- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Annak amúgy mi értelme lenne?
6" 16:9-en egy szép nagy telefont adna ki. Talán a Lenovo Z2 Pro tudta ezt normális méretben, meg esetleg a Huawei Mate-k.
Van egy trend, errefelé mennek a gyártók, lehet széllel szemben pisálni, de aki nem fordul ebbe az irányba az lemarad.
Ez van. Ezt kell szeretni, vagy meg lehet maradni a régi mobiloknál. Mivel én se próbáltam a 18:9-es kijelzőket, így én se tudok állást foglalni mellette, max ha meglesz.
@Sebhelyes: Nem kell, viszont a választék ebbe az irányba fog jelenleg menni
-
-
dave_gahan
aktív tag
Azt vágom, h a 18:9-esek széltében alig nőnek, de nekem a 75mm már így is határeset, a közel 160-as hossz pedig igenis batár.
2 centivel hosszabb, mint a G2-m, ami igenis számít.
Persze kinek a pap...16:9-es 6 collosból raklapnyi van a piacon, 18:9-es 5.99" alattiból alig (most hirtelen az S8 és G6 jut eszembe, de ezek más árkategória, az 5.65-ös P Smart akksija és memóriája pedig vékonyka).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Redmi 5A és Redmi Note 5A után érkezhet a Xiaomi Redmi Note 4 igazi örököse.
- Nők, nőügyek (18+)
- Külpolitika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest