Szenzorszigetet kap a Xiaomi Redmi 6?

Hirdetés

A 91 Mobiles ásta elő az M1804C3DE kódnéven futó készülék jelenleg még elég hiányos adatlapját a kínai Hírközlési Hatóság adatbázisából. Feltehetően a Xiaomi Redmi szériájának következő generációs mobilját takarja a fenti kód, ami a decemberben bemutatott Redmi 5, Redmi 5 Plust és a Redmi Note 5 modelleket váltja majd Redmi 6 megjelöléssel. Úgy tűnik, a Redmi 6 147,46 x 71,49 x 8,3 milliméteres dimenzióival kisebb lesz, mint a jelenlegi alapmodell, viszont az akkumulátor is karcsúbb, kereken 3000 mAh.

Előfordulhat, hogy a Xiaomi Redmi 6-ot látjuk a képen.
Előfordulhat, hogy a Xiaomi Redmi 6-ot látjuk a képen. (forrás: GSMArena) [+]

Az 5,45 hüvelykes panel így valószínűleg marad a 18:9-es képaránynál, meg egyébként is miért ne tenné, ez a divat és a helykihasználás jelenlegi optimális megoldása. Jó hír, hogy akármi is ez, nemzetközi hálózati támogatással készül, így valószínűleg globális forgalomba szánják. A kevésbé jó hír viszont, hogy a GSM Arenához befutott fotón a dupla hátlapi kamerarendszeren kívül látszik egy megtermett szenzorsziget is. Úgyhogy akár a Remdi 6-os sorozatban, akár más Xiaomi készülék esetében, de érdemes felkészülni a notch-os kialakításra.

Azóta történt

Előzmények

  • Xiaomi Redmi 5 - koncepcióváltás

    A kis telefon, gigászi telep elvet a Xiaomi méretes képernyő, szűkösebb kávák koncepcióra cserélte, a méretes telepet pedig beáldozta. Az eredmény jó, de erős a házon belüli konkurencia.

  • Xiaomi Redmi 5 Plus - új forma, régi erősségek

    18:9-es képarányra váltott a Redmi sorozat, az 5 Plus pedig külsőben, összeszerelésben, takarékosságban és kijelzőben is magabiztosan hozza a minőséget.

  • Bemutatkozott a Redmi 5 és Redmi 5 Plus

    A Xiaomi is beadta dolgozatát olcsó, de 18:9-es kijelzőjű, apró kávás témakörben. Ismét hangzatos a felszereltség, a kínai árazás pedig már-már megszokott módon elsöprő.

Hirdetés