Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Lehet, hogy én is láttam már a szerver definícióját. Viszont ebben a cikkben, ebben a szövegkörnyezetben az olvasók arra gondolnak, hogy szerver architektúráról lesz szó, nem egy asztali pc-ről, amin fut egy játék szerverprogramja.
Amikor a ph! fless szervert tesztel, azok szerver architektúrák, szerver alkalmazásokkal, ennek megfelelő tesztkörnyezettel.
-
bambano
titán
Ez a cikk inkább a helyesírási hibákról és a tévedésekről szól, nem a fanatizmusról.
Egy via apollo pro 266-os chipsetre épülő alaplapot szerver alaplapnak nevezni nem túlzás, tévedés.
Ezenkívül túlmozgásos a szóközöd és a vessző billentyűd.
Az igazi szerverekben ilyen ati rage 8M ram meg hasonló, játék szempontjából erősen hulladék videokártyák vannak. Ja, meg s3 trio64 meg virge.
Mielőtt bárki elkezdene okoskodni, ugyanilyen alaplapom van, pont 6 éves, van is róla tesztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged