- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
Régen én is így voltam vele, utána váltottam US kiosztásra (szoftveresen, magyar feliratos ISO billentyűzeten) most pedig már bő fél éve ANSI kiosztást használok, teljesen kényelmes, sőt szerintem jobb is.
(Ennek ellenére pont most rendeltem ISO-t mert ez volt olcsó és első próbás mechanikus billentyűzeten lesz)
-
-
tibaimp
nagyúr
Nem értem, hogy miért kell szinte az összes mechanikus billt ilyen rondára készíteni, csuklótámasz nélkül ráadásul
Két-három van csak ami ki is néz valahogy, az egyik pl. az Asus GK2000 Horus, meg a Roccat Ryos MK, a többi egy kaptafa.... -
gyugyo79
addikt
Azért is szubjektív mert ez a red = " a kupakok alatt pedig a Kailh Silver Speed kapcsolók teljesítenek szolgálatot" ami vicces de szürke
Értem, hogy a lineáris kapcsoló miatt mire gondolsz de nam hagyhattam ki .
Kailh Speed switches (Silver, Copper, Bronze, Gold)Kailh Silver: soft linear – 27cN / 1.3mm
Kailh Copper: soft tactile – 30cN / 1.1mm
Kailh Bronze: soft clicky – 40cN / 1.25mm (bump: 1.4mm)
Kailh Gold: very soft clicky – 31cN / 1.5mm (bump: 1mm) -
majd akkor fontolom meg egy ilyen beruházást, mikor lesz végre nagy enter és magyar ékezetek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest