Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Ahogy nézem Note 3-ról nem biztos, hogy megéri váltani.
-
dsr
senior tag
Szívesen megnyomkodnék majd egy s805-ös variánst

-
Ck.
addikt
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Nem. Az az almád.
-
BazsiBazsi
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lassan igazán eljuthatnánk oda, hogy a szoftvert helyezzék előtérbe a hardver helyett(megáll a fejlődés, vagy legalább lelassul). Lassan csak eljön ezaz idő

-
Hardveresen túl sokat nem tudott előre haladni, most ez a csúcs, így majd szoftveres téren kell nagyot alkotniuk, főleg majd az S-pennel kapcsolatban. De nagyon város

-
Zoja™
őstag
3 giga ram ide vagy oda, az azért necces, hogy cirka 800 mega van szabadon a kép alapján.
-
Garada
őstag
válasz
spenglerjoci
üzenetére
Valóban, én is örültem volna a 4GB RAM-nak.
-
bteebi
veterán
"Nem tudom mi ilyen drága egy tárhelyben"
Igazából semmi. Vagy esetleg a presztízs. Nem mondom, hogy filléres tétel 1-2 flash chipet pluszba betenni, de kevés ezresből simán megvan (vagyis meg lehetne) a 16 → 64 GB-os bővítés is. De minek? Hogy a júzer jól járjon, elégedett legyen, és ne akarjon venni szebbetújatnagyobbat?
Mondjuk kerülőúton többnyire meg is lehet oldani a bővítést (microSD), ami persze szintén pénzbe kerül, de anyagilag (is) jóval jobban jár az ember, ha a nagyobb tárhelyű (mondjuk 32 GB-os) modell megvásárlása helyett inkább vesz a 16-os mellé egy 32 gigás microSD kártyát, és nem csak kevesebbe kerül, hanem még plusz tárhelye is lesz."de egyébként tényleg logikusabb lenne a flagshipeknél eltörölni ezt a 16 gigát"
Már évekkel ezelőtt illett volna elhagyni, de sajnos nem nagyon akaródzik a gyártóknak
. Jóval több értelme lenne, mint a kijelzőfelbontás további növelésének. Talán majd 1-2 év múlva. -
spenglerjoci
tag
Akkor mégsem kap 4gb ramot? Pedig tw + QHD kijelző mellé lehet, hogy jól jönne.
-
halkow
őstag
4gb ram azért kellet volna mert elvégre is note 4
-
babkukta
senior tag
válasz
Mr President
üzenetére
hallottam már 4 giga ramről is. persze ez is "pletyka". Igazából sztem majdnem mind1, mert a 3at se nagyon lehet betölteni.
Egyébként a 16 giga az árcsökkentés miatt kell. Nem tudom miért, de olyan különbségek vannak néhol a 16 és 32 gigás készülékek között, h az ember inkább a 16ot veszi, és rak bele SD-t. Nem tudom mi ilyen drága egy tárhelyben, de egyébként tényleg logikusabb lenne a flagshipeknél eltörölni ezt a 16 gigát, mert sok bosszúságot tud okozni. Inkább vegyen az ember drágábban, de ne kelljen azt nézegetnie 1 hónap múlva, h mindjárt elfogy -
Duree
veterán
Nagyobb kijelzöre számítottam.
-
Mr President
senior tag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Igen, már csak a hagyományok miatt is
Számomra csak ez ami kérdés, proci kijelző az a lehető legjobb mint mindig, ramból viszont kíváncsi vagyok hogy marad 3 vagy növelik 4re.
Tárhely kérdés tényleg fontos kérdés, mióta G2-m van azóta nálam is téma. 16 giga csúcskészülék képességeihez nézve szerintem kevés. Főleg hogy ez ugye nem tényleges 16giga. Nekem nincs teleszemetelve mindennel a teló, realracing van fent ami sokat foglal plusz nyaralás alatt képek videók és már is csak 1,5 giga szabad hely van, ami nem sok. Csúcstelónál elfelejthetnék a 16gigát. -
Cyberpunk
félisten
A RAM lehetne 4GB.
Az Exynos proci nem meglepő. -
hue2000
tag
Én nagyobb kijelzőre számítottam
-
atike
nagyúr
Részemről várom, de mi a bánatért kell többféle procival gyártani...?
A fenének nem lehet "csak úgy" legyártani...? Majd a "gagyibb" változat bekerül esetleg a szolgáltatókhoz "olcsón", a normális meg majd valami nyakatekert úton, aranyárban lehet beszerezni, már ha be lehet.... 
-
alkatraz3000
őstag
Innováció.
-
Felesleges kacat. Ez inkább Note 3.1
-
Fr0z3n
őstag
Azt várom, hogy a toll milyen extrákat kaphat az idén.
-
jim66
csendes tag
16 GB? nem visszalépés egy kicsit a Note3-hoz képest?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honda topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Asztalos klub
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- HP ProDesk 600 G2,G3 Mini és 600 G2 MT , félkonfig, bővítési opció, mini PC/NAS/HTPC alap
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a lényeg ugyan az

. Jóval több értelme lenne, mint a kijelzőfelbontás további növelésének. Talán majd 1-2 év múlva.
.
Az Exynos proci nem meglepő.
A fenének nem lehet "csak úgy" legyártani...? Majd a "gagyibb" változat bekerül esetleg a szolgáltatókhoz "olcsón", a normális meg majd valami nyakatekert úton, aranyárban lehet beszerezni, már ha be lehet....