- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Visszatér a Pebble
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz Graphics #110 üzenetére
Most nem megy a link, előbb még ment, szerintem pár óra és megint fog, az egész webshop lehalt úgy néztem.
Már most 470 USD ~118k HUF, később ez csak olcsóbb lesz.Szerintem a RN5pro 6/64 sem lesz olcsó, sose a kínai (nagyker) áron jelenik meg, évek során ez a tapasztalatom, illetve a nagyobb verzió mindig masszívabban tartja az árát.
-
Kornel
veterán
Mi a probléma?
A 6 colos Mix2 akkora, mint az 5,5 colos Redmi note 3/4. -
Kornel
veterán
Mai napig kapni MIX (1)-et, mert ugyan nem gyártják, ellenben a forgalmazók betáraztak belőle.
Már egy kis áreséssel is 100k körül lesz, ami meg egyértelműen jó vétel lesz, de már így 118-ert is megériEgyébként össze sem lehet hasonlítani egy Note-al, sem anyagminőségben, sem teljesítményben.
Ha cserélném is, az is a Mix2S lenne, ha nagyon nagyot gurítanak kamera terén.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Most itt van 120-ert, EU-bol vagy EU express szállítással.
Pl: [link]
Amint megjelenik a Mix2S, egyből elkezd ~400 dollár körülre konvergalni az ára, kisebb nagyobb lépésekkel.Ha meg tényleg az lesz a helyzet, hogy lesz sima Note 5, és pro, akkor a pro-t legalább 50 dollárral feljebb fogják lőni, ott meg jön a tipikus összecsúszás árban.
Amit sosem fog tudni mostanában a középkategória: UFS tárhely, NFC, jó kamera, tovább tartó főverzió frissítések...
-
Kornel
veterán
Te mindig megmondod a frankót.
Ellenben nem én, hanem a cikk állítja, hogy snapdragon 625 lesz a sima változatban...
Gondolom ez elkerülhette a figyelmedet, vagy csak szimplán nem láttad a lila ködtől.
Egyébként meg legyen úgy, pár ismerősöm most akár telefont venni maximum redmi note árakategóriában, de jó szívvel jelenleg nem tudok Xiaomi-t ajánlani nekik, ellenben ha ez az lesz, akkor jó vétel lesz.A Mix2 pedig pont óriási árcsökkenés előtt áll, már most 120-ert itt van, a Mix2S érkezésekor 100 alatt meg lehet majd kapni. Pont erre írtam amit írtam, hogy ha csak a pro verzió fog 636-ot kapni, akkor nem ér majd 70-80k-t, hanem akkor - akár kifutó - felsőkategóriást kell venni.
-
Kornel
veterán
636-al van értelme, 625-el viccnek is rossz lenne, hogy az azóta "leselejtezett" Redmi note 3 pro-mnak is erősebb SoC-a van.
Kzsolt: így van, ez a nagy helyzet.
A minimum a snapdragon 636 ebbe, de az is csak éppen lesz jobb a RN3 pro-tol.Sajnos ha érezhető előrelépést szeretnél, akkor szintet kell lépni, úgy néz ki középkategóriában nem cél a fejlődés, csak a parasztvakitas, és a marketing bullshitek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Napelem
- Óra topik
- Gaming notebook topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lightyear - befektetési app