- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem erre kb. új témát lehetne nyitni
Aminek szintén nem lenne értelme, mert ahány ember, annyi szokás. Van aki ezt szereti, van aki azt, van akinek ez kényelmesebb, valakinek az pratikusabb. Kb. ennyi.
-
Marci.32
csendes tag
-
Marci.32
csendes tag
válasz
jozso1989 #63 üzenetére
Normális esetben senki sem akar veszekedni!
Én sem.
Csak kíváncsi voltam, hogy miért nem volt jó tippem, de ez alapján tényleg melléfogtam. Azt hittem, hogy jóval nagyobb kijelzőre buksz.
(Én egyébként azért nem akarnék 5"-ost vagy annál nagyobb méretűt, mert zsebben hordva számomra már kellemetlen lenne. Akkora tepsit a nagyobb zsebű nadrágjaimba se tudnék úgy belerejteni, hogy ki ne lógjon, ez pedig zavar utazásnál, vagy akár csak ülés közben is. Egyébként telefonáláshoz odatartani is vicces szerintem.
)
-
törölt tag
Persze, ezért nem is vitázunk, hanem beláttuk egymás igényeit
Egyébként pl. én sem szeretem, amikor minden 2. hsz. arról szól, hogy fuuu de szar, mert nagy. Én sem szeretem a számomra egykezesnél nagyobb telefonokat, de max. azt jegyzem meg, hogy én nem leszek rá vevő és ezért nem húzom le a telefont. Ebből adódóan elhiszem, hogy egyeseknek ellenszenves a téma, néhány megszólalást elolvasva, leginkább a fórum többi részében.
Elég nagy a kínálat, hogy mindenki megtalálja azt, ami neki megfelel.
Egyik nap egy idősebb, 60 feletti ismerősömmel beszélgettem és rájöttem, hogy ő az egyik "mintapéldánya" azoknak az embereknek, akik miatt még mindig létezik klasszikus telefon, kis kijelzővel, gombokkal. Ilyen is van.
-
-
jozso1989
őstag
válasz
#86973952 #53 üzenetére
Én ezt értem... de ezek már réges-rég nem telefonok. Multimédiás eszközök. Sokkal jobb élmény böngészni egy nagy kijelzőn, mint egy kicsi kijelzőn belezoomolni az oldalba hatszor, amit -megjegyzem- 2 kézzel fogsz csinálni, szóval a kis kijelző itt számomra értelmét is vesztette. Aztán játszani sem lehet kis kijelzőn, youtube-filmnézés esélytelen. Végül is ízlések és pofonok... aki azt preferálja, hát hajrá.
-
Peter13
senior tag
válasz
jozso1989 #50 üzenetére
Nekem inkább azt magyarrázzák meg, hogy miért kell ezt megmagyarázni? Miért nem lehet elfogadni, hogy van aki ezt szereti, keresi, preferálja, mert csak. Én sem vagyok törpe vagy gnóm (181cm/94kg), de nem szeretem a nagy (13 cm felett) telefonokat...kinek a barna, kinek a szőke. Ilyen egyszerű
A hírhez: remélem kacsa. Nekem az elődje ki lett lőve az SD bővítőhely hiánya miatt, de attól még j telefonnak tartottam, és szégyen lenne ha a folytatás tényleg így valósulna meg....
-
jozso1989
őstag
Még mindig nem értem, miért akarják az emberek egy kézzel nyomkodni a telefont. Nem vágom a logikát, komolyan. Valaki magyarázza el legyen szíves!!!!!!!!
-
Forest48
aktív tag
Sírtam én is, hogy nem lehet már értelmes méretű csúcstelót kapni, de túlságosan beleszerettem a O+O-ba (ugyebár 5,5"), és nagyon nem bánom h ekkora. Ha tudnak csinálni egy olyan hátlapot, ami nem csúszik, akkor bőven lehet használni egy kézzel is.
Azért nagyobb durranást vártam a második generációtól, még a szükségesnél is keesebbet hoz szerintem. 1,5GB ram kellett volna, már csak az iránymutatás miatt is (azért ezt a szériát mégiscsak a google kezdte el, úgyh úgy is kéne folytatni. Ez már a lenovo égisze alatt érkezik? )
SoC bőven elég, de remélem azért az 1,6-ra pörgetettet kapja meg. -
D80
tag
Az 5"-t nem tartom nagynak, szerintem megfelelő méret.
Viszont ezzel a procival és 1 gb-al kiadni - még ha a vanília droid miatt akadás mentesen is fog futni - nagy hiba! -
Kékes525
félisten
Én nem vennék ilyet.
-
MaUser
addikt
Nem értem, mi a francnak gyártanak mostanában akkora bunkofonokat, mint a sony z, vagy az s5
Tartalomfogyasztáshoz. Egyik reggelinél beszélgettük pont a kollégával, hogy ő azért vette z1-et, mert amikor utazik (és utazik sokat) nem akar laptopot/tabletet cipelni, telefon meg úgy is kell neki. 5"-on meg nem csak filmnézés, de pl. játékok vagy netezés is sokkal kényelmesebb az én z1c-mhez képest. Azt mondja egyébként hogy a köv telefonja 6"-os lesz, az még belefér, és ott is van élményben akkor ugrás az 5-6" között, mint a 4.3-5" között. Ebből a szemszögből nézve, a sokat utazóknak és/vagy a neten lógó népeknek racionális választás.
-
Rotcsa
tag
Nekem is Moto G van és bőven elég arra, amire nekem kell.
A kijelzőméret meg ÉPPEN! a tökéletes, szerintem. 186 cm magas vagyok, a tenyerem sem kicsi, de ez még éppen a számomra egy kézzel kezelhető méret!
Nem értem, mi a francnak gyártanak mostanában akkora bunkofonokat, mint a sony z, vagy az s5....Az aksi üzemideje ha lenne vagy 2 nap, annak már nagyon örülnék! Ez az egyetlen gondom vele.
-
Marci.32
csendes tag
válasz
tothmaxy182 #20 üzenetére
Maximálisan egyetértek veled! Ha 2 év múlva is kihoznak egy Moto G utódot, addigra ehhez képest már nagy valószínűséggel tényleg lesz fejlődés és elgondolkoztatja a Moto G tulajokat, engem legalábbis biztosan.
@wortz: Annak idején mindenki azzal jött, hogy ugyanaz a "fos" kamera van benne, mint a Defyben. Hát nem! Sokkal jobb képeket csinál, én elégedett vagyok. (persze felhasználás kérdése, ha valakinek valamiért legalább 8 megapixel kell...)
-
catroot
veterán
A sima G-ről nem nagyon látom értelmét cserélni.
-
törölt tag
Engem igazából az 1 giga zavar nagyon... Még mindig úgy csinálnak néhány telefont, mint ha az életük múlna + 1 gigán. Ezek tényleg valós adatok, tehát tényleg ez lesz benne, akkor szerintem nem fog olyan nagy sikert aratni, max. ha jól lemegy az ára.
Motorola név régen egyenlő volt a minőséggel, az egyediséggel, a fejlődéssel, utóbbi években viszont elég kevés cuccuk sikerült jól.
Egyébként ahogy Duliee is írta feljebb, az egy dolog, hogy 200 euro és 250 euro, de ne a mostani árfolyamon számoljátok az előző G árát. Biztos nagyobb lesz így a különbség.
-
YAS-dude
őstag
Az egyik fő pozitívuma a G-nek, hogy nem vakolókanállal a zsebben jár az ember aki ilyet vesz, nők se félnek tőle, erre pont a képernyőméretet növelik meg...
-
hyperman25
tag
Nekem bejövős a méret. De én inkább az 5,9-es Nexust várom.
-
wortz
tag
1-2 napja már linkeltem, sorry, ha ismétlem magam, de a pletykák alapján ez lesz a Moto G2
Ha megnézed az elrendezést, iszonyat nagy káva marad alul-felül, szóval ez a teló nagyobb lesz, mint egy S5. De amúgy totál mindegy, mekkora káva lesz, 5 col az így is úgy is iszonyatosan nagy. Szóval de, kijelenthető.
-
Én meg január elején vettem 50 000 Ft-ért az alap 8 GB-os Moto G-t.
Igazi best buy-nak tartom a mai napig, ami gyengus benne az a kamera, de 7 hónap után már fel sem tűnik, ill. az SD-kártya hiánya, erre meg a 4G verzió a megoldás +10 000 Ft-ért.A másik témához:
Nagyot nem esett az ára a G-nek, most a legolcsóbb helyen 49 000 Ft. -
-
wortz
tag
Szerinted az elhanyagolható, hogy egy olyan szutyok kamera van a Moto E-n, aminél már a 8 éves telefonjaim is jobbak voltak, plusz még led sincs benne? Ne viccelj már! A Moto E egy hulladék. Egy lapon sem említhető a két teló.
Ettől függetlenül tény, hogy ez a G2 nagy lesz, és drága. -
-
-
-
edward2
addikt
Kizártnak tartom ezt a specifikációt.
A Moto E a képernyő méretén kívül semmiben nem tér el és az 100 euró... 0.7" képernyő meg kötve hiszem hogy 150 eurót érne. Lesz ez bőven 2 giga ram meg jobb proci is.
-
rodrigez
senior tag
Hát max. pár fonttal lehetett drágább a kezdetekkor. Én nem sokkal a megjelenés után november végén december elején vettem Amazon-ról és szállítással együtt volt 51900ft, legalábbis ennyit emeltek le a kártyámról. A 250 eurót nagyon soknak tartom én is, bár még mindig nem kirívóan drágának.
-
Samus
addikt
250 euró? Kicsit meredek. Már nálunk is hivatalosan kapható Xiaomi Redmi 1S, 55k, az akárhogy számolom, 160-170 euró. Kintről még olcsóbb. Oké, 0.3" mínusz a kijelzőből, cserébe ott a MIUI.
-
-
halkow
őstag
Európában 250 euróért vagyis bő 78k WTF akkor ezért nem írtátok ki qrva drága az előző G 50k volt 0,5"ennyire megdrágítja?
-
wortz
tag
válasz
[Anduriel] #19 üzenetére
Szutyok 5 MP-s kamerával. Aha...
(Tkép pont az 5MP-s kamera az oka, hogy nem vettem G-t. Ezért is vártam, hogy jöjjön az utód. Meg is jött, itt van végre a 8 MP, erre ez egy phablet. Hát köszi, így nem kell.) -
tothmaxy182
őstag
Én imádom a Moto G-t. Amire nekem kell, arra maximálisan elég! Teljesen megérte az árát! Mivel nincsenek nagy igényeim, ezért szerintem egy pár évig még nyúzom, semmi okom nincs rá, hogy lecseréljem...
-
[Anduriel]
aktív tag
Akinek nagy, még mindig vehet Moto G 4G-t.
-
johnny500
tag
Túl jól sikerült a Moto G és most rájuk szóltak, hogy vegyenek vissza
-
wortz
tag
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Szerintem se, lévén ott a sikert titka a kezelhető méret, használható hardver, és a jó ár/érték arány hármasa volt. Na most ennél a telónál semmi nem adott ezekből. Nőtt a kijelző, emiatt már phablet, manapság pont ez a termék, amiből 12 egy tucat, s emiatt egyúttal már drágább is, viszont ekkora mérethez meg ratyi a felbontás, plusz a káva is nőni fog a bommsound koppincs dizájn miatt.
Ész nélkül mennek a konkurencia után, ahelyett, hogy átgondolt terméket tennének le az asztalra.
Jó nagy csalódás nekem ez a készülék.
Tényleg egyet kell értsek, hogy itt aztán nem hogy innováció nincs, de már lassan visszafelé fejlődnek. -
Szerintem nem lesz akkora sikere mint az első G-nek.
-
babkukta
senior tag
hol van itt haladás? Vagy már tényleg csak az számít annak, ha nagyobb a kijelző
Nem értem én ezt... várná az ember a megváltást egy ilyen cégtől, a haladást, erre betolnak egy ilyet. Szép! -
ALBY
senior tag
pont a kijelzőt kellet felpiszkálni
hiszen alig lehet kapni 5 colos péklapátot...Kávát kelett volna kisebbre venni, a 4,7" még belefért volna az eddigi méretbe ha mindenáron növeszteni akarnak, de inkább ne. Droid Mini-nél, Moto X-nél megmutatták hogy tudnak szép telóket csinálni.
MicroSD foglalat gondolom most se lesz, aljas módon.
-
Krissz1983
aktív tag
Szimpatikus telefon ez csak azt nem értem miért nem fért volna el benne még egy Gb ram? Komolyan most ekkora plusz költséget jelentett volna?
-
-
dsr
senior tag
Remélem legalább olyan jól fog sikerülni mint az első kiadás
imádtam a G-t
-
wortz
tag
Egy gyors kérdés. Anno a Moto G milyen áron indul az EU-ban? Mintha olcsóbb lett volna, nem?
-
gyurkikrisz
őstag
Es meg a Samsungra mondjak hogynincs innovacio
-
-
Garada
őstag
Eddigi pozitívum talán a kinézete azon kívül van pár kifogásolható dolog.
-
bajaki
őstag
Nem rossz az összkép így sem, hogy különösebben nem változtattak. Akinek kicsit nagyobb kijelző kell mint a 4,7" az örülni fog neki, bár nem olyan számottevő a különbség. Mondjuk RAM-ból legalább hozzácsaphattak volna még 1 gigát.
-
-
wortz
tag
Igen. Sajna túl nagy.
Ami nem lenne baj, ha kiadnák egy kisebb verzióban is. De ami kisebb ez az E, az meg ipari hulladék.
(Szerk: tehát a Moto is beállt azon gyártók közé, ahol nincs választék. Ill. választhatsz, gagyit veszel, vagy phabletet.)
-
B1T3
addikt
Snapdragon 600 elfért volna benne, de az összkép így is tetszetős lehet. A kijelző méretét biztos kifogásolni fogják páran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest