- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo V50 rapidteszt
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlac77
csendes tag
Na, az volt az igazi vétel, gratulálok!
Néztem egy 295GTX-et 60 pénzért, újat, egy bolt oldalán, egy héten belül el is tűnt a készletről. Szóval ez a 295-ös kissé underclocklolt és butított volt az nvidia által (nem érezték szükségét, hogy két full 285-öst párosítsanak), ehhez viszonyítva van, ahol az 580-as új csoda alig gyorsabb, viszont tud olyan extrákat, amit a 295 nem. Ezek pedig kb. olyan nagyságrenddel érnek többet, mint amennyit a garid miatt ráfizettél. Helyette a gyártók ugye plusz egy bőrt igyekeznek lenyúlni azért pár feature-ért.
Frankón emelgetik az árakat (fogjuk a forintra), amikor utoljára érintett voltam ilyesmiben, mint vevő, következett az újévi ár-avulás.
Ami a vizet illeti, ott ugye a kereskedők játszanak, itt viszont maga a gyártó ajánlja a végfelhasználói árakat. Ha máshogy nézem, ez a legalizált árkartell, mert akikkel szerződésben van a chipgyártó (mindegy, hogy nv vagy ati), annak nyilván van egy határ, amit átlépve kirepülne a 'tűzhöz közelről', azon belül maradva pedig - kis ár-eltérésekkel a többiektől - ugyanúgy részt vesz a mesterséges árfenntartásban. Na, ezt nem kell benyelni.
-
Hehe, vettem az 5850-et, úgy hogy "gariba" kaptam.
A 4890 teljesítménye X a használt felbontáson mennyivel erősebb az 5850= Ár
+5eFt-ba volt, hogy az új VGA dx 11 és ad képet.
Sztem ez a két tulajdonság megér 5eFt felárat. -
veector
senior tag
A legjobb az amikor a másfél literes víz olcsóbb mint a fél literes (ugyanaz a márka).
Amúgy jó kis "táblázat"
Új hozzászólás Aktív témák
lo Készítettem egy számolótáblát (ti. "excel táblázat" - csak épp open office "calc táblázat"), de ezt...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest