- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Már az első válasz hsz. tanúskodott róla, hogy, vagy nem nagyon vagytok képben azokkal az érvekkel, amiket megfogalmaztam, vagy csak egyszerűen kapóra jött, hogy az "ellenségképet" megint rá lehessen projektálni valakire, aki nem a ti elfogadott (vagy inkább: "ismert") kereteitek között gondolkodik és akkor máris fincsi terep kínálkozik a kiváló szórakozást nyújtó, végeláthatatlan "bully"-zásra. Értelmezés? Értelmezgetés, csak úgy felébe-harmadába, helyette inkább azon pikáns részletek kiragadása, amiket gőzmozdony szintjén lehet (szerintetek) támadni és az ezekre való reakciókra történő azonnali (újbóli) ráugrás a már előzőek ismételgetése kíséretében. Már egy jó pár felvetett "ellentmondásotokra" választ adtam az előző hsz.-eimben is, csak azokat a részeket természetesen (jellemező módon) kihagytátok az értelmezésből. Most nem futok neki még egyszer, hogy külön leírjam és kiemeljem ezeket, mert már marhára unom ezt a szócséplést veletek. Annyira félre vittétek (talán nem véletlenül a bully feeling csábításának) a témát és főleg az kezdő hsz.-em mondanivalóját, hogy az én perspektívámból nézve egész tényleg átment érzésem szerint már a "ne ereszkedj le a szintjükre, mert ott csak ők nyerhetnek" színvonalra. (Már ott tartottatok, hogy én "fizika", meg "természettudomány ellenes" vagyok (akinek ez máshogy jött le, akkor sorry, de nála van a baj), holott ilyesmiről a kezdő hsz.-em óta egy szót sem ejtetettem, még csak eszembe se jutotto szóval látszik, hogy működik ez is, mennyire félrevittétek ezt az egész "beszélgetést. Mert igen annak (is, talán) indult volna, de csak ilyen szócséplő, vádaskodó, acsarkodó, lecsépelő kardcsapkodás lett belőle...)
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Ha a világban rendetlenség lesz úrrá, annak oka mindig a tudás túltengése."Hamvas Béla: A tao...
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest