- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem erre kb. új témát lehetne nyitni
Aminek szintén nem lenne értelme, mert ahány ember, annyi szokás. Van aki ezt szereti, van aki azt, van akinek ez kényelmesebb, valakinek az pratikusabb. Kb. ennyi.
-
törölt tag
Persze, ezért nem is vitázunk, hanem beláttuk egymás igényeit
Egyébként pl. én sem szeretem, amikor minden 2. hsz. arról szól, hogy fuuu de szar, mert nagy. Én sem szeretem a számomra egykezesnél nagyobb telefonokat, de max. azt jegyzem meg, hogy én nem leszek rá vevő és ezért nem húzom le a telefont. Ebből adódóan elhiszem, hogy egyeseknek ellenszenves a téma, néhány megszólalást elolvasva, leginkább a fórum többi részében.
Elég nagy a kínálat, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki megfelel.
Egyik nap egy idősebb, 60 feletti ismerősömmel beszélgettem és rájöttem, hogy ő az egyik "mintapéldánya" azoknak az embereknek, akik miatt még mindig létezik klasszikus telefon, kis kijelzővel, gombokkal. Ilyen is van.
-
törölt tag
Engem igazából az 1 giga zavar nagyon... Még mindig úgy csinálnak néhány telefont, mint ha az életük múlna + 1 gigán. Ezek tényleg valós adatok, tehát tényleg ez lesz benne, akkor szerintem nem fog olyan nagy sikert aratni, max. ha jól lemegy az ára.
Motorola név régen egyenlő volt a minőséggel, az egyediséggel, a fejlődéssel, utóbbi években viszont elég kevés cuccuk sikerült jól.
Egyébként ahogy Duliee is írta feljebb, az egy dolog, hogy 200 euro és 250 euro, de ne a mostani árfolyamon számoljátok az előző G árát. Biztos nagyobb lesz így a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest