- Mobil flották
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"hanem pl. arról, hogy látod-e a billentyűzetet, ha lenézel magad elé."
Na de ez miért szükséges?
Egyedül az 52 éves apámat láttam játék közben lenézni a billentyűzetre, mert szegénynek annyira új volt a dolog, hogy nem tudta egyből megszokni a wasd-t TDU-ban.
De komolyan, aki egy kicsit is gyakorlottabb a sz.gépes játékok terén annak vagy nincs szüksége nézni a bill-t játék közben, vagy nagyon gyorsan beletanul.
Én még Soul Reaver közben se nézem a billentyűzetet, pedig az egy keyboard only játék, amiben cirka 14 féle gombot lehet és kell is használni. Abszolút 10 ujjas. Bal kéz wasd+e+q+space, jobb kéz j+k+l+o, és bizonyos helyzetekben ezeken kívül még a numpad 4+5+6 gombját is kell használni...Ehhez képest egy Crysis-t MW-t vagy hasonlót gyerekjáték irányítani.
Filmezés közben meg az ember leginkább a filmet nézi. Ha valamit állítani kell, arra ott az egér, amit szintén nem kell nézni. De ha mégis szükség van a bill-re, akkor arra a pár másodpercre simán fel lehet hajtani a szemüveget
Szóval tényleg nem értem miért ekkora probléma ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest