- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Whatch SE 2.generáció
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pearce
aktív tag
Jó kis múltidézés, főleg a nagy tepsik meg az érintőkijelzős telefonok hadában.
-
gebro
aktív tag
Én a mai napig is használok kagyló telefont az okos telóm mellett, és be is vált a párositás.
-
saelin
veterán
Japánban sok ilyen "érintős kagyló" van, és személy szerint régóta vágyom egy ilyenre.
-
eventus
veterán
válasz
ArthurMiller #21 üzenetére
Volt minden, de most is qwerty van és továbbra is az lesz. Jön a BB Classic, újra fukció/ hívás gombokkal
-
-
-
judas13
addikt
Japánban máig elterjedt....
-
Ali G.
senior tag
ezt szerintem igazán tegyék a szemükre az LG-nél
-
eventus
veterán
Le az erintovel! Pár napig használtam most egy bb9810est. Mennyire felüdülés volt
Remélem visszajönnek a klasszikus kialakitasok!
-
Meglivorn
aktív tag
Teljesen lenne értelme a kategóriának.
Egyrészt a most kapható kagyótelefonok (valaki irta előttem itt a samsungot) valami rettenetes maradék alkatrészekből vannak összekalapálva. A hajdani c100-asomban volt olyan 128×128-as minikijelző, miközben bőven elférne rajta a 900i-as 320×240-ese. Édesanyám régi x-200-asa simán kenterbe veri, és még mindig jó hálisten, mert nemtudom mit veszek neki ha valami baja lesz. Az érintőképernyőst nem tudja használni, a hagyományos rudakon a billentyűzártól tudom, hogy agylobot kapna... Ez így tökéletes.
A másik, ha erősebb vassal készülne, hogy nem mindenkinek kell okosteló, vagy sokan nem tudják elviselni/használni az érintőképernyőt. Tudok olyat, akinek a viber/skype miatt kellett egy, de amint hazajött a rokon megy vissza a hagyományoshoz mert legszivesebben falhozvágná a készülékét. Biztos nincs vele egyedül, és hasznos lehetne egy alapjaiban hagyományos készülék, de telepíthető programokkal. Sokaknak a "telefon" még mindig elsősorban telefon, de ki lehetne használni a netet, az ip-telefonálást, a skype vagy hangots üzeneteket/chatet, leveleket... stb. -
Tidzsimon
őstag
Értem, hogy időseknek nagy gomb, de ha a másik irányba volna nyitható akkor nagy quertygombsor lehetne nenne. Így meg "mint egy falat kenyér. "
Szerk. Megjegyzem én quertys telefonnal rosszabbul gépelek.
-
bélus91
tag
Nekem ahányszor volt ilyen kagyló telóm rengetegszer kiesett a kezemből nem tom miért, más is van így vele?
-
-
Cannabis7
senior tag
max ilyen fesztiválozós telefonnál van értelme szerintem, ahhoz meg kár android, elég ha lehet böngészni ha valamit meg kell nézni hirtelen.
Dehát ha valakinek bejön akkor hajrá. -
culas25
tag
Régen imádtam én is ezt a kategóriát, de most be kell látnom, mára semmi gyakorlati haszna nem maradt a koncepciónak. Ettől még örülök, hogy ilyen is lesz, kíváncsian várom.
Inkább a Motorola Backflip-et eleveníthetnék fel, modernebb belsővel, nagyobb kijelzővel, annak a kialakításnak ma is látnám értelmét, ráadásul eléggé extravagáns is. -
törölt tag
Persze, de egy példát említettem. Én ezt tapasztalom, van rá igény. Alapvetően ezt az érettebb korosztálynak szánják, akik nem feltétlen használják ki a nagy érintő előnyeit. Még ha "néhány" fiatalabb meg is veszi.
DMG:
Van értelme. Nagyszüleim konkrétan nem tudják normálisan használni az érintős gombokat. Nem is valószínű, hogy közel 90 évesen meg fogják tanulni. Lényeg az, hogy nagyobbak legyenek a gombok és érezzék az ujjukkal. Apám sem tudja megtanulni 60 évesen, és nincs is rá igénye. -
DemonDani
addikt
Jack Bauer kezébe is komolyabb kaliber került már az állandó 24 órázások végére
Am nem tudom mi köze a hírhez, de azért, aki érti biztos mosolyog rajta egyet.
-
töltelék
csendes tag
Annó kimondottan imádtam a kagyló/flipes telókat, mert nem kellet a billentyűzárral idétlenkedni. Jó kis Motorola V550, mi abúzust kibírt... T10es Ericssonról nem is beszélve.
Ez akkor valszeg olyan lesz, hogy kívül-belül tapis + billentyű? Mekkora akksi férhet el ővékonyságába?
Mondjuk egy szétcsúszós-qwertzest el bírnék viselni, amilyen a bbtorch volt. -
DMG
senior tag
Nem látom értelmét, jó régen szép volt, nagyobb kijelzőt tudtak belerakni azzal hogy kihajthatóra csinálták, de egy érintő képrnyős okostelefonnál a numerikus gombsornak nem sok értelme van. Ha csak nem qwerty billentyűzettel jön, de az meg ebben az elrendezésben nem kényelmesebb mint a virtuális.
-
halkow
őstag
Google biztos a fedélzeten figyel majd
-
Simi87
senior tag
Most is vannak szétnyithatós telefonok, csak nem az okos kategóriában, ami szerintem nem baj. E-1270-ből eladok naponta 2-3 darabot lazán. Középkategóriásra is lenne igény.
-
Devas
őstag
Végre visszakapjuk a fizikai gombokat.
-
törölt tag
Azért kíváncsi leszek, hogy szétnyitva vár -e valami meglepetés.
Nekem kinézetre (ebbő a képből) a Samsung E210 jut eszembe, ami abban az időben igen szép telefonnak számított, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az LG Wine Smart a régi időket készül megidézni szétnyitható avagy flipes telefonjával, a bejelentésre a héten kerülhet sor.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest