- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #91 üzenetére
👍
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #89 üzenetére
Sok sikert majd az új telódhoz! Tényleg
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #87 üzenetére
a soha kimaradt
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #85 üzenetére
Nem vagyok szemellenzős fan, de ez még akár bók is lehetne mármint a fanság része.
Ellenben tényeket, számokat írtam le erre a "nem fogok vitázni" szöveg mellé téve még a "mindannyian tudjuk" nem kicsit nagyképű, kinyilatkoztatásával, elég karcsú egy "válaszra" sikeredett. De ez nehogy már az én gondom legyen. Nem is lesz az. Ezt megigérhetem. Na csáps Top 3 kérdés jogos egy ilyen volumenű fejlődéssel amit most a Xiaomi produkál jövőre a harmadik helyre kéne csusszania, de ez nem ilyen egyszerű természetesen ehhez lesz még pár szava gondolom a Hueweinek, Samsungnak is..de a vak is megmondta....
-
judas13
veterán
válasz
tibcsi0407 #75 üzenetére
Köszönöm értékes, enyhèn kioktató soraidat!😌
Tudtam értelmezni.
A kollega tényként írta le, hogy egy kis cég a Xiaomi. Mindössze erre reflektáltam számok, tények bemutatásával.
És nem azokra a feltételezésekre amit itt éppen te is megpendítettél az elrontott készülékek nem létező bedobásával.
Elrontott készülék - hipotézis - nem igaz.(máig legalábbis)
Egylábon állás - hazugság- nem igaz.Tény a mobilvonal a cég bevételeinek kb 70℅ -a , az okos otthonok, TV-k ès más szórakoztató elektronikai berendezések, elektromos járművek stb a maradék 30%-át teszi ki jelenleg. A mára a tőzsdére lépés után már kb 100 milliárd dollárossá növekedett céget komolyan kell vennie minden konkurensnek. Pláne mögötte a kínai államal...
A jövő mindenképp a minőségibb vagyis drágább, nagyobb haszont hozó készülékek eladása lehet a cél az iPhone mintájára sztem náluk is mivel a piac már nem bővül akkora mértékben (ső) mint amilyen ütemben idáig tette azt.
-
mjani1172
addikt
válasz
tibcsi0407 #79 üzenetére
Jelen pillanatban a ZTE mögött már Trump áll. :-)
-
Giot
addikt
válasz
tibcsi0407 #75 üzenetére
Kösz szépen rámutattál mi is a lényeg.
-
válasz
tibcsi0407 #5 üzenetére
Agyaltam rajta, szerintem valós
Szerk.: direkt volt
trollolollo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest