- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Tudom hogy már működik de valahogy úgy képzelem hogy simán bekapcsolnak vele valami sávszélességgel való gazdálkodást ettől jön a kis gyorsulás (párásztávakitás effekt)
A ramból kifutás még nem annyira kivitelezhető de talán majd eljön pár éhesebb játékkal. Ha ez megvan én semmi csodát nem várok amikor elfogy akkor vége, basztathatja majd a lassú rendszermemóriát azt már nem fogja megmenteni. Esetleg amikor kéri hogy mennyi ramod van arra jó lesz hogy átbassza a programot aztán vagy belefér és megy így is vagy belassul, akad, jőnek a különféle anomáliák. Arra már volt példa hogy a program kérte a ramot átbaszás után meg mégis ment kevesebbel is, tehát csak marketingfogás volt, de ahol tényleg kell ott a semmiből nem ugrik a karira extra ram.
Na de majd kiderül. -
do3om
addikt
Ez az egész annyira a szokásos mesédnek tűnik......csak azért teszek ide hozzászólást hogy visszakeressem amikor magyarázod mért nem jött be amit itt leírsz.
Ha valami nincs az nem is lesz vagy neked nem tűnik fel? Rendszettmemóriát használni oda ahova kicsit komolyabb lérés kell...... valahogy nem tudom egyeztetni a két dolgot.
Amúgy a Furynál is volt már a beetető szöveg hogy ez HÁBÉJEM ebből a 4gb is elég! Vagy elfelejtettétek? Ez ugyan az a helyzet.
Ha vga-ra ram kell? Rá kell rakni. Ennyi.Na majd jövőre linkelem, szórakoztató leszel (ismét)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest