- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
válasz
MrPetya19 #45 üzenetére
Nekem is, es en is egyetemen hasznalom.
Arra pont eleg, es billentyuzettel majdnem olyan, mint egy noti. Nelkule pedig jo tartalomfogyasztasra.Mondjuk az is igaz, hogy ez mar nem az atlagos tablet arkategoria, de lenyegeben nem is egy atlagos tabletet kapunk a penzunkert, elvegre teljeserteku notebookkent is hasznalhato. Es eleg gyors is hozza.
-
fattyu
veterán
x230 tabletet ( is használok )
imádom mert ERŐS ( ssd i7 16gb ram ) ott van benne a lóerő ha kell, normlis teljes klavi. ha meg nem kell vagy csak fél kezem van vagy állva kell akkor képernyő fordít és van touch is.
ennek ÍGY látom értelmét. üzemidőben kompromisszumos mert a tabletnek ugye csak 6 cellás az akkuja, míg a simának lehet 9 cellása. de per pill ez a fícsör nekem ad annyit hogy megéri. pl tömegközlekedésen normális teljesítmény mellett tudok ha kell fórumozni játszogatni vpnen melózni. vagy ha nem tudok ülni akkor fordít és tartalomfogyaszt. nem mondom mindig előveszem de időnként főleg ha hosszabb utazás van nagyon jól jön. fél órát ülve már jobb mint egy telefont nézni.
tabletet viszont soha nem vennék.szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest