Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

Nem csak fekete fehér lehet.
    Az a közgáz alapelvi is hülyeség hogy végtelen növekedés lehetséges is támasztékok nélkül áll.
    Még is ezzel a zászlóval menetelnek elől...

Telítődött a piac, a kis tableteknek meg ott vannak a nagy telefonok.
    10" telefon már használhatatlan lenne, de a 6" is már igen nagy, viszont ezt még sokan használhatónak tartják telefonnak is. Így a 7" tableteknek szűkül a piaca 8" se sokkal nagyobb. 10" környékiek tabletek igazán...
    Egy szűkebb réteg használni fogja valamire... Kanapén ülve netezni, vagy mit tudom én. :)

Sokat gondolkodtam tableten, kényelmes lenne netezni, de a telefon kicsi még 6" is netezésre. 10" alatt lófütty. Persze szigorúan magamra értem :) Ami kell gépen megnézem, telefon meg használom amire való... Így legalább nem netezem ha nem a gép előtt ülök és kevesebbet vagyok online :)
    Egy valamire mindennél jobb a tablet. Digitális magazinokat olvasgatni. Mérete is tökéletes, kisebb tableten telefonon nem igazán jó a mérete, számítógépen egerezve is csak szenvedés, persze egyiken sem lehetetlen, csak nem az igazi...

Igazából az ember nem akar plusz eszközt feleslegesen, viszont telefonnak nagy ami tabletnek jó, és ami telefonnak jó az meg tabletnek kicsi... A határ megoldások meg olyanok mint a mosógép ami KV -t is főz... Mindenre jó egy kicsit, de egyikben sem jeleskedik... :)

Új hozzászólás Aktív témák