- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Nem csak fekete fehér lehet.
Az a közgáz alapelvi is hülyeség hogy végtelen növekedés lehetséges is támasztékok nélkül áll.
Még is ezzel a zászlóval menetelnek elől...Telítődött a piac, a kis tableteknek meg ott vannak a nagy telefonok.
10" telefon már használhatatlan lenne, de a 6" is már igen nagy, viszont ezt még sokan használhatónak tartják telefonnak is. Így a 7" tableteknek szűkül a piaca 8" se sokkal nagyobb. 10" környékiek tabletek igazán...
Egy szűkebb réteg használni fogja valamire... Kanapén ülve netezni, vagy mit tudom én.Sokat gondolkodtam tableten, kényelmes lenne netezni, de a telefon kicsi még 6" is netezésre. 10" alatt lófütty. Persze szigorúan magamra értem
Ami kell gépen megnézem, telefon meg használom amire való... Így legalább nem netezem ha nem a gép előtt ülök és kevesebbet vagyok online
Egy valamire mindennél jobb a tablet. Digitális magazinokat olvasgatni. Mérete is tökéletes, kisebb tableten telefonon nem igazán jó a mérete, számítógépen egerezve is csak szenvedés, persze egyiken sem lehetetlen, csak nem az igazi...Igazából az ember nem akar plusz eszközt feleslegesen, viszont telefonnak nagy ami tabletnek jó, és ami telefonnak jó az meg tabletnek kicsi... A határ megoldások meg olyanok mint a mosógép ami KV -t is főz... Mindenre jó egy kicsit, de egyikben sem jeleskedik...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest