- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Na, az volt az igazi vétel, gratulálok!
Néztem egy 295GTX-et 60 pénzért, újat, egy bolt oldalán, egy héten belül el is tűnt a készletről. Szóval ez a 295-ös kissé underclocklolt és butított volt az nvidia által (nem érezték szükségét, hogy két full 285-öst párosítsanak), ehhez viszonyítva van, ahol az 580-as új csoda alig gyorsabb, viszont tud olyan extrákat, amit a 295 nem. Ezek pedig kb. olyan nagyságrenddel érnek többet, mint amennyit a garid miatt ráfizettél. Helyette a gyártók ugye plusz egy bőrt igyekeznek lenyúlni azért pár feature-ért.
Frankón emelgetik az árakat (fogjuk a forintra), amikor utoljára érintett voltam ilyesmiben, mint vevő, következett az újévi ár-avulás.
Ami a vizet illeti, ott ugye a kereskedők játszanak, itt viszont maga a gyártó ajánlja a végfelhasználói árakat. Ha máshogy nézem, ez a legalizált árkartell, mert akikkel szerződésben van a chipgyártó (mindegy, hogy nv vagy ati), annak nyilván van egy határ, amit átlépve kirepülne a 'tűzhöz közelről', azon belül maradva pedig - kis ár-eltérésekkel a többiektől - ugyanúgy részt vesz a mesterséges árfenntartásban. Na, ezt nem kell benyelni.
-
Hehe, vettem az 5850-et, úgy hogy "gariba" kaptam.
A 4890 teljesítménye X a használt felbontáson mennyivel erősebb az 5850= Ár
+5eFt-ba volt, hogy az új VGA dx 11 és ad képet.
Sztem ez a két tulajdonság megér 5eFt felárat. -
veector
senior tag
A legjobb az amikor a másfél literes víz olcsóbb mint a fél literes (ugyanaz a márka).
Amúgy jó kis "táblázat"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Készítettem egy számolótáblát (ti. "excel táblázat" - csak épp open office "calc táblázat"), de ezt...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest