag
KB mint az iphone XS töltés mizériája. Korrekten meghallgatta mindenki a tulajokat, és az alapján ítélt és kommentelt mindenki. Az is rétegprobléma volt, főleg hogy egy kapcsoló orvosolta a problémát.
Persze ennyi pénzért mit is várnánk.
Mindjuk megnéztem a videót, sokszor csak a téma volt a ludas.
Mellesleg régebben minden telefont 2 tipusú kijelzővel szereltek, parancssorból ki lehetett a gyártót deríteni. A JD kijelzők nem sárgultak, a másik igen. Itt is ilyen gond lehet.
Szerintem az lenne e megoldás, ha valaki felrakna egy China romot, abban van rendes Theme Store, és ott megnézné, van-e gond másabb témával. -
kovbandi82
őstag
válasz
TheBikerider #49 üzenetére
Xiaomi telefonoknál mindig van egy de....
-
kovbandi82
őstag
Az a gond, hogy nem mindenki a csúcsot veszi meg azonnal. Tehát sokan szépen lépegetnek fel a kategóriák között, és általában az emberi természet adja, hogy ugyanazt a márkát fogja választani. Nos ha az alsó kategóriában elkúrnak valamit, akkor potenciális vásárlókat vesztenek el a későbbi felső kategóriát vásárlók közül.
#35: Nekem anno a Mi5-el nem működtek a Xiaomi HD Pro füles gombjaiSamsungal és Iphoneval igen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Poco India Twitteren reagált a visszajelzésekre, amelyben afelhasználók a kijelző fényszivárgására és színhibára panaszkodtak.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Milyen SSD-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest