2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Szenzorszigetet kap a Xiaomi Redmi 6?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: 91 Mobiles

A Xiaomi jelenleg a Redmi széria ötödik generációjánál tart, követve a trendeket, 18:9-es képaránnyal. Nem kizárt, hogy a 6-os modellek már szenzorszigetet is kapnak.

Hirdetés

A 91 Mobiles ásta elő az M1804C3DE kódnéven futó készülék jelenleg még elég hiányos adatlapját a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisából. Feltehetően a Xiaomi Redmi szériájának következő generációs mobilját takarja a fenti kód, ami a decemberben bemutatott Redmi 5, Redmi 5 Plust és a Redmi Note 5 modelleket váltja majd Redmi 6 megjelöléssel. Úgy tűnik, a Redmi 6 147,46 x 71,49 x 8,3 milliméteres dimenzióival kisebb lesz, mint a jelenlegi alapmodell, viszont az akkumulátor is karcsúbb, kereken 3000 mAh.

Előfordulhat, hogy a Xiaomi Redmi 6-ot látjuk a képen.
Előfordulhat, hogy a Xiaomi Redmi 6-ot látjuk a képen. (forrás: GSMArena) [+]

Az 5,45 hüvelykes panel így valószínűleg marad a 18:9-es képaránynál, meg egyébként is miért ne tenné, ez a divat és a helykihasználás jelenlegi optimális megoldása. Jó hír, hogy akármi is ez, nemzetközi hálózati támogatással készül, így valószínűleg globális forgalomba szánják. A kevésbé jó hír viszont, hogy a GSM Arenához befutott fotón a dupla hátlapi kamerarendszeren kívül látszik egy megtermett szenzorsziget is. Úgyhogy akár a Remdi 6-os sorozatban, akár más Xiaomi készülék esetében, de érdemes felkészülni a notch-os kialakításra.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.