- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
geezer
aktív tag
válasz
NagyVillany #54 üzenetére
Hmmmm.
Egyrészt igazad van, mert tényleg jó gép amit linkeltél, nem is értem, hogy nem vettem észre anno, januárban... pedig rendesen körülnéztem, és mégis, ez valahogy kimaradt.
Azért kíváncsi vagyok, annak milyen lehet az akksi üzemideje... Különben, tényleg nagyjából ugyanaz a kategória, tehát a 13.3" szerintem még belefér a hordozható kategóriába. De az már a maximum nálam.
Viszont picit drágább... ez 155 körül van, az 180. Szóval ami az árat illeti, ha valakinek mégse kell az eSata, HDMI, meg az izmosabb videókari, akkor viszont örül a kisebb súlynak, hosszabb üzemidőnek, és alacsonyabb árnak, tehát lehet hogy mégsem teljesen ugyanaz a kategória! Ami meg a 120-as reális árát illeti ennek, amig egy "vadiúj" """mááááásodik generácijós"""" Wind-ért elkérnek 120-at, meg egy 10"-os netbook-ért (Toshiba) 130-at, addig sztem az a 155 nagyon is korrekt.
Persze, tudom, inkább azokat kéne először lejjebb vinni, és akkor lehetne ezeket is, de valahogy a cégek csak nem akarnak lemondani a profitról.... -
geezer
aktív tag
4 órát max. fényerőn is elmegy wi-fi-zéssel.
Kipróbáltam.
Előbb fáradtam el a kényelmetlen széken a mekiben, minthogy az akksi feladta volna.
Emellett én pl. egy csomó DVD-met át szoktam rip-pelni a merevlemezre (nem rajongok a dvd olvasó hangjáért), és a Xilisoft-féle DVD ripper-rel, ami kihasználja a két magot rendesen, egy 2 órás múvit legmagasabb minőségben Xvid-dé alakít a gép 65-75 perc alatt.
Szóval a kis kétmagos szépen teszi a dolgát, ha esetleg internetezésen túl tovább is szeretne menni a júzer.
Csak az Ég mentsen meg a rózsaszíntől.
btw a Sony-nak is nagy mániája lett a rózsaszín egy ideje.... lásd mp3 lejátszók, pmp-k, portable dvd player-ek, stb... de azok valahogy egész szépek. -
geezer
aktív tag
Nekem ilyenem van, világoskék színben.
3 hónapja használom. Tapasztalatok:
Ha a tényeket nézzük, hogy egy korrekt erejű kétmagos procit, 4 giga RAM-ot, 250Gb HDD-t, draft N-t, BT-t, 4-5 órás akksit kapunk, mindezt 12.1"-es méretben, akkor azt mondhatjuk, nincs riválisa ilyen árkategóriában. Anno nemrég még volt egy zsír ugyanilyen konfigja 12.1"-es méretben az Acer-nek, de azt beszüntették, helyette sokkal drágábban lehet venni hasonlót...
Ami ezen felül még igaz: billentyűzet minősége közepes, kijelző tényleg nem a legszebb, bár ugye tegyük hozzá, hogy ez a TN film paneles téma szerintem úgy szar, ahogy van, már amiket notebook-okon látni manapság (nem tudom, a legdrágább gépeken milyen kijelző van, de ha nem sokkal jobb, akkor hűha!). Na de ha majd eljő' az AMOLED.... majd. Nemmost.
Én azt tudom, hogy fényévekkel komolyabb, mint egy Wind, vagy Eee, könnyebb, és hordozhatóbb, mint egy 15.4"-es, sokáig bírja, és elég komoly a belseje. Persze....
játékhoz kevés, nagyon is. És nem is olyan könnyű, mint egy Wind vagy Eee.
Valahol ötvözni igyekszik mindezek előnyeitt, ami sikerül is, miközben persze vannak hátrányai is.
Elfért volna rajta egy DVI vagy HDMI csati, meg egy eSata és/vagy firewire, kicsivel jobb minőségű billentyűzet, és szebb kijelző, több nem is kéne a boldogsághoz. Ja, csak akkor mondjuk 350ezer ft felett lenne. na igen.
Egy szó, mint száz: ezért az árért, ebben a kategóriában nincs ellenfele....
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Lenovo Legion 5 gamer laptop makulátlan állapotban, 32GB RAM-mal!
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Air 13" / i5 1.8GHz / 8GB RAM / Választható SSD méret! / Garancia!
- Dell Precision 5550 Intel Core i9-10885H Nvidia Quadro T2000 32 GB RAM 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest