- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Underground2 #4 üzenetére
Igaz, kis csomagot nem éri meg vásárolni, én is eddig egy 500 MB-os csomaggal szenvedtem, igaz 400 forinttal olcsóbban mint amennyibe most kerül (de csak mert több éve hogy Djuice felhasználó vagyok,,) viszont előző héten váltottam 3 GB-os mobilinternetre 3599 Forinttért.Azt tudom hogy nekem ez így bőven jó, és elég főleg ennyiért.(ha valaki tud ennyiért, ekkora mennyiséget..kérem sikítson
).Ha kell..most már nyugodt szívvel osztom meg a netet telefonról a laptopnak, mert tudom hogy nem kell aggódni hogy esetleg túllépem.
Ami talán negatívum, hogy Pécsen pl. egyedül a városközpontban lehet normálisan mobilinternetezni, amúgy meg általában a feltöltési sebességem még a 200Kbs-t sem éri el...Hiába mellé a 4 mbs dwld.
Tényleg először a 3G-t kellene normálisan kiépíteni..mondjuk az a sajnálatos,hogy nem csak a Telenor/djuice-ra vonatkozik mindez...
Új hozzászólás Aktív témák
ph Habár az uniós polgárok szívesen veszik igénybe a legújabb lehetőségeket, a szolgáltatások ára még mindig sokakat elriaszt a telefonos vagy online kommunikációtól.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest